sâmbătă, 29 martie 2014

PRESA ESTE CÂINELE DE PAZĂ AL DEMOCRAȚIEI?

Mai țineți minte expresia “presa este câinele de pază al democrației?”

În anul 2011 Uniunea Națională a Judecătorilor din România reamintea "membrilor CSM că rolul de câine de pază al democrației pe care îl joacă presa liberă este fundamental într-o societate democratică".
   
Un an mai târziu, "senatorul independent" Mircea Geoană, într-un articol postat pe blog, acuza USL si PDL că încearcă să-și "atașeze la butonieră" societatea civilă din România și s-o transforme într-un "câine de casă".

Eu am ajuns la concluzia că majoritatea jurnaliștilor nu sunt  "câini de pază al democrației", ci niște cățeluși în menajeriile mogulilor sau javre în slujba baronilor... Cei ce păreau cândva lupi acum fac sluj și atacă la comandă. De ce? Simplu, fiindcă a intervenit foamea, foamea de bani și putere...

Așadar în subiectul ce îl voi trata este vorba despre un "ziarist controversat"... nu că aș avea ceva personal cu individul, ci doar pentru că își permite să arunce cu praf în ochi semenilor. Las cititorii să evalueze personajul...

Din păcate am cunoscut "ziaristul", al cărui nume nu-l amintesc fiindcă momentan nu am lămâi în casă, care acum o lună își făcea singur reclamă că "este deja un nume", când în primăvara anului 2011  l-am huiduit pe Boc la Drobeta și el era "colaborator" la Antena3, așa cum este și acum... prin multe alte locuri.


Ca unul trecut prin "mâinile" Securității am realizat că individul este un lunecos... ce joacă la mai multe capete și l-am evitat. Dar cum în decembrie 2012 acesta a fost prezent la protestele legate de ziaristul agresat, care-i este și rudă și apoi m-a invitat de câteva ori la emisiunea ce o prezenta la televiziunea Galaxy, unde apoi am devenit "colegi", am avut ocazia să îl cunosc cu adevărat.

Relația pe care am avut-o cu acest "ziarist" s-a încheiat subit în august 2013, când am înțeles că a redevenit supusul coruptului Duicu... iar eu nu-mi permit să am cunoscuți care nu prețuiesc onoarea și demnitatea. 


1. Așa cum se vede din înregistrarea postata pe link-ul de mai jos în data de 12.12.2012 "ziaristul" a fost prezent când baronul m-a denumit pe mine și soție "slugile PDL-ului" și lui i-a spus "cât furi de mult". Eu și soția am depus plângere penală împotriva lui Duicu și acesta a fost sancționat cu amenda administrativă pentru "purtare abuzivă". "Ziaristul" a spus că va depune și el... dar a mințit.

http://romani-in-lanturi.blogspot.ro/2013/03/dictatura-psd-in-mehedinti.html 

Se pare că individul și-a asumat calitatea ce i-a fost atribuită de Duicu. Și spun asta fiindcă tot în ziarul de acum o luna a publicat pe prima pagină, fără să știu, un mic comentariu la adresa mea, iar alături, întâmplător sau nu, unul pe măsură ce-l peria pe Duicu.
 



Apoi, în același ziar, personajul pretindea că este "dușmanul numărul I" al hoților și declara "public război mafiei construite sub umbrela statului".
 


