duminică, 14 august 2011

Uneori lupul isi poate schimba chiar numele, dar naravul ba! (Cu materialul clientului)

Iata cum, intr-un pretins stat de drept, Serviciul Roman de Informatii, adica fosta Securitate asa-zis "reformata", isi permite sa minta cu nerusinare atat cetateanul, cat si CNSAS, si culmea chiar si Comisia Parlamentara pentru exercitarea controlului asupra S.R.I. Dupa cum rezulta din ultimul document, emailul CNSAS din data de 03.08.2011, comunicarea datelor s-a facut abia in data de 28.07.2011, dupa ce i-a luat Parlamentul la intrebari. Stau si ma intreb, oare atacul din data de 29.07.2011, care mi-a afectat memoria ....... calculatorului, a fost doar hazard sau plata pentru furnizarea informatiilor celor doi calai?        
Sunt foarte multe de spus despre cei doi ofiteri ai Securitatii, ambii plecati imediat dupa 1990 in Germania (Cum!?). Le voi dedica curand o postare. Oricum, nu exista motiv si nu puteau fi protejati timp de aproape trei ani numai daca erau activi, in solda SRI, adica faceau parte din cele 97.000 de dosare pe care SRI refuza sa le comunice CNSAS. Stie cineva cu ce se ocupa aceste gunoaie ale Securitatii, de 20 de ani, in Germania? Aceasta este adevarata fata a regimului criminal basescu


Si daca tot a inceput sa se discute despre moda 2012, iata opinia mea, conform Art. 30(1) din Constitutie, cum le-ar sta bine celor doi "iubiti conducatori" ai acestui popor pe care l-au mintit, umilit, jefuit si inglobat in datorii. 



vineri, 12 august 2011

ACCESUL LA ARHIVE "LIBER SI NEÎNGRĂDIT" .... PESTE 75 DE ANI.

Diabolicul clovn de la Cotroceni spunea in discursul de "Condamnarea Comunismului":
                                     
"Partidul a fost creierul sistemului represiv, iar Securitatea instrumentul care a pus în practică deciziile politice. Ofiţerii de securitate şi din alte unităţi ale Ministerului de Interne erau cei care acţionau direct pentru supravegherea şi intimidarea populaţiei. Securitatea, miliţia, procuraturile militare, grănicerii erau subordonate la rândul lor secţiilor specializate ale CC al PCR. Miniştrii de interne şi şefii Securităţii au fost cu toţii soldaţi fideli ai partidului. Cei mai mulţi au fost ei înşişi activişti de partid, înainte de a lucra în Securitate. Când încercăm să dezvăluim resorturile acestui regim totalitar, este cazul să nu uităm că arhitecţii şi beneficiarii lui nu au demonstrat nici un fel de scrupule şi remuşcări. Regimul a inventat instituţii menite să facă posibilă distrugerea spiritului liber şi manipularea totală a subiecţilor statului totalitar: partidul ca elită auto-desemnată; poliţia secretă (cu braţele sale din interior şi din exterior); propaganda şi agitaţia; pseudo-justiţia aservită complet intereselor totalitare." 
                                           
"Condamnând sistemul comunist din România, îmi afirm admiraţia pentru eroismul celor care s-au opus dictaturii, de la luptătorii din rezistenţă şi militanţii partidelor politice anihilate de comunişti şi până la disidenţii şi opozanţii perioadei Ceauşescu." 

"În numele statului român, îmi exprim regretul şi compasiunea pentru victimele dictaturii comuniste. În numele statului român, cer scuze celor care au suferit, familiilor lor, tuturor celor care, într-un fel sau altul, şi-au văzut destinele ruinate de abuzurile dictaturii."  

"O Românie democratică este una în care accesul la istorie, deci la arhive, este liber şi neîngrădit."  

ZAU?! ZI SA MORI TU MAI SECURISTULE. UNDE E LEGEA LUSTRATIEI SI CATE GUNOAIE ALE SECURITATII AI DAT TU AFARA DIN SISTEM? DA, PRICEP. TREBUIA SA INCEPI CU TINE! DAR CU ARHIVELE CUM RAMANE?




Cine este Gant Dumitru? Fostul Vicepresedinte al Tribunalului Militar Timisoara, "dresat de Securitate", care in Octombrie 1983 m-a trimis in Jilava, fiind in stare de arest, dar fara mandat de arestare, unde am fost pus in lanturi si torturat cateva luni pentru a-mi face autodenunt "cu ce agentii straine, ostile regimului sunt in legatura". Zadarnic! Dupa '90, ajuns avocat a reprezentat toti securistii de la Timisoara dar si "revolutionarii", apoi a fost Prefect de Timis, candidat pentru Senat, iar acum are firma de avocatura si se ocupa de exproprierile de terenuri la autostrada Timisoara-Arad ca sa mai faca si el niste milioane. Da, este membru de onoare al "Societatii Timisoara", are multe decoratii si diplome si un fiu parlamentar care nu stiu daca are idee cine a fost tatucu lui. Dar pe tema asta voi reveni.


Cine este Voda Constantin? Procuror militar, maior in 1983, care scria in  Rechizitoriul sau: "Intr-adevar, Olteanu Ion a trimis primului ministru al R.S. Romania o scrisoare in care afirma ca renunta la cetatenia romana, ca se considera fara nici un fel de obligatie fata de statul roman si ca a solicitat sa plece in SUA. Prin aceasta scrisoare, denigreaza politica partidului si statului nostru." Ajuns si el avocat, in 2006 s-a gandit ca mai vrea o pensie grasa, asa ca Base securistu l-a numit procuror civil la Craiova (fara sa-i mai verifice dosarul, ca doar comunismul il condamnase) iar dupa 2 ani s-a pensionat. Am reusit sa vorbesc cu el la telefon in 2009, la cateva luni dupa ce se pensionase, si mi-a spus sa-l sun peste o saptamana ca sa caute prin dosare. Cand l-am sunat mi-a spus sec: "Da. Ma scuzati am fost atentionat sa nu mai dau nici un fel de relatii. Duceti-va, dati-ma in judecata, faceti ce vreti... Sanatate."  (transcript intregistrare) Sigur, omul nu are de ce se teme, are nevasta judecatoare (pensionata),  mai multi fii si nurori toti oameni ai justitiei, indicatii de la Servicii si dosarul protejat pentru 75 de ani de statul de drept. Cine ar putea sa-i faca ce?


Pentru mine nu exista nimeni si nimic care ar putea sa ma faca sa uit prin ce am trecut, dar stau si ma intreb: Cate nenorociri si vieti distruse ascund ei in acele dosare? Iar cand ma gandesc ca astia sunt doar doi din cei 97 de calai care s-au ocupat de mine si de sotia mea timp de 3 ani, ca cei ca ei au fost mii, iar cei ca mine zeci de mii, mi se face pielea gainii.
Pana la urma ce a fost, a fost, dar azi intr-o tara pretins democratica, membra NATO si UE, in mod premeditat si criminal sa calci in picioare pe cei o data calcati pentru a-ti proteja slugile, ale caror progenituri vor ajunge sa conduca maine Romania si niste milioane de romani care vor mai ramane in tara, pentru mine asta este mult prea mult ....

Iata insa ca pana si sustinatorii regimului au ajuns sa-si doresca sa-l "jupoaie" pe Base...
http://www.tele2drobeta.ro/stiri/606-flori-anti-guvernamentale