vineri, 30 mai 2014

BAROANE DUICU, LA MULȚI ANI... LA PUȘCĂRIE!

O veste bună pentru weekend... DNA București este consecvent. Felicitări!




Pe 1 aprilie i-am făcut ultima "strigare" ... a doua zi a fost săltat...  de DNA!


Și apropo, în timp ce Olteanu a mers să vorbească cu Crin Antonescu despre probleme ce vizează democrația și reprezentarea intereselor românilor... 


Tele2 Drobeta, televiziunea coruptului Duicu, face reclamă... porcului!



Atentie!
Este interzisa copierea sau reproducerea publicatiilor acestui blog in scop politic sau comercial.

duminică, 25 mai 2014

ALOOO, CNA... FĂCEȚI-VĂ DATORIA!



PLANGERE NR. 1 

Subsemnatul Ion Olteanu, cu domiciliul în SUA si reședința temporară in Drobeta Tr. Severin, în numele meu și al soției Adriana Olteanu, vă sesizez că numitul Bidilici Adrian, director al postului de televiziune Tele2 Drobeta și învinuit în dosarul de coruptie al “baronului” Adrian Duicu, presedinte suspendat al CJ Mehedinti și patron al postului menționat, în cadrul emisiunii “speciale” denumită “MIZA DESCINDERILOR DNA” difuzată in data de 07.04.2014 și reluată în data de 12.04.2014 la ora 19:00 a proferat amenințări și insulte la adresa cetățenilor, calomnii în legătură cu mai mulți lideri politici și acuzații împotriva DNA București cu scopul vădit de a-și dezvinovăți stăpânul corupt. Astfel, în cadrul emisiunii menționate, numitul Bidilici Adrian a afirmat cu privire la subsemnatul “… că a fost prezent Ion Olteanu prin fața Consiliului Județean când au venit mascații nu cred că mai reprezintă o surpriză pentru cineva căci asta este nivelul, Ion Olteanu, Alin Nicolicea, deci nu luăm în calcul pe Alin Nicolicea…”. Apoi a afirmat “… e posibil, la recurs acum, să vină mai repede președintele Consiliului Județean acasă, dacă nu, va rămane 30 de zile acolo… că nu sunt nu era temei nici pentru aceste 30 de zile, dar nu mai contează, pentru prelungirea mandatului cu încă 30 de zile nu există temei nici măcar legal. Deci peste 30 de zile, după acest concediu de 30 de zile, se întoarce acasă și atunci pe unde vor mai scoate cămașa acești bucuroși care ori aplaudau prin fața Consiliului Județean, ori comentau ori deja își făceau…”, “… hai să ne înțelegem, în perioada în care… sau până la ziua de miercuri nu cred că ați auzit prea mulți care să comenteze pe aici, ba dimpotrivă erau foarte mulți care îl pupau pe ici pe colo prin punctele esențiale pe Adrian Duicu și-l lăudau… deci atunci nu era prea mulți care să comenteze, acum aud că sunt tot felul de neica nimeni…” Prin urmare solicit sancționarea postului Tele2 Drobeta pentru amenințarea adresată subsemnatului, soției și altor cetățeni, pentru denumirea de "neica nimeni" adresată cetățenilor care și-au exprimat public opiniile conform drepturilor constituționale, dar și pentru acuzațiile nefondate proferate la adresa liderilor politici și a DNA București de către învinuitul de fapte de corupție Bidilici Adrian în cadrul emisiunii în cauză. 
Menționez că subsemnatul și soția, ce nu suntem afiliați politic și nici nu deținem funcții publice și care în ultimii patru ani ne-am remarcat prin protestele civice îndreptate împotriva politicienilor indiferent de culoare ori nume, am devenit ținte ale insultelor și calomniilor televiziunii lui Duicu și ale înscenărilor și amenințărilor caracatiței Duicu-Ponea și a acoliților odată cu ajungerea “baronului” la putere, iar asta doar fiindcă am îndrăznit să condamnăm public abuzurile pe care le-a comis și să-i spunem că va veni ziua să fie arestat de DNA pentru faptele sale. Și da, în 02.04.2014, subsemnatul și soția am aplaudat și felicitat public DNA București pentru reținerea corupților Duicu și Ponea.
Sper că de această data membrii CNA vor dovedi că actionează în spiritul legii pentru respectarea de către posturile de televiziune şi radio a normelor privind informarea corectă, viaţa privată, demnitatea umană pentru a apara onoarea si demnitatea persoanei”.





PLANGERE NR. 2 


Subsemnatul Ion Olteanu, cu domiciliul în SUA și reședința temporară în Drobeta Tr. Severin, vă sesizez că în data de 07.05.2014 postul de releviziune Tele2 Drobeta a difuzat două știri prin care a dezinformat publicul în scop electoral. Astfel, urmare vizitei efectuate la Drobeta de domnul Crin Antonescu, postul Tele2 Drobeta a atribuit liderului PNL doua declarații pe care acesta nu le-a făcut.
În prima știre sub titlul “STĂNIȘOARĂ , SPINUL DIN COASTA PNL” se afirmă absolut fals că “Chiar daca Stanisoara a trecut la PNL Crin Antonescu nu si-a schimbat opinia despre el! Presedintele PNL a declarat intr-o conferinta de presa ca isi mentine declaratiile din 2012 la adresa lui Mihai Stanisoara despre care spunea ca i-a furat, i-a mintit si i-a batjocorit pe mehedinteni.”
În a doua știre cu titlul “ANTONESCU CREDE ÎN NEVINOVĂȚIA LUI DUICU” se afirma mincinos că “Presedintele PNL Crin Antonescu isi mentine sustinerea fata de presedintele PSD Mehedinti Adrian Duicu, despre care spunea in 2012 ca este un om de incredere pe care se poate baza.“
E clar că această dezinformare grosolana a electoratului s-a făcut cu scopul de a afecta negativ imaginea liderului PNL și pentru profitul coruptului Duicu și a campaniei partidului său mafiot.
În consecință solicit sancționarea conform legii a postului Tele2 Drobeta pentru dezinformarea cetațenilor și atribuirea domnului Crin Antonescu de declarații neadevărate.







