sâmbătă, 29 iunie 2013

Barack Obama nu îl va vizita pe NELSON MANDELA la spital?!


 

Preşedintele american Barack Obama, aflat în Africa de Sud, nu îl va vizita pe "eroul său" Nelson Mandela, spitalizat în stare critică la Pretoria, a declarat sâmbătă un oficial american, relatează AFP, conform Mediafax.
"Preşedintele şi Prima Doamnă se vor întâlni în privat cu membri ai familiei Mandela, pentru a le prezenta urări şi se vor ruga în acest moment dificil."
"De dragul liniştii şi confortului lui Nelson Mandela şi la dorinţa familiei sale, ei nu vor merge la spital", a adăugat oficialul, în timp ce Obama sosea la sediul preşedinţiei sud-africane pentru o întâlnire cu omologul său Zuma.
Preşedintele american, care se află în a doua etapă a unui turneu african început în Senegal, a declarat vineri că nu are nevoie să se fotografieze cu simbolul mondial al libertăţii şi iertării.
 

El nu a exclus însă, în mod oficial, că îl va vizita, în funcţie de dorinţa familiei acestuia. Obama s-a întâlnit cu eroul luptei împotriva apartheidului în 2005, pe când era senator. Ei au vorbit, între timp, în mai multe rânduri, la telefon. O nouă întâlnire între cei doi, amândoi primii preşedinţi de culoare ai ţărilor lor şi laureaţi ai Premiului Nobel pentru Pace, a devenit imposibilă din cauza degradării stării sănătăţii lui Mandela. La vârsta de aproape 95 de ani, fostul preşedinte sud-african luptă împotriva unei infecţii pulmonare. Spitalizat de trei săptămâni, starea sănătăţii sale s-a ameliorat uşor joi, dar rămâne "critică", potrivit ultimului buletin medical.


Barack Obama a realizat "că nu are (ne)voie să se fotografieze cu simbolul mondial al libertăţii şi iertării"!
DE CE? Din cauza dezvaluirilor facute de americanul Edward Sonwden:
"Nu pot să las Guvernul american să distrugă viaţa privată a oamenilor".
"Unicul meu obiectiv este să informez oamenii despre ceea ce se face în numele lor şi despre ceea ce se face împotriva lor".
"Cred că nu mă pot întoarce acasă", recunoaşte acest fost angajat CIA. 
Edward Snowden a primit azil în Ecuador!  
"Autorităţile de la Quito i-au transmis cetăţeanului american Edward Snowden, fostul colaborator NSA, actele şi documentele necesare, care-i conferă acestuia dreptul de a intra pe teritoriul Ecuadorului, a anunţat postul de televiziune Univision, care are sediul în Statele Unite şi emite în limba spaniolă. Practic, acest demers garantează azilul politic acordat lui Snowden."

In anul 1985 subsemnatul si familia am primit azil politic in Statele Unite. Acum afirm ca daca unicul Presedinte de culoare al Americii a uitat ca strabunii sai au fost sclavi si tolereaza incalcarea drepturilor fundamentale ale cetatenilor inseamna ca-si reneaga originea si suprima libertatea.

joi, 27 iunie 2013

DUICU ISI PREMIAZA SUPUSII PE BANII NOSTRI

Primul dintre supusii pe care dottore Duicu i-a premiat pentru merite deosebite in activitatea de executare a lui Ion si Adriana Olteanu se numeste precum in declaratia de (ne)avere de mai jos. Cei ce au citit postarile anterioare stiu deja despre declaratiile mincinoase pe care aceasta individa le-a scris si sustinut atat la Parchet in dosarul ilegal de ultraj contra bunelor moravuri ce ne-a fost deschis din ordinul lui Duicu, cat si in fata instantei ca  martor la judecarea contestatiilor pentru amenzile ce ne-au fost aplicate. Ea indeplineste pentru Duicu functia de "martor de serviciu", fiind implicata in toate cazurile in care e vorba de cineva care a indraznit sa deschida gura impotriva stapanului ei.
Din declaratii se vede ca dottore Duicu le-a impartasit si supusilor secretul de a trai bine, fara nici un fel de venituri, doar cu aer.

 





 Iata ce a constatat instanta in legatura cu marturiile depuse de individa in Dosarele Nr. 101/225/2013 si 103/225/2013, marturii mincinoase pentru care bineinteles s-a ales cu un dosar penal din care nici "mica" lui Duicu nu o mai scapa, fiind vorba de constatari facute prin hotararile instantei. Asa se intampla cand nu stii cu cine te pui.


Iata si declaratia de avere a supusei din anul 2013, in care se vede ca odata ajunsa la Consiliul Judetean si-a cumparat doua masini, probabil din venitul declarat, continuand sa traiasca doar cu aer.

 



Acum vine insa "recompensa", pe care stapanul Duicu i-a acordat-o pentru "serviciile" aduse... o plimbare in Croatia pe banii nostri pentru a participa la "o vizita de studiu 'Valori europene si traditii locale', in perioada 28mai - 3 iunie 2013".  Nemaipomenit! Dar vorba maestrului Papaiani "sa moara ma-ta?"
Sau era vorba despre implementarea metodelor staliniste si arta in declaratii si marturii mincinoase?



