sâmbătă, 26 aprilie 2014

TĂMĂDUIT LA NUCET ȘI BLAGOSLOVIT LA DROBETA

În data de 25.04.2014, "fă" Ponta și Dragnea au fost "tămăduiți" la Nucet de osanalele unei mulțimi adunate ca în "epoca de aur" a comunismului. Doar câteva ore mai târziu, capii mafiei PSD, au fost "blagosloviți" de o mână de oameni neorganizați, dar mânați de conștiință.








După ce am depus niște documente la Judecărorie, în drum spre "biroul" în aer liber din fața Prefecturii, am oprit la "Barcelona" să beau o cola. La vreo zece minute a intrat juniorul Nicolicea și tac-su care, după ce au oprit la masa la care mă aflam și am refuzat să dau mâna ori să vorbesc cu ei, au plecat cu coada între picioare și "parcat" în separeu. Cand am plecat, chiar în fața intrării, am dat nas în nas cu dom' Preș de la comisia ilegală "Nana", Eugen Nicolicea. Iată monologul ministrului Nicolicea în timp ce a întins mâna: "Ooo! Vă salut maestre! Ce faceți?" Olteanu l-a privit în ochi pentru câteva clipe și trecut mai departe, lăsându-l cu mana întinsă... exact ca și pe Șerban Nicolae cu o săptămana mai devreme. Întrucât am constatat că majoritatea politicienilor fac carieră, cu mâna întinsă... ca pomanagii, uitând de menirea lor și interesele cetățenilor, am considerat că trebuie să existe și un leac, așa că am produs "antidotul Olteanu".












P.S.
Slugile PSD-ului, deghizate în reporteri, marș de pe blogul meu!
Junior Alin știu că ești stresat... dar poate înveți că atunci când politicienii "exploatează" pentru profit personal "o mină de aur" de interes național, întreținută doar de constiință și cu finanțare proprie, există pericolul de a se surpa și lăsa "profitorii" cu mâna goală sau chiar... încarcerați. Tinere, dacă vrei să faci politică, nu plagia fosile comuniste, fă politică adevărată, reprezintă interesele cetățenilor... fiindcă asta este o datorie de onoare!

Se pare că mașinăria securisto-comunistă a mafiei PSD funcționează. Astfel la Drobeta, din patru televiziuni locale, doar Televiziunea Severin a difuzat două știri legate de protest, iar din cele naționale numai B1 și Realitatea. În schimb au difuzat neîncetat dezgustătoarele osanale ridicate "conducătorului iubit" la Nucet, undeva pe langă Târgoviște...


În schimb gazetarii și internetul și-au făcut datoria din plin. Iată dovada...

UPDATE: REACȚIILE ROMANILOR ÎN URMA PROTESTULUI
Voi începe cu mesajul unui vechi susținător al acțiunilor mele civice...
AȘA CĂ "FĂ" PONTA ȘI MAFIA PSD... IA DE LA ROMÂNI!




 







DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE! VIITORUL SE AFLĂ ÎN MÂINILE TALE!



Atentie!
Este interzisa copierea sau reproducerea publicatiilor acestui blog in scop politic sau comercial.

sâmbătă, 12 aprilie 2014

CINE L-A "FĂCUT" ȘI UNDE ÎL "DOARE" PE BARON...

În ultima săptamână am vazut o grămadă de lingăi care, deși până mai ieri nu doar că nu suflau în fața lui Duicu, dar îi mai ridicau și osanale, acum se umflă in pene și pretind că ei l-au "făcut" pe baronul corupt Duicu.


Ținând cont de proverbul "dupa război mulți viteji se arată" și fiindcă sunt singura persoană care de peste un an s-a declarat public "nașul" baronului am considerat că e necesar să fac o mică investigație...

Conform informațiilor de mai jos se pare că cel ce l-a băgat pe Duicu după gratii e chiar unul din băieții lui de casă, zis "cioara" și "aschimodia oligofrenă", care este stapân peste televiziunile de dezinformare ale baronului.
Iată denunțul public pe care "Adrian Bidilici" l-a făcut cu privire la activitatea infracțională a stăpanului său Duicu, zis "porcul", acum un an, adică exact pe vremea când și DNA a început interceptarea baronului...



Individul, care este acuzat în dosar și a fost eliberat sub control judiciar, încearcă să se dea "ușa de biserică". Pe surse am aflat că acum o săptamână i-a acuzat pe Stănișoara, Nicolicea și Olteanu de situația în care a ajuns baronul și afirmat că o sa aiba grija Duicu de ei...
Dacă afirmațiile sunt adevărate și vor fi probate... miroase a amenințare.



Spre deosebire de clownul de la Constanța a cărui reținere a scos în stradă cateva zeci de asistați, pe mehedințeni îi doare în cot de baronul de mucava. Așa cum se vede, dupa arestarea lui Duicu, finii si partenerii lui de afaceri au tras o petrecere chiar sub balconul baronului...


Acum vreo lună am aflat din mai multe surse că la negocierile care au avut loc în Mehedinți între PSD și UNPR pentru semnarea protocolului, baronul Duicu le-a reproșat că ei sunt cei care îl instigă și scoate pe Olteanu în stradă. Cand cei de la UNPR i-au spus că nu sunt acolo să discute despre Olteanu, ci să semneze protocolul conform dispozițiilor șefilor de la București, Duicu a afirmat că îl "doare în p--ă de conducerea de la București" și că în Mehedinți el face ce vrea... ca atare protocolul nu s-a semnat.

Dacă ținem cont însă de declarația europarlamentarului Sebastian Bodu e posibil ca durerea baronului Duicu să se fi mutat acum în altă parte... 