http://www.tele2drobeta.ro/stiri/11706-antonescu-crede-in-nevinovia-lui-duicu


PLANGERE NR. 3

Subsemnatul Ion Olteanu, cu domiciliul în SUA și reședința temporară în Drobeta Tr. Severin, vă sesizez că în data de 12.05.2014 în cadrul emisiunii difuzate la ora 11:00 și reluată la ora 18:00 și 22:00, prezentată de directorul postului de releviziune Tele2 Drobeta, Bidilici Adrian, sub titlul “Revista Presei” și ca “Emisiune Electorală”, acest acuzat de corupție l-a insultat, calomniat și șantajat pe senatorul Marius Bălu, supunându-l la linșaj mediatic fără nici o probă. Astfel, acest individ ce recunoaște că e subiectiv și aduleză un singur politician, pe stăpânul său corupt Adrian Duicu, i-a adresat domnului Bălu, în mod repetat și tendențios, denumirea “bălălău”, a afirmat că domnul senator nu ar avea “căderea morală să critice pe cineva”, “era un fel de preș în fața lui Adrian Duicu” și în final practic l-a amenințat că o să divulge presupuse informații compromițătoare pe care le deține “dacă nu mai există decență și nu mai există bun simț mă gândesc să le spunem pe toate”.
Iată textul partial al afirmațiilor făcute de acuzatul de corupție Bidilici Adrian:
 “Domnul Marius bălălău va putea vreodată să explice toate acuzațiile absolut inepte pe care le-a făcut în această perioadă?” “Tocmai de-asta vă spun că nu înțeleg cum are căderea morală, căderea morală, eu despre asta vorbesc, domnul Marius bălălău să vină și să critice pe cineva, indiferent pe cine, nu contează pe cine, da cum ar putea el vreodată să vină și să spună despre cineva, ceva? Și-asumă, și-arogă tot felul de merite… vreți să vă povestesc cum domnul Marius Bălu era dintre cei care îl sunau pe Adrian Duicu și vorbeau și se sfătuiau și discutau tot felul de lucruri? Că dacă văd că nu mai există decență și nu mai există bun simț mă gandesc să le spunem pe toate. Și le spunem, nu este nici un fel de problemă. Vreți să vă spun, să vă povestesc la un moment dat cum domnul Marius Bălălău era un fel de preș, deasemenea, în fața lui Adrian Duicu și nu de ieri, de astăzi, ci încă de dinainte de campania electorală din 2012. Domnu Stănișoară, poate acum înțelegeți și dumneavoastră, unul dintre oamenii care v-au fost aproape, cu ghilimelele de rigoare. Ce era la gura domnului Marius bălălău la adresa lui Stănișoară v-ați cruci…”

Orice persoană care deține informații de natură penală despre o altă persoană poate depune plangere la organele abilitate, iar pe de altă parte nu cred că învinuitul Bidilici Adrian a fost lăsat în libertate de DNA pentru a acuza și șantaja pe alții, fiindcă el chiar nu are “căderea morală”.

Întrucăt folosirea în cadrul unui program audiovizual a unor expresii de natură să afecteze demnitatea umană şi imaginea persoanei, este contrară reglementărilor legale care ocrotesc drepturile fundamentale ale omului și încalcă dispozițiile art. 30 si 40 alin. (3) din Codul audiovizualului, solicit sancționarea conform legii a postului de televiziune Tele2 Drobeta. Presupun că Tele2 Drobeta nu mai are imunitate la CNA ca acum un an când, subsemnatul și soția am fost practic linșați mediatic deși nu deținem funcții publice, cazul a fost mușamalizat.   Dar atunci era pe vremea când baronul corupt Duicu își permitea să facă trafic de influență din biroul lui premierului.





PLANGERE NR. 4
Subsemnatul Ion Olteanu, cu domiciliul în SUA și reședința temporară în Drobeta Tr. Severin, vă sesizez că în data de 13 și 14.05.2014 în cadrul emisiunilor difuzate la ora 11:00 și în reluare la ora 18:00 și 22:00, prezentată de Bidilici Adrian la postul de televiziune Tele2 Drobeta sub dublul titlu de “Revista Presei” și “Emisiune Electorală”, acest acuzat de corupție i-a insultat, calomniat și amenințat pe senatorul Marius Bălu, deputatul Mihai Stănișoară și președintele PNL Mehedinți, Virgil Popescu, supunându-i la linșaj mediatic fără absolut nici o probă și a atacat și acuzat DNA București de arestarea fară motiv a stăpânului său.
Astfel, numitul Bidilici Adrian, în emisiunea din data de 13.05.2014 a afirmat că, până acum o vreme, politicieni precum cei sus-numiți “îl pupau în cur pe Adrian Duicu” și a amenințat că dacă se va duce el la DNA să declare tot ce știe despre ei “în Mehedinți vor rămâne numai femeile” fiindcă toți barbații vor fi ridicați de DNA.
În emisiunea din data de 14.06.2014, același acuzat de corupție, a făcut următoarele afirmații calomnioase la adresa DNA și a lui Mihai Stănișoară “este în curs de cercetare la DNA toată lumea, toată lumea, mai puțin Mihai Stănișoară, evident”, iar privind arestarea coruptului Duicu următoarele: “Să te ia pe o glumă și pe prostioare spuse la telefon, într-un fel sau altul, e o prostie din punctual meu de vedere. E o prostie mai ales pentru faptul că de situații de genul ăsta, precum cele descrise un pic mai devreme, precum Regia pentru Activități Nucleare, văd că deocamdată nu se ocupă nimeni, căci sunt un pic ocupați băieții cu altceva. Să te ocupi în perioada asta tu, indiferent cum se numește respectivul organ de justiție… să te ocupi de Duicu că vorbea la telefon cu unul și cu altul”.
Apoi a continuat cu insinuările și acuzațiile afirmând că “În dosarul ăsta nu este prejudiciu de un leu, bă nu l-au prins că a pus mâna pe vreun ban, nu l-au acuzat că ar fi furat ceva, nu l-au acuzat de nimic de genul ăsta. L-au acuzat că vorbea la telefon cu unul și cu altul. Da!? Despre asta este vorba in acuzațiile respective, băi iar ăla stă acolo după gratii, iar ăștia Stănișorii, Popeștii și toți trepădușii ăștia de pe aici își fac de cap și se dau ei mari politicieni și mari ăia în condițiile în care știm cu toții ce s-a întâmplat în perioada în care Stănișoară, de exemplu, a condus județul Mehedinți. Bă dar chiar așa suntem proști cu toții, am uitat cu toții ce s-a întâmplat în perioada aia? Știm, nu mai am, nu mai ține minte nimeni toate zvonurile, toate bârfele, toate, că sunt zvonuri si bârfe, că repet că n-a avut trebă, n-a avut timp justiția să le verifice și să le confirme.Sunt la nivel de zvon, sunt la nivel de bârfe, despre cum se furau și despre cum se făceau, sunt deja documente oficiale, sunt deja hârti, dar nu se întmplă nimic. Sunt bine mersi, nu au nici un fel de problemă, e totul OK, e totul în regulă.”
În final si-a permis, din nou, să amenințe politicienii și potențialii martori că dacă o să meargă el la DNA să dea declarații și cu mâna dreptă și cu stânga o sa rămână numai femeile în Mehedinți “Și să vedem după aceia pe unde ăștia, marii politicieni, care acum dau din gură, care comentează, vorbesc ei, fac ei acuma una și alta, să-i văd eu atunci pe unde vor mai scoate cămașa și ce vor mai avea de spus.”
Întrucăt în cadrul celor două emisiuni s-au folosit expresii de natură să afecteze demnitatea umană şi imaginea persoanei, s-au adus acuzații grave nefondate la adresa DNA și a persoanelor menționateeste, dar și amenințări, fapete ce contravin reglementărilor legale ce ocrotesc drepturile fundamentale ale omului și încalcă dispozițiile art. 30 si 40 alin. (3) din Codul audiovizualului, solicit sancționarea conform legii a postului de televiziune Tele2 Drobeta.Probele sunt postate pe: http://romani-in-lanturi.blogspot.ro/2014/05/alooo-cna-faceti-va-datoria.html


PLANGERE NR. 5

Subsemnatul Ion Olteanu, cu domiciliul în SUA și reședința temporară în Drobeta Tr. Severin, vă sesizez că în data de 15.05.2014 în cadrul emisiunilor difuzate la ora 11:00 și în reluare la ora 18:00 și 22:00, prezentată de Bidilici Adrian la postul de televiziune Tele2 Drobeta sub dublul titlu de “Revista Presei” și “Emisiune Electorală”, acest acuzat de corupție a încălcat în mod flagrant prevederile Art. 30 și Art. 40 din Codul audiovizualului.