Cel de-al doilea recompensat este "prietenul meu pe viata", fost procuror, decan, adjunct la avocatul poporului si actual avocat, care timp de un an m-a tinut sub "aripa lui ocrotitoare". Personajul a tinut sa fie alaturi de mine la protestele din iarna lui 2012, dar nu l-au tinut balamalele sau ordinele decat vreo cateva zile. Spunea mereu ca a citit doua vagoane de carti si daca da un bobarnac la un raft de carti pe care le-a citit il face pe Duicu coala A4, iar eu raspundeam ca nu am citit cat el,dar am trait tot ce a citit el. In 2012, dupa alegerile locale, Duicu l-a santajat ca nu-i valideaza mandatul de consilier daca nu ma duce la el sa -si ceara scuze si sa ne impacam. In final, pentru acest individ, pe care eu si sotia regretam ca l-am cunoscut, mi-am incalcat principiile si mers cu el la Duicu. Dottore si-a cerut scuze si spus ca el "nu a avut nici un amestec" in legatura cu agresiunea la care am fost supus la Orsova cu ocazia lansarii candidaturii securistului Manea, iar eu i-am spus ca am pus punct la incidentul de la Orsova, dar sa aiba grija ce face ca sunt cu ochii pe el. Cand am iesit in anticamera dom' decan m-a luat in brate, pupat si spus "prieteni pe viata suntem Ionica, asta suntem, prieteni pe viata". Dupa cateva zile ma aflam in curte la individ cand a sunat Duicu sa-l anunte ca l-a "premiat". Dottore a crezut ca individul ma poate manipula, dar s-a inselat amarnic pentru ca in 12.12.2012 cand Antena3 a relatat la stiri despre agresarea unui reporter de catre angajati ai Consiliului Judetean intr-o jumatate de ora am fost acolo cu Adriana pentru a lua atitudine. Ce s-a intamplat se stie, pentru acelasi protest am fost sanctionati de doua ori, cu amenda si cu dosar penal. In data de 14.12.2012 mi-am sunat "prietenul pe viata" sa-l anunt ca stapanul sau a dat ordin sa ni se faca dosar penal, atunci mi-a spus ca nu-si permite sa mai fie vazut in public cu mine si nici sa-si riste pozitia si bunastarea familiei pentru mine, iar eu i-am inchis telefonul "pe viata".
Iata-l pe "avocatul poporului" la protestele initiate de Ion Olteanu in Mehedinti.

Iata-l si pe dottore Duicu alaturi de protestatarii ce l-au adus la putere si de care acum are "grija" sa le puna pumnul in gura.

Urmeaza declaratiile de avere ale actualului consilier judetean, presedinte al comisiei juridice si presedinte ATOP, din care se pot constata mari discrepante la capitolul venituri, datorii si proprietati, dar mai ales "recompensa" prin care salariul doamnei asistente s-a triplat. Recent am vazut cat castiga cadrele medicale in Romania si ma intreb cum poate un asistent medical sa aiba salariul mai mare decat un medic. Raspunsul e simplu, prin "grija" lui dottore Duicu.
Declaratia inainte de alegeri.




 

Declaratia dupa validare.




...Si declaratia de avere 2013



 Ba, dottore Duicu, DEMISIA! Iar domnii de la ANI, nu mai faceti "nani", desteptarea... ca pana la urma astia o sa ne ia si aerul!
Si daca se va intampla ceva cu Ion Olteanu sa stiti ca nu a fost un accident, dar pana atunci voi continua...


ZI DE DOLIU NATIONAL

Asa cum se stie dottore Ponta a declarat zi de doliu national in 26.06.2013.
"Miercuri va fi zi de doliu national in Romania, in semn de respect fata de victimele accidentului care a avut loc zilele trecute in Muntenegru. In baza articolului 6 din Legea nr. 75/16 iulie 1994, in ziua de doliu national drapelul Romaniei se arboreaza in berna. Institutiile si autoritatile publice centrale si locale sunt obligate sa arboreze in berna drapelul Romaniei. De asemenea, drapelul Romaniei este arborat in berna si la sediile partidelor politice, sindicatelor, patronatelor, institutiilor de invatamant de orice grad, institutiilor de cultura si misiunilor diplomatice ale Romaniei, la punctele de trecere a frontierei, in aeroporturi, porturi, gari si autogari, precum si pe navele de orice fel si pe alte ambarcatiuni ce navigheaza sub pavilion romanesc." 
Dupa cum se vede pe dottore Duicu il doare in cot de hotararile stapanului sau si are pro_fund respect fata de cei morti precum si fata de cei vii... "adica lipseste cu desavarsire". 
Ponta, cum crezi ca e mai bine, il dai afara pe Duicu sau "ne dai un semn si noua de mila Mariei tale" si... plecati impreuna? 
 

VOI CINE SUNTETI?

