marți, 30 aprilie 2013

DEMOCRATIE SAU TOTALITARISM?

Am trait s-o vad si pe asta, mizeria de care au fost capabili niste politicieni parveniti ce in timpul stapanirii PDL nu au indraznit sa iasa in strada, insa au beneficiat din plin si gratuit de protestele initiate de subsemnatul timp de doi ani, proteste datorita carora, in parte, acesti nimeni au ajuns la putere. Este evident ca aceasta hotarare a fost cu dedicatie pentru Ion Olteanu, iar modificarile din timpul sedintei de consiliu cu privire la sindicate confirma acest lucru. 
Pentru moment, in mod abuziv si ilegal, mi-au inchis gura, dar nu m-au ingenuncheat, invins ori stirbit onoarea, ba dimpotriva au dovedit cine sunt ei cu adevarat, iar cu voia sau fara voia lor in final democratia si libertatea va triumfa in tara noastra, Romania.




 
 

 



marți, 16 aprilie 2013

"DACĂ MAI STAȚI IN STRADĂ O SA FIȚI OMORÂT!"

Conform spuselor mesagerului, stapanii politici ai judetului au platit un grup criminal pentru a fi asasinat. Iata mesajul ce mi-a fost transmis astazi, prin intermediul corespondentului Antena3, Alin Ghiciulescu:
Dupa ce mi-a transmis mesajul, Alin Ghiciulescu, l-a sunat pe purtatorul de cuvant al IPJ Mehedinti, comisarul Lohon:
Apoi, insotiti de alte patru persoane ne-am deplasat la IPJ Mehedinti, respectiv Politia Municipala, unde ne-am lovit de o totala nepasare din partea sefilor, ca atare m-au dus acasa unde am formulat sesizarea de mai jos:



Recent, Ponta afirma public ca în perioada următoare, cine va ridica sabia de sabie va muri”. 
Oare slugile lui vor sa se tina de cuvant?
Si ca sa fie tacamul complet, dupa ora 21, doi indivizi au intrat cumva in bloc si sunat la usa, cand am intrebat cine este si ce vor au spus ca sunt in legatura cu anuntul (care anunt?) si insistat sa deschid, iar pentru ca am refuzat au inceput sa impinga in usa. Am sunat la Politie, dar pana a sosit echipajul cei doi plecasera.

Mai securistilor, politrucilor si parvenitilor, mai tradatori de neam si jefuitori de tara, eu Ion Olteanu mi-am castigat singur libertatea, nu mi-a dat-o FSN-ul vostru si nici lovitura de stat... 
Cine va da voua dreptul sa ma denigrati, urmariti, anchetati si amenintati cu moartea?

VOI ACTUALIZA CU FOTOGRAFII SI ALTE INFORMATII... 

joi, 11 aprilie 2013

CINE ESTE "SARLATANUL"?!



Thumbnail
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=T3cBY9mm1s0

Personajul se numeste Ecaterina Tuțu, sablon al politicianului de mahala, parvenit consilier judetean, al carei n-sot, pasionat jucator de valute, a fost cumva numit subprefect. Disperati ca nu pot sa-si faca mendrele in liniste din cauza protestelor mele, dar si a faptului ca incepand din 16.02.2013 sunt realizatorul emisiunii "Romani-in-lanturi" la postul de televiziune Galaxy, in care toc la ei marunt si des, aceasta individa si-a permis sa santajeze si sa minta cu nerusinare un alt consilier, acuzandu-ma de lucruri neadevarate, eveniment petrecut in data de 27.03.2013. Doua zile mai tarziu, in data de 29.03.2013, la o sedinta ORDINARA a consiliului judetean, individa a cerut reprezentantilor presei ca Ion Olteanu sa fie investigat "cine este, de unde vine si cu ce s-a ocupat dumnealui prin Statele Unite", solicitare sustinuta de dottore Duicu, "om de afaceri de mare succes", bineinteles pe bani publici, ce considera ca politicienii au datoria de a-i investiga pe cetatenii care-i critica. In inregistrarea de mai jos sunt redate cateva fregmente din afirmatiile numitei Tuțu in legatura cu subsemnatul, referirea cu privire la Daea il vizeaza pe ex-ministrul si actualul Senator PSD, cel caruia i-am pus-o pe multi bani ar fi un doctor de renume mondial din Philadelphia, oras in care nu eu am calcat in viata mea, iar sora este nimeni alta decat Petrescu Alina, secretara si acolita lui Duicu, cea care a fost martor inchipuit, a dat declaratii false si depus marturii mincinoase in toate procesele cu amenzile si dosarul penal de ultraj, pe care militienii din Politie mi l-au deschis mie si sotiei la ordinul lui Duicu. O sa vada ei pe cat "le-a pus-o" Ion Olteanu la Tribunal.
VA URMA...

"Deci el ori este cu caseta, ori e dus cu creierașul si asta, ori e, ăsta e de profesie șarlatan, eu cred mai repede varianta ca e șarlatan de profesie."
"Vă atenționez sa vă feriți foarte tare, ce-i face lui Duicu acum, incă Duicu știi e foarte deștept, ca il știi pe Duicu cu alea, alea, alea, alea."
"Asta este un șarlatan!"
"Da spun, dacă ajunge informația la Daea e foarte nasol."
"V-a jecmănit pe toți, v-a imbârligat pe toți, si intrați in niște jocuri urâte..."
"Si dănsul e sa zic o situație de asta românească, printr-un blog din ăsta, a ajuns si ăsta, i-a luat lumea in sală in seamă declarațiile, si vezi doamne... mare dizident, până le-a pus-o... pe bani mulți, pe imbârligări, de s-au certat oamenii intre ei, ei... ce vrei să-ți spun, multe nenorociri." 
"Si că ce i-a promis Duicu, nu s-a ținut de cuvânt și să, da și voi sunteți tot niste porci si niște așa si o să vedeți voi ca el deocamdată tace si așa mai departe, ca eu și lui sora-mea... fat-o nu te băga in căcatul ăsta, i-am spus de acum trei luni." 

                   

luni, 8 aprilie 2013

$_IMPOSTORI & TRADATORI_€


      

                                                   Tonta basarica
         Foto: http://basarica.wordpress.com/2013/04/03/tarfa-pana-la-capat/


                          PAMFLET

                 
În coteț la trei coceni,
                  Departe de cet
ățeni,
                 
Șade o javră turbată,
                  Brut
ă, de putere beată.
                  Care vrea coabitare...
                  Pe-a poporului spinare,
                  Cu un
tont de doctoraș,
                  Tr
ădător si foarte laș.

                  Parveniții vor parale,
                  Securiștii... ascultare,
                  Dictatura-i promovata,
                  Si crima... organizata.
                  Românii ce-s umiliți
                  De râtoși și jecmăniți,
                  Pot gusta democrație,
                  Garnisindu-i la tipsie!   

luni, 1 aprilie 2013

NU E PACALEALA!

         ADRIANA, HAPPY BIRTHDAY TO YOU!



                                                         I LOVE YOU!


    ... SI LA PUSCARIE CU JEFUITORII TARII!