Așadar în cadrul emisiunii din data de 15.05.2014 numitul Bidilici Adrian a făcut următoarele afirmații în legătură cu subsemnatul: “Aș fi vrut să vă povestesc despre Ion Olteanu, dar nu mai am timp în emisiunea asta. Dar vă promit că dacă, vă promit că dacă nu uit vă povestesc mâine. Vă povestesc cum, vă povestesc cu cine servește cafeaua domnul Ion Olteanu, știți celebrul protestatar Ion Olteanu, nu ăla Ion Oltean de la PDL, domnul Ion Olteanu de la UNPR din câte îmi dau seama. Deci dacă nu uit vă povestesc mâine cu cine bea domnul Ion Olteanu cafeaua și cine-l duce cu mașina să-l huiduie pe Ponta. Da, șoc și groază! Ce surpriză! Știu, dumneavoastră v-ați fi imaginat ca domnul Ion Olteanu să fie acest echidistant, acest om care huiduie pe toată lumea! Căci eu când vreau să huidui, huidui! E, nu e chiar așa din câte se pare. Și repet, dacă nu voi uita, promit să vă povestesc mâine, dacă nu, o să vă povestesc când mi-aduc aminte“.

Având în vedere că subsemnatul este cetățean privat, nu este politician ori afliat politic și nu deține vreo funcție publică, iar afirmațiile cu privire la subsemnatul nu vizau “comportamente ilegale ori imorale”, ci doar aspecte ale vieții private, în mod evident mi-a fost încălcat dreptul la viața privată, onoarea și reputația, precum și dreptul la propria imagine. Aceasta este o nouă acțiune mârșavă a postului Tele2 Drobeta de denigrare a subsemnatului, similară cu cea din ianuarie și februarie 2013 când CNA a mușamalizat toate sesizările subsemnatului și scăpat de orice sancțiune acest post de televiziune ce aparține familiei baronului Duicu. În consecință solicit să sancționați conform legii  postul de televiziune Tele2 Drobeta pentru încălcarea prevederilor Art. 30 și Art. 40 din Codul audiovizualului.


Și apropo, doamna Laura Georgescu, vă întreb pentru ultima oară, a făcut baronul corupt Adrian Duicu trafic de influență la CNA ori și-a cumpărat cumva imunitate?



PLANGERE NR. 6


Subsemnatul Ion Olteanu, cu domiciliul în SUA și reședința temporară în Drobeta Turnu Severin, vă sesizez că în data de 16.05.2014 în cadrul emisiunilor difuzate la ora 11:00 și în reluare la ora 18:00 și 22:00, prezentată de Bidilici Adrian la postul de televiziune Tele2 Drobeta sub dublul titlu de “Revista Presei” și “Emisiune Electorală”, acest acuzat de corupție a încălcat în mod flagrant prevederile Art. 30 și Art. 40 din Codul audiovizualului.
Astfel în cadrul emisiunii din data de 16.05.2014 inculpatul Bidilici Adrian a continuat atacul mârșav la adresa subsemnatului, inițiat în data de 15.05.2014, după cum urmează, citez: “Știți că domnul Ion Olteanu se remarcă, de ceva timp, prin tot felul de proteste, care mai de care mai trăznite. Da mă rog, este plăcerea domniei sale, înțeleg că nu are un loc de muncă, dar nu dorește să-și găsească un loc de muncă pentru că dumnealui fiind cetățean, având și cetățenie americană probabil se gândește că… pârț… ce rost are să muncească picișa prin România, plus că are acel birou instalat în fața Consiliului Județean, în fața Prefecturii la care protestează zilnic. Mă rog e problema domniei sale, să-i dea dumnezeu sănătate. Mi se pare, sincer să fiu, că uneori exagerează și uneori se pune în niște poziții de-a dreptul ridicole, de-a dreptul penibile, da încă odată, iarăși este vorba despre strategia domniei sale și despre dorința domniei sale de a protesta. Mi s-ar părea absolut normal să protesteze dacă ar fi un protest nepărtinitor și obiectiv dacă vreți să ziceți așa, dacă vreți să, dacă acceptați acestă formulare. Doar că, domnul Ion Olteanu, vă dau doar câteva amănunte și trageți dumneavoastră propriile concluzii, nici măcar nu o să trag eu concluzii în locul dumneavoastră, vă las pe dumneavoastră să trageți concluzii. Și vă spun așa, aproape zilnic, aproape zilnic, domnul Ion Olteanu își bea cafeaua cu domnul Liviu Nicolicea prin diverse cârciumi ale orășelului. Sunt prieteni, se cunosc, să le dea dumnezeu sănătate, nu știu ce-or discuta ei când se întâlnesc pe acolo, bănuiesc că domnul Liviu Nicolicea nu-i sugerează împotriva cui să mai protesteze și ce să mai zică pentru că domnul Ion Olteanu, după cum știți, are coloană vertebrală și niciodată nu ar accepta astfel de sugestii și astfel de, de sfaturi. Nu? Niciodată, niciodată! Mi s-a părut însă mult mai grav că la momentul în care a venit Victor Ponta în Mehedinți și domnul Ion Olteanu s-a înființat acolo repede să protesteze, a fost adus la respectivul protest de o mașină, dacă vreți vă dau și numărul de înmatriculare că a apărut poze prin presă, ce vă spun eu este din presă, nu am informații așa de la servicii sau chestii de genul ăsta, nu, au apărut fotografii prin presă. Să trag că domnul Ion Olteanu a fost dus la respectivul protest de o mașină aparținând unui domn Gigi Stuparu, membru PDL. Inclusiv numărul de înmatriculare este al firmei care i-a aparținut sau îi aparține în continuare domnului Stuparu, un membru PDL recunoscut și un membru PDL care, mă rog, are tot felul de poziții pe care nu vreau să le comentez. Eu aș vrea să comentez cum doamne iartă-mă se face că domnul Ion Olteanu vine să protesteze împotriva lui Ponta cu mașini aparținând unor membrii PDL? E o întâmplare bănuiesc. Nu? Este o coincidență. Eh, s-a expus domnul Ion Olteanu acolo, că știți cum e, în Severin lumea deja s-a obijnuit cu el, cu protestele lui, deja nu-l prea mai bagă multă lume în seamă, trece pe lângă el ca pe lângă stâlpul de electricitate, adică îl ignoră, nu-l bagă în seamă. Bă, acolo, în momentul în care s-a dus și… să protesteze, iar oamenii aveau o problemă reală cu apă-n casă, cu inundații, cu nu știu ce, că de aia se dusese premierul. În momentul în care l-au văzut oamenii că, pe Olteanu, fără să știe cine este și au văzut că începe să protesteze, domnul Olteanu a scăpat la mustață, vopsită sau nevopsită, să nu-și ia vreo două șuturi să aibă de drum până la Severin,în mașina lui Stuparu. Să-i țină de cald în mașina lui Stuparu până la Severin, că deja oamenii se încordaseră, înjurături și-a luat săracul rău, rău, rău, rău de tot, dar nu era mult până să, v-am spus, să i se dea și vreo două șuturi în fund să aibă de drum până la Severin. De aia zic că uneori se pune și în niște situații din astea penibile domnul Olteanu și riscante pentru domnia sa. Bine, vă dați seama că dacă i s-ar întâmpla vreodată vreuna de-asta ar fi de vină PSD-ul, ar fi de vină Duicu, ar fi de vină Ponta și ar fi de vină oricine altcineva, mai puțin domnul Ion Olteanu. Mie mi s-a părut drăguța această chestiune și modul în care, persoanele cu care domnul Olteanu socializează si persoanele care îl duc cu mașina la proteste. Nu-i așa că se pot trage niște concluzii? Se pot trage. Foarte multe concluzii se pot trage, dar vă las pe dumneavoastră să le trageți.”
 