Ca în final, ultima pagina să fie ocupată de un amplu articol în legătură cu averea unui alt "controversat", Cristian Bușoi.
Care e problema? Una... MICĂ, articolul este un plagiat, fiindcă materialul a fost în totalitate produs și publicat pe acest blog de subsemnatul în data de 04.07.2013.

http://romani-in-lanturi.blogspot.ro/2013/07/saracul-milionar-cristian-busoi.html 
 




 
2. În data de 16.04.2013 personajul în cauză a fost prezent, a discutat și mi-a livrat "amenințarea cu moartea" din partea unui grup interlop ce este folosit de Duicu în campaniile electorale...

http://romani-in-lanturi.blogspot.ro/2013/04/daca-mai-stati-in-strada-o-sa-fiti.html 

Așa cum se vede din documentele de mai jos, Parchetul a dispus recent clasarea dosarului penal de amenințare fiindcă "ziaristul" ce s-a lăudat de nenumărate ori la televizor că mi-a salvat viața, ce a fost implicat direct și cunoaște personal făptuitorii ca fiind ciomăgarii folosiți de "analfabetul" Duicu la alegeri, a refuzat să se prezinte la organul de cercetare penală pentru a fi audiat. Iar asta s-a întâmplat pe vremea când eram încă "cunoscuți"...





O mizerie... organul de cercetare penală avea la dispoziție pârghii pentru a obliga martorul să se prezinte la audieri, însă dosarul a fost mușamalizat fiindcă era vorba de corupții Duicu și Ponea...
De ce nu s-a prezentat martorul la audieri? Pentru că a fost direct implicat în această înscenare pusă la cale de Duicu și slugile lui.
De ce organul de cercetare nu l-a obligat? Simplu, fiindcă nu au vrut... milițienii lui Ponea, șeful IPJ Mehedinți și "mâna dreapta a baronului Duicu", au fost participanți activi la înscenare.

Acțiunea din data de 16.04.2013 a fost rodul unei înscenări pusă la cale de grup criminal organizat din ordinul baronului Duicu și cu implicarea slugilor sale și a milițienilor. Văzând că amenzile, încercările de a mă denigra și dosarul penal fabricat nu mi-a închis gura, cloaca infracțională a încercat să mă facă multiplu... adică corupere de minori, amenințări la adresa organelor de stat și în final amenințarea cu moartea la adresa mea.
După cum se vede din aceste înregistrări video, nepublicate până acum, servitorii de la televiziunea lui Duicu au știut de înscenare fiindcă au apărut în zonă și început filmările chiar înainte de incident. Popescu, președintele PSD Orșova, finul lui Duicu și cel care în iunie 2012 a ordonat recidiviștilor din subordine să mă agreseze la Orșova, a fost și el prezent în zonă, la fel cum au fost și ciomăgarii lui Duicu și doi milițieni în civil care filmau...

Iată ciomăgarii lui Duicu discutând înainte de acțiune...


Popescu, fi-su și viceprimarul Screciu, toti acoliții baronului...

                                           

Au venit la "muncă" și servitorii baronului de la "cocina TV"...

   

Au început înscenarea prin a mă irita, apoi provoca să le spun eu ce să strige și în final să fiu de acord să-i omorâm pe guvernanți...




  Iată-l și pe finu' Popescu, finanțatorul "ziaristului controversat"


Instigatorii sunt iritați ca nu le fac jocul... pentru a fi arestat...



Și dacă tot nu a lucrat coruperea de minori și instigarea la omor, apare "salvatorul"... dar nu al meu, ci al infractorilor înscenării.



Uneori stau și mă gândesc câți ani de pușcărie aș fi primit dacă cădeam pradă acestei înscenări... pusă la cale de niște gunoaie?

3. În data de 02.05.2013 "ziaristul" m-a invitat "la mici"... discuții și spus că are informații conform cărora clanul Nicolicea este pe punctul de a bate palma cu Duicu "iar noi doi o să rămânem pe dinafară". Când i-am amintit că pe mine nu mă interesează nimic altceva decât interesele cetățenilor, acesta mi-a spus că pe el îl interesează... bunăstarea familiei sale, apoi pur și simplu l-a sunat pe Duicu și i-a spus: "Domnul Olteanu vrea să vorbească cu dumneavoastră". Abia când am auzit vocea coruptului am realizat că nu e glumă... deci, după ce Duicu a spus "da, vă ascult", eu l-am întrebat: "Bă dottore, când îți dai demisia?"... după care Duicu a închis imediat.

