marți, 15 noiembrie 2011

Deputat Cezar Preda. Dezinformat de SRI sau protector al Securitatii?

In anul 2009, dupa ce eu si sotia am intrat in posesia dosarelor de urmariti ai Securitatii, am solicitat C.N.S.A.S. demararea actiunilor legale necesare pentru constatarea calitatii de lucratori si colaboratori pentru zecile de ofiteri operativi si informatori ai Securitatii implicati in dosarele noastre. 
Am inteles repede ca C.N.S.A.S. este un fel de afacere de familie care dovedeste ca functioneaza (adica nu functioneaza) atunci cand constata calitatea de colaboratori ai Securitatii pentru fosti sportiv si artisti ce nu detin functii publice. Si asta in timp ce intreg sistemul a fost capusat si se afla in mainele fostelor gunoaie ale Securitatii care au ingenuncheat poporul si jefuit tara.
In aceste conditii am fost nevoiti sa facem investigatii pe cont propriu pentru a ne identifica calaii. Asfel am aflat ca doi dintre ofiterii operativi ai Securitatii, cpt. Ciuta Gheorghe si cpt. Vilceanu Ion, aceia care au realizat rapoartele de actiune si implementat masuri draconice de necrezut impotriva familiei noastre, au "plecat" in Germania imediat dupa 1990. 
Desi, conform O.U.G. 24/2008, S.R.I. are obligatia ca in termen de 15 zile sa furnizeze C.N.S.A.S. informatiile solicitate in legatura cu fostii lucratori ai Securitatii, acestia au ignorat legea timp de doi ani. In final cei de la C.N.S.A.S. mi-au spus ca sunt depasiti de situatie insa nu-mi pot furniza motivele invocate de S.R.I. in refuzul de a comunica datele celor doi securisti, acesta fiind "secret de serviciu". Si cum o viata intreaga am fost perseverent si mers pana la capat am facut ce trebuia, mai ales ca singurul motiv pentru care S.R.I. ar fi protejat cei doi securisti era daca acestia inca "munceau". 

Iata finalul luptei de peste doi ani, a familiei mele cu acest regim criminal, cu materialul clientului:





Din documente reiese clar ca S.R.I. nu a furnizat C.N.S.A.S. informatiile cand pretinde dl. Preda.
Asadar Deputatul Cezar Preda, Presedintele Comisiei Parlamentare de Control a Activitatii S.R.I., ori a fost dezinformat de S.R.I. ori ne-a mintit pe noi sa protejeze Securitatea. Intr-o astfel de situatie in orice stat de drept cineva si-ar fi dat demisia. Nu si in dictatura basescu. Oricum S.R.I., "reformata" Securitate, a avut timp suficient sa-si rezolve problema cu cei doi calai securisti.



vineri, 4 noiembrie 2011

"Un mesaj care sa spuna ce?"

                                      O masochista blonda ce-n mana cu un bici,
                                      Fudula plimba-n lesa un psicho-mascarici.



O, da, astazi este ziua unui fost informator al Securitatii, parvenit presedinte, care a indraznit sa-l faca tradator pe Regele Mihai. Am inteles ca-si doreste liniste, daca chiar este hotarat o poate gasi la orizontala imbracat in pardesiu de scandura, inconjurat de fostii sai colegi de breasla din fotografia de mai jos.

Dar eu, ca bun roman ce ma consider, raman la cele spuse cu alte ocazii:
http://www.youtube.com/watch?v=BZEC9tY4Fas
http://www.youtube.com/watch?v=WSB_b7MJCOs&feature=player_embedded
http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/810924/UN-ALT-DUSMAN-AL-REGIMULUI-BASESCU-SPUNE-NU-REGELE-I-TRADATORUL-CI-BASESCU-TURNATORUL/
http://www.antena3.ro/romania/protestatarul-anti-boc-din-mehedinti-s-a-legat-cu-lanturi-in-fata-prefecturii-125051.html
http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/804572/Pedepsit-pentru-huiduieli-la-adresa-lui-Emil-Boc/ 
http://www.youtube.com/watch?v=af-A4CyaGRI&feature=player_embedded