ASTIA SUNTEM NOI! VOI CINE SUNTETI?
Credeti ca odata cu emisiunea ne-ati inchis si gura? Va inselati!
Va simtiti bine cand priviti in oglinda si in ochii semenilor? Noi, da! 
Asta am facut noi pentru romani! Voi ce ati facut? "Criminalilor!"


joi, 20 iunie 2013

ADRIAN DUICU, VIITOR LAUREAT AL PREMIULUI NOBEL?!


Stiu, gurile rele vor spune din nou "l-a platit Duicu", dar eu consider ca trebuie "sa dam cezarului ce - i al cezarului", si ca atare ma simt obligat sa public informatiile stranse in legatura cu dottore Duicu. Informatii care, daca sunt adevarate, si gandind la faptul ca e "preten" cu dottore Ponta nu am motiv sa ma indoiesc de buna lui credinta, vor duce la invenţia care ar putea revoluţiona existenţa omenirii si implicit la dobandirea de catre Adrian Duicu a premiului Nobel pentru "economie". 
Iata despre ce este vorba, conform declaratiei de avere a lui dottore Duicu, din data de 15.06.2012, rezulta ca familia sa formata din 4 persoane a trait in anul 2012 cu suma de 20.544 lei, adica 1.712 lei/luna. Adrian Duicu desi, conform declaratiei de interese, detine 95% din SC Invest Petroleum Impex SRL si din SC RomRad RMN SRL, cea din urma fiind societatea care dupa spusele senatorului Marius Balu ar face 7 RMN-uri/ora si care, potrivit documentelor publicate de subsemnatul in anul 2012, incasa de la Casa de Sanatate 4-5 miliarde/luna, se pare totusi ca acestea nu-i aduc venituri. In plus, dottore avea la data respectiva datorii la banci in valoare totala de 47.420 lei (presupun). 
Acum urmeaza MINUNEA...









Din declaratia de avere a "proaspatului" presedinte al Consiliului Judetean Mehedinti, din data de 05.07.2012, adica dupa 19 zile, se poate constata printr-o simpla scadere ca familia Duicu are de achitat lunar la banci suma de 1440 lei. Asadar rezulta ca dottore si familia au reusit sa traiasca si intretina "dricurile" BMW X6, Audi A8 si Jeep Grand Cherokee din numai 272 lei/luna.
O ADEVARATA MINUNE!
Banuiesc ca in data de 02.06.2012, la lansarea candidaturii  lui dottore de Toplet, europarlamentarul Busoi, proaspatul numit in fruntea CNAS de un alt ginerica de securist, sarea in sus ca hopa-mitica cand striga "Duicu, Duicu!" si il numea, impreuna cu liderii USL, "om de afaceri de mare succes", fiindca stia de inegalabila inventie...







Dar inca nu am terminat, MINUNEA-I mult, mult mai MARE...
Cititi declaratia de avere a viceprimarului de Toplet, taticu' lui dottore, din data de 24.04.2012. Ca orice om simplu de la tara, cu 7 case, hotel si restaurant, o masina ce nu stie nici marca  s-o scrie si bijuterii de 5000 de euroi, fiindca la Toplet nu se merge la cabina de langa cocina fara giuvaere, dar si un cont BCR cu zero sold, ca asa traiesc oamenii saraci, din pensie, de azi pe maine...
ACUM PUNETI-VA CENTURA DE SIGURANTA, SA NU CADETI...







Iata ce declara viceprimarul Duicu dupa alegeri, in data de 06.09.2012. Aceleasi proprietati, bijuterii, dar a scapat de masina cu nume complicat, in schimb la BCR acum apar doua conturi, unul de 74.455 si unul de 400.000, asta in ciuda faptului ca afacerile de familie nu i-au adus nici un profit. Bag seama ca investitia aia de peste 20 milioane de euro care trebuia sa aduca apa de izvor de la Toplet la Drobeta, dar au disparut conductele, a inceput sa lucreze pe invers, duce miliarde de la Drobeta la Toplet. Sa traiesti cu nimic e ceva, dar sa-ti mai si vina bani in cont e intr-adevar magic. Asadar "secretul" e in familie.








Daca cele declarate de dottore si tati lui sunt corecte banuiesc ca scutul antiracheta american, recenta decizie a lui dottore Ponta de a cumpara avioane F16 si vizita directorului CIA, John Brennan, la Bucuresti au legatura directa cu apararea secretului familiei Duicu si protectia inainte de brevetare. In acest caz dottore Ponta ar trebui sa-si dea demisia si sa recunoasca ca  nu "Duicu aduce lumina de la Bucuresti" , ci viceversa...
S-ar putea ca datorita acestui secret Adrian Duicu nu se framanta de locuri de munca pentru mehedinteni.
Totusi, ca unul ce nu crede in minuni, consider ca ar fi cazul ca institutiile statului de drept sa priveasca bine la declaratiile de avere ale familiei Duicu si mai ales domnii de la ANI sa nu mai faca "nani"..., iar eu promit ca la vizita de reconciliere pe care am sa i-o fac lui dottore Duicu, acolo unde a vrut el sa ne bage, pe mine si pe sotie, o sa-i duc la pachet "limba de porc cu masline".