Atunci am înțeles de ce acest "reporter" care, conform spuselor sale, i-a făcut campanie lui Duicu în 2008, a mâncat din același ceaun și dormit în același pat cu coruptul, ținea "la sertar" informații ce ar fi putut trimite după gratii majoritatea corupților din Mehedinți... pentru că îl interesa doar profitul personal.
  
Totuși, parcă sună mai bine să se spună de cineva... a murit ca un lup urlând și mușcând, decât ca o javră călcată pe cap de stăpân.


Atentie!
Este interzisa copierea sau reproducerea publicatiilor acestui blog in scop politic sau comercial.





vineri, 28 martie 2014

BARONUL DUICU ȘI FINII LUI, STĂPÂNII MEHEDINȚIULUI

Ieri, prin decizia "premierului corupt", Felix Manta a fost numit subprefect al Județului Mehedinți în locul lui Tuțu Octavian. Și nu că l-aș plânge pe Tuțu, ba dimpotrivă, el și consoarta consilier județean, ambii PNL-isti, l-au slujit pe "analfabetul de Duicu", cum îl denumea prim-procurorul Carmen Sîrboiu. Astfel, din ordinul baronului, tovarașa Tuțu Ecaterina a încercat să-l îmbârlige împotriva mea pe consilierul Alin Nicolicea, apoi a cerut presei în ședință de consiliu să-l investigheze pe Olteanu și fiindcă nu i-a mers înscenarea... a reușit să-l suspende ilegal din funcție pe juniorul Nicolicea. 
Bineînțeles că slugărnicia a fost recompensată... cu concesionarea de pășuni.


Tuțu s-a dus, întrebarea e cine este acest PSD-ist Felix Manta?
Păi, în afară de faptul că e finul baronului Duicu, ăsta este personajul...



 http://www.informatiadeseverin.ro/ids2/index.php/ancheta/8620-felix-o-manta-peste-jaful-public-al-psd-mehedini.html 





Ca atare, subsemnatul care nu are "îndeletniciri nobile" precum Mihai(l) Vlasov, ci doar îndeletniciri civice generate de conștiință, am considerat că este necesar să-mi exprim opiniile în legătură cu această mizerie...





Atentie!
Este interzisa copierea sau reproducerea publicatiilor acestui blog in scop politic sau comercial.

marți, 25 martie 2014

BA BAROANE, AZI E ZIUA POLITIEI SAU A MILITIEI?

Bă infractorule, bă baroane, tu pe cine din Poliție ai sărbătorit astăzi?



Așa cum se vede milițianul Ponea, șeful IPJ Mehedinți, numit politic și ajuns "mâna dreaptă a baronului Duicu" fiindcă are consoarta porcuror și sora vicepreședinte la Curtea de Apel Craiova și "rezolvă" orice dosar, individul care mi-a fabricat dosar penal, a avut astăzi tupeul să vorbească de "statul de drept". În plus, milițianul Ghigoarța, care în dosar a comis acte de poliție politica, a fost avansat înainte de termen pentru... "merite deosebite".
Vai de ea Poliție cu așa milițieni! Aștia sunt organ de represiune!




Atentie!
Este interzisa copierea sau reproducerea publicatiilor acestui blog in scop politic sau comercial.

vineri, 21 martie 2014

DII, PORCULE...

Trista realitate din România dovedește că la un sfert de secol dupa căderea comunismului țara se află tot în mâinile mafiei securisto-comuniste.
Acesta fiind și motivul pentru care porcul mă duce zilnic la "serviciu"...




Atentie!
Este interzisa copierea sau reproducerea publicatiilor acestui blog in scop politic sau comercial.

marți, 11 martie 2014

IO - DISCORDIA NEGOCIERII PE "PORC" SI FUNCTII

După cum se știe, printr-un act de onoare, Crin Antonescu "a fugit din USL" (Zgonea) întrucât a realizat că trădătorul Ponta și cloaca baronilor PSD acționează contrar cu promisiunile făcute electoratului.
 