După cum se vede, Bidilici Adrian, prin afirmațiile referitoare la subsemnatul, a încălcat în mod flagrant drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului, viaţa privată, onoarea și reputaţia, precum și dreptul la propria imagine”, adică tocmai obligațiile legale ce le avea.
Subsemnatul nu este obligat să se justifice în fața acestor imixtiuni în viața privată și insinuări infecte lansate de slujitorul coruptului Duicu, ambii creații maligne ale clanului Nicolicea, voi comenta totuși modul tendențios și cu rea-credință al afirmațiilor acestui individ fără scrupule:
- “nu are un loc de muncă” – Nici nu mă interesează un loc de muncă pentru că am peste 60 de ani, iar autoritățile cunosc și am dovedit public că sunt un om realizat material și liber spiritual, situație care îmi și permite să desfășor proteste civice pentru apărarea democrației.  În plus, românii caută disperați un loc de muncă, dar fără succes, fiindcă ele se dau pe bază de șpagă și afiliere politică, iar acest individ nu a înțeles că legile comuniste nu se mai aplică.
- “proteste, care mai de care mai trăznite”, dar ar fi “absolut normal să protesteze dacă ar fi un protest nepărtinitor și obiectiv”  Insinuări utilizate și în anul 2013 de acest individ ce, parcă lovit de amnezie, nu suflă o vorbă despre protestele din 2010-2012, când Olteanu a fost unicul om din Mehedinți ce a îndrăznit să protesteze împotriva guvernării PDL și când, din ordinul stăpânului său, ce profita politic de pe urma protestelor mele, mă proslăvea, invita la emisiuni și denumea “luptător pentru democrație”, dar nici despre protestele începute la 12 ianuarie 2012, al căror unic inițiator și lider am fost și durat peste 100 de zile, când toată cloaca PSD-istă, în frunte cu Duicu, se gudura pe lângă Ion Olteanu și urmare cărora mafia PSD a pus mâna pe putere. Acele proteste nu au fost “trăznite” sau partinitoare și subiective?
- “Sunt prieteni”, “aproape zilnic, domnul Ion Olteanu își bea cafeaua cu domnul Liviu Nicolicea prin diverse cârciumi ale orășelului” E știut că Ion Olteanu nu mai are prieteni din anul 1983 când a fost arestat din ordinul Securității, are numai cunoscuți și mulți dușmani. Ion Olteanu nu frecventează cârciumi și nu e treaba nimănui unde și cu cine se întâlnește, iar singurul lucru “ilegal ori imoral” este că niște infractori îl urmăresc ca pe timpul Securității. 
- “nu știu ce-or discuta ei”, insinuând că Liviu Nicolicea ar fi cel ce “sugerează împotriva cui să mai protesteze și ce să mai zică” și Olteanu ar fi lipsit de “coloană vertebrală” – Aceste afirmații provenite din gura inculpatului Bidilici, finul lui Liviu Nicolicea, reprezintă o imixtiune în viața privată a subsemnatului și josnicie pe măsura stăpânului său corupt Duicu. Nu e treba nimănui ce și cu cine discută Olteanu, eu nu sunt sluga nimănui și nu am obligația să raportez ce și cu cine discut, precum se practică în organizația mafiotă Duicu-Ponea. Cât despre sugestii privind protestele ar fi cazul să-și aducă aminte despre soarta unui alt naș al lui din ianuarie 2012, fost comunist, “revoluționar”, apoi președinte al CJ Mehedinți și senator Ion Sîrbulescu, căruia Olteanu i-a dat flit în fața protestatarilor fiindcă și-a permis să sugereze ce să strig, iar el, Bidilici, făcea mătănii pe lânga Olteanu să meargă la Sîrbulescu pentru că acesta dorea să-i ceară iertare lui Olteanu.
Aici se vede “prietenia” și de când nu a mai băut Olteanu cafea cu membrii clanului Nicolicea:
- “Ion Olteanu a fost dus la respectivul protest de o mașină aparținând unui domn Gigi Stuparu, membru PDL”, “deja oamenii se încordaseră, înjurături și-a luat săracul rău, rău, rău, rău de tot, dar nu era mult până să, v-am spus, să i se dea și vreo două șuturi în fund să aibă de drum până la Severin” și ”bine, vă dați seama că dacă i s-ar întâmpla vreodată vreuna de-asta ar fi de vină PSD-ul, ar fi de vină Duicu, ar fi de vină Ponta”. Prima afirmație este o vădită imixtiune în viața privată, nu e treaba nimănui cu cine, unde și în mașina cui se deplasează Ion Olteanu, a doua instigă la violență, iar ultima afirmație, deși ironică, e adevărată fiindcă vinovați de agresiunea la care am fost supus sunt slugile PSD. În orice țară democratică cetățenii au dreptul să-și exprime public opiniile, dar în mod pașnic, nu prin violență, iar un post de televiziune nu are dreptul să aplaude ori să instige la violență.
Bidilici știe că a existat și precedent, a fost prezent, iar apoi, în iulie 2012 acest neica nimeni s-a milogit o oră de Ion Olteanu să-l convingă să accepte scuzele lui Duicu pentru agresiunea fizică la care a fost supus de niște slugi PSD la Orșova cu ocazia lansării candidaturii pentru funcția de primar a unui fost gunoi al Securității care are hotărâre definitivă pentru că a făcut poliție politică. Misiunea lui Bidilici a eșuat și coruptul Duicu a șantajat un alt nimeni, procuror comunist, decan și subsecretar la Avocatul Poporului, ce se plângea la Olteanu că Duicu nu vrea să-i valideze mandatul de consilier județean și nici să-i dea banii înapoi dacă nu merg la Duicu să-și ceară iertare… și m-am dus, de milă. Probabil sunt singurul om în fața căruia Duicu și-a cerut iertare, precum o curvă jegoasă, eu i-am răspus că voi sta cu ochii pe el, iar neica nimeni Bălănescu a spus “prieteni pe viață, Ionică, prieteni pe viață, asta suntem”.    
Și “prietenia pe viață” a durat patru luni, adică până când baronul Duicu ne-a făcut, pe mine și pe soție, “slugile PDL-ului”, dat ordin milițianului Ponea să ne dea amenzi  și fabrice dosar penal, apoi să ne urmărească și cerceteze precum Securitatea, să ne însceneze tot felul de mizerii, să fim hărțuiți și linșați mediatic de trepădușii de la Tele2 și amenințați cu moartea.
În ianuarie 2013 Ion Olteanu i-a spus șefului mafiei din Mehedinți un singur lucru “Duicule habar nu ai cu cine te-ai pus, eu sunt nașul tău”, apoi i-am strigat în fiecare zi  “DNA București va pune coșul pe tine și pe milițianul Ponea”. Probabil nu m-au crezut, însă am avut dreptate!
Așadar inculpatul Bidilici Adrian și-a permis să terfelească timp de cinci minute viaţa privată, onoarea și reputaţia unui simplu cetățean, care nu deține nici o funcție publica și nici nu este politician sau afiliat politic, cu scopul vădit de a-i prejudicia imaginea. Chiar și în România, unde domnește corupția și fărădelegea, este fără precedent supunerea la linșaj mediatic, în mod repetat, a unui cetățean privat. Întrucât postul de televiziune Tele2 Drobeta a încălcat prevederile Art. 30 și Art. 40 din Codul audiovizualului, respectiv drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului, viaţa privată, onoarea și reputaţia, precum și dreptul la propria imagine”, “imixtiuni în viaţa privată” și “instigare la violență” solicit CNA să sancționeze postul de televiziune menționat conform dispozițiilor legale.
Apropo, am tot întrebat dacă coruptul Duicu a făcut trafic de influență ori cumpărat imunitate pentru televiziunea familiei, dar nu am primit nici un răspuns. Așadar o spune Ion Olteanu. DA! În data de 20.04.2013, Liviu Nicolicea m-a sunat și spus că vrea să merg cu el ca să-mi recomande pe cineva, era vorba despre inspectorul teritorial CNA. Pe scurt, dl. Isidor Chicet, în discuția purtată a afirmat că in weekend-ul anterior cineva a pătruns prin efractie în biroul său și că Adrian Duicu, prin intermediul lui Adrian Bidilici, a plătit suma de 5000 de euro unei persoane din cadrul CNA pentru a-și rezolva problemele cu televiziunea. Deci nu e de mirare de ce în februarie 2013, după ce CNA a propus aplicarea unei amenzi record postului Tele2 Drobeta pentru linșajul mediatic fără precedent la care subsemnatul și soția am fost supuși, în final cazul a fost mușamalizat și nu s-a aplicat nici o sanctiune televiziunii coruptului Duicu.
Știu că niște persoane vor fi ofensate, dar e treaba lor. Ion Olteanu nu are mama, nu are tată, doar propria-i conștiință, asta pentru că în anul 1983 era în Jilava, nituit în lanțuri precum un animal, fiindcă ceruse pluritate politică, sindicate libere și respecarea drepturilor omului, iar soția exclusă din învătământ era muritoare de foame cu doi copii. Ulterior am fost declarat deținut de conștiință de Amnesty International și parăsit România, împreună cu familia, cu viză de refugiați oferită de guvernul SUA care a considerat că viața noastră se află în pericol. Deci Securitatea nu a reușit să facă din mine doi și nici unul cum au vrut ei. Ion Olteanu și familia sa și-au câștigat libertatea singuri, prin ani de luptă și cu foarte multă suferință.
După 25 de ani am găsit România supusă de corupție și fărădelege, o altă formă de tiranie, dar Ion Olteanu nu permite nimănui să batjocorească suferința familiei sale, fiindcă drepturile și libertățile fundamentale ale omului nu sunt negociabile. Ion Olteanu este, așa cum spunea și dl. Chicet, “luptător pentru libertate”, nu-l  interesează cine este la putere și cum îi cheamă, ci doar dacă reprezintă interesele cetățenilor și le apără drepturile. Despre DNA să nu vă faceti griji, dacă nu au aflat, vor afla curând... lupta împotriva corupției înseamnă patriotism.
Proba video pentru aceasă sesizare se află pe:



PLANGERE NR. 7



Subsemnatul Ion Olteanu, cu domiciliul în SUA și reședința în Drobeta Turnu Severin, vă sesizez că în data de 21.05.2014 în cadrul emisiunilor difuzate la ora 11:00 și în reluare la ora 18:00 și 22:00, prezentată de Bidilici Adrian la postul de televiziune Tele2 Drobeta sub dublul titlu de “Revista Presei/Dezbatere Electorală”, acest învinuit de corupție a încălcat în mod flagrant prevederile Art. 30 și Art. 40 din Codul audiovizualului, după cum urmează:

1. Inculpatul Bidilici Adrian a folosit cuvinte jignitoare, de natură să afecteze demnitatea umană şi imaginea persoanei, cât și difuzat informații care constituie imixtiuni în viața privată în legătură cu deputatul Mihai Stănisoara: “deputat la resturi, asta era formula corectă dacă dorea să fie sincer până la capăt, dar domnul Stănisoară nu dorește acest lucru” “o nostimitate aproape spre imbecilitate că domnul Mihai Stănișoară ajunge să garanteze el pentru Cristi Bușoi și Daniel Cîrjan” “adică să împarți pliante electorale cu mecla domnului Mihai Stănișoară” “vicepreședintele PNL la nivel național Mihai Stănișoară ce caută el la cafele de socializare în timpul campaniei electorale cu candidatul PDL la Parlamentul European, Mitică Marculescu?”

