miercuri, 7 noiembrie 2012

"NU DĂ BINE"!?

Incepand de astazi sunt de "serviciu" la Curtea de Apel Craiova!
Asta e personal. Slugile regimului Basescu au considerat ca este cazul sa ma pedepseasca pentru tot ce le-am strigat in ultimii 2 ani.


Daca vreti sa transmiteti un mesaj magistratilor basisti ori aveti o opinie in legatura cu mizeria de mai jos folosti link-ul atasat. Un lucru e cert, fara o justitie adevarata nu poate exista stat de drept si nici democratie, iar asta ne afecteaza pe noi toti in mod egal.
Dupa cum se vede cei trei nu au cazut usor la intelegere, iar daca nu au gasit nici un motiv ca sa revoce hotararea de achitare, atunci au casat-o din proprie initiativa pe baza unui fals motiv de procedura, asta desi la primul recurs s-au pronuntat definitiv asupra valabilitatii actelor procedurale, dupa cum se vede mai jos. In proces am fost reprezentat de un avocat si pretins amic cu peste 40 ani vechime in profesie, 14 ani decan al Baroului Mehedinti si fost subsecretar de stat la Avocatul Poporului, care a spus ca asa ceva inca nu a vazut in viata lui. Comunismul a fost condamnat, deci traiasca Securitatea...

"Aveti dreptul sa protestati, dar nu dă bine." Asa mi-au spus jandarmii si politistii, printre care un maior, sositi cu masina MAI 29249, chipurile in patrula, dupa ce m-au legitimat si citit la telefon sefilor textul pancartei. Asta da democratie si stat de drept, de acum puteti jefui tara in liniste!