Ca atare, disperat să nu piardă ciolanul, "premierul corupt" și bolnav de putere a fost nevoit să încropească la repezeală un guvern ilegitim. Astfel deputatul UNPR Eugen Nicolicea, care în anul 2011 spunea că Ponta "a dus o viaţă de aurolac la Paris, dormind în gară, spălându-se în fântânile arteziene şi trăind din banii din cărucioarele din gară", a fost reevaluat și numit ministru... datorită contribuției sale în misiunea "Nana".

Personal am cunoscut familia Nicolicea in decembrie 2012, după ce am intervenit pentru reporterul agresat de slugile baronului, care deși oficial se afla "la guvernare", practic era în opoziție fiindcă nu obținuse nici o funcție de la dottore Duicu datorită războiului pe care îl au de ani de zile. Ulterior aceștia mi-au oferit șansa să prezint la televiziunea Galaxy, proprietatea familiei, emisiunea proprie "Români în lanțuri". Emisiune ce a fost anulata după trei luni în urma presiunilor puterii, fiindcă atacam dur, cu "materialul clientului", abuzurile baronului Duicu, ale milițienilor și magistraților.

Sigur că "inteligentul" Duicu, ce mă numise pe mine si pe Adriana "slugile PDL-ului", înnebunit de furie că nu avea ce să-mi facă, s-a grăbit să lanseze zvonul cum că sunt plătit de Nicolicea...
Adevărul e că subsemnatul nu a cerut sau primit ceva vreodată de la vreun Nicolicea, în schimb "fanii" clanului mi-au oferit gratuit înjurături pentru "realizările" lor politice. Un lucru e cert, eu am acționat cum mi-a dictat conștiința, iar ei cum i-a mânat interesele...

Așadar, după numirea ministrului Nicolicea, liderii UNPR Mehedinti, adică membrii clanului Nicolicea, au purces la negocieri pentru funcții și ciolan cu baronul PSD Duicu. Se pare fiind cu gândul numai la ciolan acestia au uitat că Duicu este "produsul" lor, adică cel care i-a dat afară din PSD după ce l-au făcut mare "politician" dintr-un fost pompagiu lacom și Eugen Nicolicea, creierul clanului, a candidat la parlamentare în județul Buzău fiindcă în Mehedinți nu i s-a permis... de Duicu.

Acum o săptămână când am primit de la Casa de Sănătate documentul cu zecile de miliarde încasate de afacerea RMN a familiei Duicu în ultimii patru ani, am fost nevoit să-l fac public la o altă televiziune, fiindcă Nicolicea... tăcea.




Ulterior Liviu Nicolicea m-a informat că ei și televiziunea Galaxy trebuie să se dea "la fund" fiindcă Eugen e ministru și prin urmare nu-și mai permit să atace guvernul Ponta. Apoi mi-a spus despre negocieri, am citit documentul și am fost chiar "invitat", însă am refuzat...și în final i-am spus "...să vă dați cât mai la fund și să rămâneți acolo, fiindcă la fund vă este locul". 

In weekend am aflat din două surse diferite că la negocieri au fost prezente vreo 12 persoane, iar "analfabetul" Duicu din start "le-a pus-o în mână" cerând răspicat clanului Nicolicea să-i închidă gura lui Olteanu... Cu alte cuvinte membrii clanului Nicolicea, care în opinia mea și-au consumat ultima picătură de onoare ducându-se "cu căciula în mână" la Duicu, au fost încă odată umiliți de propria lor creație. O singură persoană, care nu se numește Nicolicea, a îndrăznit să-i spună baronului că Olteanu este un rebel care nu poate fi manipulat și că protestele lui se datorează abuzurilor și acțiunilor gen Securitate comise tocmai de el, Duicu...

Și persoana a avut dreptate, rebelul Olteanu continuă protestele...