2. Inculpatul Bidilici Adrian a folosit cuvinte jignitoare, de natură să afecteze demnitatea umană şi imaginea persoanei în legătură cu senatorul Crin Antonescu: “e praf, praf, praf și e mai rău decât Băsescu” “încercam să iau apărarea pe cât puteam domnului Crin Antonescu, eu crezând că este doar o scăpare de moment a domnului Crin Antonescu, nu se obișnuiește cu statutul de președinte interimar la Cotroceni și atunci poate de asta face tâmpeniile și gafele pe care le face” “pentru unii oameni din PNL, cum este Crin Antonescu și cum sunt și unii reprezentanți de prin Mehedinți, îmi pare rău dar nu pot să mai am nici o umbra de respect” “atitudine absolut jegoasă, în primul rând din partea domnului Crin Antonescu”

3. Inculpatul Bidilici Adrian a făcut afirmații calomnioase la adresa CNA, a procurorilor DNA și afirmații jignitoare în legătură cu persoanele care au făcut reclamații: “Hai să vă povestesc și cu CNA-ul… că am înțeles că am fost amendat ieri în ședința CNA cu vreo două sute de milioane de lei, vechi… evident că o să contest sancțiunea primită, evident că o să mă duc cu ei și în instanță” “pe mine mă surprinde că mi-au venit vreo șapte reclamații la CNA în decurs de două, trei zile de la mai multe personaje dubioase, de la mai mulți indivizi dubioși” “toate reclamațiile se refereau la perioada de dinainte de 2 aprilie, de acel moment celebru 2 aprilie al descinderilor din Mehedinți, până atunci nu au sesizat că s-a încălcat nu știu ce normă a CNA” “mi se pare că se profită de această situație, de aceste speculații până una alta, că nu sunt altceva decât speculații ale procurorilor, pentru a se lovi într-o televiziune și pentru a se lovi în niște oameni și tocmai din acest motiv voi face și contestație… pentru că mi se pare că deja se exploatează politic” “nu vă mai spun de faptul că imediat după 2 aprilie am primit și o adresă de la CNA prin care mi se punea în vedere să refac toate documentele firmei, toate actele de obținerea licenței, ca la obținerea licenței” “au fost amendate trei posturi de televiziune care nu cântă în strună domnului Traian Băsescu” “plus că pentru ce se reclama acolo credeți-mă că sunt niște prosti, niște tâmpenii” “gândiți-vă la faptul că până acum n-am primit sancțiuni din partea CNA-ului, bă cum se întâmplă cu nebunia asta cu descinderea DNA-ului…” 

4. Inculpatul Bidilici Adrian a folosit cuvinte jignitoare, de natură să afecteze demnitatea umană şi imaginea persoanei în legătură angajații postului de televiziune RTS și ai ziarului Informația de Severin: “apropo de copii ai mamii proștilor, am văzut că postul de televiziune RTS a preluat aseară, au preluat și la televizor mizeria pe care o preluaseră și în ziar, articolul din Puterea de care am discutat ieri, deci au vrut neapărat să demonstreze că nu doar cei de la ziarul Dezinformația de Severin (Informația) sunt un pic duși cu pluta”

5. Inculpatul Bidilici Adrian a făcut afirmații calomnioase în legatură cu motivul vizitei în Romania a Vicepreședintelui SUA: “… stă două zile în Romania în an cu alegeri prezidențiale te poți gândi că mai sunt și altele motivele pentru care Joe Biden a venit… probabil că unii dintre noi le intuim, se vor vedea cu adevărat motivele la momentul în care se vor anunța rezultatele alegerilor prezidențiale, că e o chestie așa care s-a perpetuat în Romania, o idee încetățenită, cum că nu se poate ajunge președinte al Romaniei fără girul Statelor Unite ale Americii”.

Având în vedere că “furnizorii de servicii media audiovizuale au obligaţia să respecte drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului, viaţa privată, onoarea şi reputaţia, precum şi dreptul la propria imagine”, iar în emisiunea în speță s-au folosit în mod repetat și cu rea-credință expresii jignitoare, calomnioase și imixtiuni în viața privată de natură să afecteze demnitatea umană şi imaginea persoanei este evident că au fost încălcate dispozițiile Art. 30 și Art. 40 din Codul audiovizualului, motiv pentru care solicit sancționarea conform legii a postului de televiziune Tele2 Drobeta.

PLANGERE NR.8


Subsemnatul Ion Olteanu, cu domiciliul în SUA și reședința în Drobeta Turnu Severin, vă sesizez că în data de 22.05.2014 în cadrul emisiunilor difuzate la ora 11:00 și în reluare la ora 18:00 și 22:00, prezentată de inculpatul Bidilici Adrian la postul de televiziune Tele2 Drobeta sub dublul titlu de “Revista Presei/Emisiune Electorală”, acest învinuit de corupție a încălcat în mod flagrant prevederile Art. 30 și Art. 40 din Codul audiovizualului, după cum urmează:

”… cum dădea din gură, cum făcea declarații și se arăta el așa fecioară virgină, cum am povestit ieri, și se arăta el atât de surprins of, of, of, deci cum, vai ce fac ăstia de la PSD. Da nu se poate așa ceva! Ne poate și nouă explica domnul Mihai Stănișoară ce căuta el, în miezul zilei, la socializare cu Șeful Fiscului din Mehedinți? Dacă domnul Șef al Fiscului nu are nici o implicare politică, dacă nu are nici o legătură politică, de ce se afla, repet, la cafele de socializare cu deputatul, la resturi, al PNL-ului Mihai Stănișoară? Vă spun eu. Bineînțeles că băieții sunt mână în mână, bineînțeles că au fost tot timpul mână în mână, bineînțeles că domnul Cosmin Durac, bănuiesc că nu este cineva atât de naiv încât să-și imagineze că domnul Cosmin Durac ar fi altceva decât unealta stănișorului, niciodată în viața lui, că oricum nu se poate ridica vreodată mai mult de nivelul de unealtă. Dar, dacă tot faci lucrurile astea, ar fi bine să te abții în declarațiile publice. Domnul Cosmin Durac ar fi bine să ne scutească de declarații gen tehnocratul care este el la conducerea finanțelor publice Mehedinți și cum n-are nici o legătură cu politica, nu are nici un fel de implicare, iar domnul Stănișoară de asemenea să ne scutească. Să ne scutească în primul rănd de prezența domniei sale, că ne-am săturat. Mi-am propus de multe ori să nu mai vorbesc de domnul Mihai Stănișoară, oricum nu mai reprezintă nimic. Doar în mintea sa și probabil că în ochii familiei sale, el ar mai reprezenta ceva. Acu mai găsește câțiva naivi de ăștia, câțiva amărășteni de ăștia, gen Cosmin Durac, pe care să-i mai aburească. În rest, evident că domnul Mihai Stănișoară nu mai reprezintă nimic.”

Având în vedere că “furnizorii de servicii media audiovizuale au obligaţia să respecte drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului, viaţa privată, onoarea şi reputaţia, precum şi dreptul la propria imagine”, iar în emisiunea din data de 22.05.2014 s-au folosit în mod repetat și cu rea-credință expresii jignitoare, calomnioase și imixtiuni în viața privată de natură să afecteze demnitatea umană şi imaginea persoanei în legatură cu deputatul Mihai Stănișoară și Șeful Administrației Județene a Finanțelor Publice Mehedinți, Cosmin Durac, este evident că au fost încălcate dispozițiile Art. 30 și Art. 40 din Codul audiovizualului, motiv pentru care solicit sancționarea conform legii a postului de televiziune Tele2 Drobeta.