Acum, că se știe cine l-a "făcut" pe Duicu și unde îl doare pe baron, realizez că motivul pentru care slugile lui Bidilici au început să mă înregistreze este că după ce l-au închis pe "dumnezeu" vor să însceneze ca eu i-am făcut-o.




După cum se vede ăstora încă nu le vine să creadă că baronul cel corupt, zis "dumnezeu", e istorie... nu vor să înțeleagă că pentru abuzul de putere și banii nemunciți se plătește, că într-o democrație Politia, Justiția și celelalte instituții ale statului nu sunt la cheremul unor grupări mafiote, ci au menirea să apere drepturile și reprezinte interesele cetățenilor. Chiar și în Mehedinți!

Datorită conectării la această grupare mafiotă a nevestei și sorei lui Ponea, ambele magistrați la Curtea de Apel Craiova, precum și a Președintelui Tribunalului Mehedinți și actual membru CSM, consider că este necesar și cer CSM-ului să dispună revizuirea tuturor dosarelor din ultimii doi ani în care Duicu și acoliții lui au fost implicati. Procurorii si judecatorii corupti și aserviți politic care au mușamalizat dosare trebuie să fie înlăturați din magistratură ... SĂ SE FACĂ DREPTATE PÂNA LA CAPĂT!



De luni de zile i-am tot spus "finului" Duicu să-și facă bagajele că o să pună DNA "coșul" pe el și nu m-a ascultat... drept consecință la o săptămână de la arestare poartă aceiași cămașă. Nici nu vreau să mă gândesc cum s-a adaptat baronul "dumnezeu" la WC-ul "turcesc"...

Și totuși în Romania încă mai există oameni ce țin la onoarea și reputația lor. Dovada este în imaginea comică de mai jos. "Hoțul" care este încătușat de Ponea are glugă pe cap și ține capul aplecat ca să nu poată fi identificat și a se compromite in breaslă fiind văzut legat de fostul Șef al IPJ Mehedinți.



În săptămâna ce s-a încheiat premierul plagiator a declarat că nu se dezice de Duicu, că îl apreciază pe Mazăre și toți baronii să reziste fiindcă în decembrie o să le facă dreptate.

Nici nu mă așteptam la altceva din partea unui premier "profund corupt", mai ales că Duicu a făcut trafic de influența și din biroul lui.

Pentru mine este clar că PSD nu este un partid, ci o organizatie mafiota de crimă organizată ce trebuie destructurată fiindcă reprezintă un pericol pentru democrație și statul de drept.

Sper ca acest clown să fie demis și să ajungă lângă baronii lui... la pușcărie.

Având în vedere tendințele totalitare și faptele grave de corupție ale actualei stăpâniri PSD, eu cetățeanul neafiliat politic, Ion Olteanu, cer românilor ca în acest an electoral să voteze pentru democrație. Totodată felicit DNA și DIICOT București pentru modul în care își fac datoria.

Apropo, se vorbește prin târg că în ziua încarcerării baronul urla ca din gură de șarpe să nu-l lase cu infractorii și bineînțeles că cei vizați i-au aplicat niște "capace" de bun venit. Se mai spune că a doua zi s-a dus "mica" la București să-l scape din bulău și că ar fi strigat că le-a dat fiu-su la toți saci cu bani și acum l-au băgat la pușcărie... A dracului democrație bă Duicule.

Te-ai ocupat cu jefuitul banilor publici, să comanzi amenzi, dosar penal și chemi "slugile PDL-ului" pe soții Olteanu în loc să-i asculți când strigau: "Baroane tu nici nu știi cât de mic vei deveni, după gratii când vei fi".


Atentie!
Este interzisa copierea sau reproducerea publicatiilor acestui blog in scop politic sau comercial.

 

joi, 10 aprilie 2014

TRAFIC DE INFLUENȚĂ DIN BIROUL PREMIERULUI...

Dacă nu mă înșel... și stiu că nu mă înșel, în urmă cu trei zile premierul plagiator a declarat că nu se dezice de baronul corupt Duicu, iar în ziua următoare a spus că-l apreciaza foarte mult pe un alt corupt... clownul Mazare.
Bă "premier profund corupt" ce esti tu, bă trădator de neam și țară tu reprezinți interesele romanilor și țării sau interesele baronilor corupți? Ai venit cumva de acasă cu funcția de premier?
Funcția de premier nu este a ta și nici a mafiei PSD, așa ca... "ieși afară, javră ordinară!" DEMISIA! 
PSD nu este un partid, ci o grupare mafiotă de crimă organizată ce reprezintă un pericol pentru democrație și statul de drept.
PONTA ȘI CU MAFIA AFARĂ, DEMISIA! LOCUL TĂU E LÂNGĂ DUICU!









Bă trădatorul Stroe, PNL nu o să-și rupă gâtul la alegeri, așa cum speri tu... dar o să ți-l rupi tu împreuna cu cloaca coruptă PSD.


Atentie!
Este interzisa copierea sau reproducerea publicatiilor acestui blog in scop politic sau comercial.

miercuri, 2 aprilie 2014

AM ÎNVINS, VICTORIE! DUICU E ISTORIE!

Protestul din data de 01.04.2014. Simțeam ca vor veni... curând.


Dar nu chiar atât de curând... adică în ziua următore.











Aștept să se facă dreptate până la capăt, așa cum au promis chiar ei.
Felicitări DNA si DIICOT pentru modul în care acțiunea a fost coordonată! 

Update:
06.04.2014 



08.04.2014 






Atentie!
Este interzisa copierea sau reproducerea publicatiilor acestui blog in scop politic sau comercial.