Așa cum am spus, mă doare în cot dacă membrii clanului Nicolicea vor primi sau nu funcții pentru a ajunge la ciolan... Și spun asta fiindcă știau foarte bine că actualul "guvern Ponta" este la fel de corupt ca cel pe care l-au criticat până mai ieri. Și mai știau că baronul Duicu, care este contribuabil la greu si protejat al plagiatorului Ponta, i-a umilit pe toți cei ce s-au "căciulit" în fața lui și unora chiar le-a spus ca se va "pișa" pe ei. Rebelul Ion Olteanu a fost și probabil va rămâne singurul în fața căruia baronul Duicu și-a plecat capul și și-a cerut scuze.  

Subsemnatul consider deosebit de grav că intr-o țară democratică negocierile purtate de liderii a doua partide politice aflate la putere, care ar trebui să reprezinte interesele cetățenilor și să le apere drepturile, s-au rezumat la cum sa închidă gura unui activist civic.

Mi-aduc aminte "juniorul" Nicolicea spunea deseori "domnul Olteanu, dumneavoastra sunteți o adevărată mină de aur" și "cine nu are un Olteanu să-și cumpere unul".

Acum, după toate cele întâmplate, eu Olteanu spun:
Nicolicea nici nu știi cât de mic vei deveni la Duicu de vei sluji...


Este interesant de văzut cum se vor incheia "negocierile" dintre membrii clanului Nicolicea și baronul Duicu... Cel puțin la fel de important va fi de văzut si dacă acești rivali politici își vor uni "priceperea" si televiziunile pentru a-l declara pe Ion Olteanu "persona non grata" pentru democratia totalitarismul impus de "ciuma roșie" în România.

Cu siguranța că decizia clanului Nicolicea de a negocia cu Duicu a fost determinata de numirea lui Eugen în funcția de ministru. Bănuiesc însă că și "succesurile" baronului, ce recent a reusit să-i "lovească la buzunar" fiindcă controleaza justiția, a avut un cuvânt de spus...


 

Și încă ceva... Reporterul agresat, în favoarea căruia am intervenit și ales cu amenzi si dosar penal, era angajatul televiziunii Galaxy și... s-a "dat la fund", părăsind judetul.

Update în data de 23.03.2014

În ultima săptămână am aflat din mai multe surse că membrii clanului în discuție sunt supărați foc că la finalul ultimei discuții pe care am purtat-o cu Liviu Nicolicea în data de 07.03.2014 am plecat fără să dau  mâna cu el și că acest obicei l-aș fi dobândit de la "porcu".

Domnilor Nicolicea, sunt convins că dacă erați acum în funcții de conducere ați fi făcut pentru mehedințeni mai mult decât Duicu, oricine ar fi făcut, fiindcă activitatea baronului se rezumă doar la  abuzuri și minciuni. Însă nu mă pot pronunța cu privire la dorința de a reprezenta interesele cetățenilor...

Sigur că aveți dreptul să vă supărați, dar nu pe mine fiindcă chiar voi ați recunoscut cine este Olteanu și știați că eu nu fac compromisuri. Cât despre obicei, spre deosebire de alții, Olteanu se ține de cuvânt, nu uită, nu iartă și nu negociază cu indivizi care încalcă drepturile și libertățile fundamentale, fabrică dosare penale si comit acte de poliție politică, indiferent ce funcție dețin și cum se numesc, fiindca aștia pentru mine sunt doar niște infractori. Și nu îmi permit asta doar că nu sunt politician, ci pentru că sunt OM.

Tare sunt curios să știu cum se numește acela care știe un semianalfabet parvenit politician este corupt, abuzează de funcție, nu reprezintă interesele cetățenilor și totuși vrea să lucreze în subordinea lui... pentru "ciolan"?


 Atentie!
Este interzisa copierea sau reproducerea publicatiilor acestui blog in scop politic sau comercial.