Această plângere îmtreună cu probele video vor fi postate pe: 



PLANGERE NR.9


Subsemnatul Ion Olteanu, cu domiciliul în SUA și reședința în Drobeta Turnu Severin, vă sesizez că în data de 28.05.2014 în cadrul emisiunii difuzate la ora 11:00 și în reluare la ora 18:00 și 22:00, prezentată de Bidilici Adrian la postul de televiziune Tele2 Drobeta sub titlul “Revista Presei”, acest individ învinuit de corupție a încălcat în mod flagrant prevederile Art. 30 și Art. 40 din Codul audiovizualului prin afirmații și acuzații neprobate după cum urmează:

1. Afirmă despre formațiunile politice din opoziție “… că toți cei care sunt acum, care activează, sunt într-un fel sau altul vlăstarele lui Traian Băsescu… ei tot creațiile lui Traian Băsescu sunt și tot la comenzile lui Traian Basescu răspund atunci când va fi cazul și este cazul în acest moment”, “nu mă așteptam, sincer să fiu, ca și Crin Antonescu să răspundă la comenzile lui Traian Băsescu… din păcate nu este intoxicare, domnul Traian Băsescu și domnul Crin Antonescu ne confirm acum că de fapt această apropiere dintre ei este una reală și nu este de ieri de astăzi, ci de foarte mult timp…”.

2. Printr-o inpardonabilă și mizerabilă acțiune face, atât fizic, prin închiderea ochiului stâng, cât și verbal, referire la infirmitatea Președintelui Băsescu “… trăgea spre o singură țintă, Victor Viorel Ponta, cum ar zice Traian Băsescu, nu pot să-l imit foarte bine pe Traian Băsescu, dar încerc să închid un ochi, așa ca să aveți o imagine cât mai apropiată de declarațiile lui Traian Băsescu”.

3. Face propagandă politică în favoarea stăpânilor săi “Dreapta le spune la modul următor, nu lăsați stânga să acapareze tot în România ca să poată acapara drepta tot în România, pentru că în momentul în care dreapta ar avea președintele României, automat ar avea și guvernarea, că știm cum se întâmplă lucrurile în Româna, automat ar avea și majoritate în Parlament, că fără majoritate în Parlament nu poți să ai guvernarea. Și atunci ce ne transmite domnul Crin Antonescu și domnul Traian Băsescu prin gurițele lor frumos arcuite și cu mințile lor extreme de luminate, ce ne spun de fapt, ce vă spun dumneavoastră electoratului, păi ne transmit următorul lucru, nu lăsați stânga să acapareze totul ca să putem să acaparăm noi dreapta totul… Cine câștigă prezidențialele, câștigă tot. Eu unul nu sunt dispus să-l las pe Traian Băsescu să câștige din nou tot în România”.

4. Inculpatul Bidilici face afirmații acuzatoare grave, neprobate, la adresa DNA “… dar și la descinderile DNA care miros, de la o poștă, a acțiune cu iz politic”.

5. Face afirmații jignitoare și calomnioase în legătură cu Șeful Finanțelor Mehedinți, Cosmin Durac și deputatul Mihai Stănișoară “cei trei, patru amărâți care se mai întâlnesc cu el pe la cafele și atunci dacă ăia, țuțerii, îi tot spun, dom’ Mihai ce frumos și deștep ești, țuțerii, știți îi spun pu, pu, pu… îi spun ce frumos ești, pu, pu, pu… ce deștept ești, pu, pu, pu, cât păr ai în cap, că de aia se numesc țuțeri, de la pu, pu, pu… iar dacă țuțerii spun aceste lucruri dom’ Mihai Stănișoară ajunge la concluzia că într-adevăr lucrurile așa stau și se minunează după aceia cum dracului la alegeri nu iese așa cum i-au spus țuțerii de la masa, cum îi spune Cosmin Durac, cum îi spun ăiacu care se mai întâlnește el la cafea”.

Întrucât “furnizorii de servicii media audiovizuale au obligaţia să respecte drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului, viaţa privată, onoarea şi reputaţia, precum şi dreptul la propria imagine”, iar în emisiunea din data de 28.05.2014 s-au folosit în mod repetat și cu rea-credință expresii jignitoare de natură să afecteze demnitatea umană şi imaginea persoanei, precum și  acuzații nefondate și neprobate de natură să aducă atingere instituțiilor statului și partidelor politice din opoziție, indispensabile în orice societate democratică, este evident că au fost încălcate dispozițiile Art. 30 și Art. 40 din Codul audiovizualului, motiv pentru care solicit sancționarea conform legii a postului de televiziune Tele2 Drobeta.

Mă întreb cum este monitorizat postul de televiziune Tele2 Drobeta și cum permit membrii CNA ca un asemenea post să emită. Aștept acțiuni ferme… și nu glumesc!

Această plângere îmtreună cu probele video vor fi postate pe: 




26.06.2014

PLANGERE NR.10


Subsemnatul Ion Olteanu, cu domiciliul în SUA și reședința în Drobeta Turnu Severin, vă sesizez că în data de 29.05.2014 în cadrul emisiunii difuzate la ora 11:00 și în reluare la ora 18:00 și 22:00, prezentată de Bidilici Adrian la postul de televiziune Tele2 Drobeta sub titlul “Revista Presei”, acest individ învinuit de corupție a încălcat în mod flagrant prevederile Art. 30 și Art. 40 din Codul audiovizualului prin afirmații și acuzații neprobate după cum urmează:

1. Afirmă despre domnul Klaus Iohannis că “este pământ de flori, deci este doar o imagine așa, o chestie, o treabă… omul nu-i altceva decât o formă fără fond”.

2. Pe fostul premier îl denumește în mod repetat și cu rea-credintă “Mihai Răzvan unguent”.

3. Despre senatorul Marius Bălu afirmă că “mă asaltează domnul Bălu cu plângeri la CNA… domnul Bălu zice însă că îl ameninț eu în această emisiune, adică atunci când zic că nu mă sperie cu plângerile pe care le face la CNA și că voi continua să vorbesc despre domnul Bălu, el înțelege din asta o amenințare… nu domnu’ Bălu, nu, nu. Dumneavoastră înțelegeți că este o amenințare? Eu înțeleg ca pe o promisiune… faptul că-i promit domnului Marius Bălu că în ciuda plângerilor pe care mi le face la CNA nu-mi va închide gura și voi continua să vorbesc și să-l ironizez, aia nu se cheamă amenințare, asta este o promisiune”.

Având în vedere că “furnizorii de servicii media audiovizuale au obligaţia să respecte drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului, viaţa privată, onoarea şi reputaţia, precum şi dreptul la propria imagine”, iar în emisiunea din data de 29.05.2014 s-au folosit în mod repetat și cu rea-credință expresii jignitoare de natură să afecteze demnitatea umană şi imaginea persoanei este evident că au fost încălcate dispozițiile Art. 30 și Art. 40 din Codul audiovizualului, motiv pentru care solicit sancționarea conform legii a postului de televiziune Tele2 Drobeta.

Această plângere îmtreună cu probele video vor fi postate pe: 


26.06.2014
PLANGERE NR.11
Subsemnatul Ion Olteanu, cu domiciliul în SUA și reședința temporară în Drobeta Turnu Severin, vă sesizez că în data de 10.06.2014 în cadrul emisiunilor difuzate la ora 11:00 și în reluare la ora 18:00 și 22:00, prezentată de Bidilici Adrian la postul de televiziune Tele2 Drobeta sub titlul “Revista Presei” acest învinit de corupție a încălcat în mod repetat și cu rea credință prevederile Art. 30 și Art. 40 din Codul audiovizualului, după cum urmează:
“Ne mai alegem cu plângere la CNA dacă folosim acest limbaj? Ca să știu, că n-aș vrea să vă supăr, n-aș vrea să vă deranjez nici măcar cu o exprimare domnu senator. La valoarea dumneavoastră de parlamentar făcut la resturi n-aș vrea să vă deranjez nici măcar cu o vorbă… Deci e bine așa cu domnule senator Marius Bălu? Da le-o plăcea ăstora să, că dacă le zici nasoale fac imediat plângeri pe la CNA că ei sunt plângăcioși de felul lor. Sunt foarte deranjați ăștia, când ajung pe niște funcții, li se pare că sunt un fel unși ai lui dumnezeu pe pământ… O bună perioadă domnul Marius bălălău, cum îl alintam noi, dar nu-l mai alintăm că ne face plângeri la CNA, deci nu mai zicem bălălău, zicem domnul senator Marius Bălu. O bună perioadă ziceam, adică de dinainte de alegerile locale până în preajma alegerilor parlamentare, când era mic, era mic atunci că nu mai avea nici o funcție, era om normal la cap, adică redevenise om normal la capBăi frate de când a ajuns la resturi parlamentar și el ca și mulți alții nu-i mai ajungi cu prăjina la nas, nu poți să-l deranjezi nici macar cu o exprimare, deci nu care cumva să jignești ditamai politicianul, ditamai senatorul”, iar apoi continua în același ton batjocoritor și insultător cu “Marius bălălău, Marius Bălu, domnul senator Marius Bălu. Și atunci mai bine întreb, e bine așa? Senatoare, e bine frate așa? …gâgă al politicii, deci la gâgă al politicii poate să-i pună poza domnului Marius Bălu. Deci fără nici un fel de problemă, deci numai așa cum stai și te uiți la el îți dai seama că este, domnu senator, domne, senatoare, dacă zicem gâgă e bine sau nici gâgă nu e bine? E tot cu plângere la CNA? Ca să știm, că noi n-am vrea să vă jignim, v-am spus, nici măcar cu o floare, da să ne spuneți cam cum ați vrea să ne exprimăm să fie bine pentru toată lumea”.
Având în vedere că “furnizorii de servicii media audiovizuale au obligaţia să respecte drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului, viaţa privată, onoarea şi reputaţia, precum şi dreptul la propria imagine”, iar în emisiunea din data de 10.06.2014 s-au folosit în mod repetat și cu rea-credință expresii jignitoare de natură să afecteze demnitatea umană şi imaginea persoanei este evident că au fost încălcate dispozițiile Art. 30 și Art. 40 din Codul audiovizualului, motiv pentru care solicit sancționarea conform legii a postului de televiziune Tele2 Drobeta.
Această plângere îmtreună cu probele video vor fi postate pe: 

Sigur că acest individ, acuzat de corupție, își permite să facă acuzații nefondate, să jignească și să terfelească onoarea și demnitatea oricui, să atace instituțiile statului și să facă caterică în legătură cu CNA, doar fiindcă în fruntea CNA se află o persoană pe aceeași măsură. Adică o individă numită în funcție de și aservită intereselor plagiatorului mincinos Ponta, o persoană cu limbaj de maidan care își permite să favorizeze acoliții lui Ponta, să amenințe și să șantajeze, sfidând legea și transformând instituția pe care o conduce într-un instrument politic. Laura Georgescu, DEMISIA! Tu esti o rușine pentru CNA și un pericol pentru democrație și statul de drept.

 07.07.2014                                                                                          

PLANGERE NR.12


Subsemnatul Ion Olteanu, cu domiciliul în SUA și reședința temporară în Drobeta Turnu Severin, vă sesizez că în data de 13.06.2014 în cadrul emisiunii “Revista Presei”, difuzată la ora 11:00 și în reluare la ora 18:00 și 22:00 de Bidilici Adrian la postul de televiziune Tele2 Drobeta, un învinuit de corupție care a încălcat în mod repetat și cu rea credință prevederile Art. 30 și Art. 40 din Codul audiovizualului prin afirmații nefondate la adresa mai multor deputați și membrii PNL, iar apoi a instigat la încălcarea legii și represiune politică, astfel:
“Tot Stănișoară conduce RTS-ul și la momentul ăsta cum îl conduce și pe Cupă, îl ține așa de lesă, îl ține după el, îl trage după el, unde vrea Stănișoară”, “Adevărul-i că dacă nu era Stănișoară, la un moment dat, Bebe Cupă era nimic în politică, așa că se poate înțelege favorul finului către naș”, “Nu, nu este om de dreapta domnul Mihai Stănișoară… este doar omul interesului, este doar omul propriului interes mai bine zis și este un om care-și dorește să fie la putere, de fiecare data la putere”, “Păi bine prietene Stănișoară și cum rămâne iar cu declarațiile pe care le-ai făcut împotriva PSD-ului în perioada asta decând PNL-ul a ieșit de la guvernare?”, “Este un element infiltrat și în gruparea Tăriceanu pentru ca cineva să știe foarte bine toate mișcările pe care le face și acest grup. Acel cineva poate să fie Traian Băsescu de exemplu, acel cineva, la modul generic, poate să fie de asemenea reprezentat de niște servicii”, “Ideea este că la PNL, gruparea Stănișoară-Frunzăverde și-a făcut treaba. Și-a făcut treaba, sunt pe cale să distrugă PNL-ul”, “Acum a trecut unul dintre ei, s-au împărțit, Frunzăverde a rămas la PNL ca să desăvârșească opera, Stănișoară a trecut la Tăriceanu probabil ca să se convingă de faptul că, să fie sigur că se alege praful și de această formațiune”, “Iar frații lui Nicolicea de la UNPR e acolo, pe baricăzi, așteptându-l pe Stănișoară”.
De ce să-l mai las totuși director, chiar dacă îl detașezi la Botoșani? De ce să-l mai las director? E funcționar public, e prin concurs… Prietene, sunt atâtea variante cum nu ne putem imagina. Una dintre ele este schimbarea denumirii respectivei instituții. Faci iară organizare. În loc de Direcția Agricolă îi pui numele Direcția pentru Agricultură, mai modifici un pic în structură și uite că s-a modificat. Prin urmare nemaifiind instituția aia nu mai poți să fii director, hai la concurs și câștigă alt băiat, care evident pe criterii de profesionalism și performanță, așa cum a câștigat și Răceanu la momentul când a fost numit director, va câștiga un alt băiat, doar că de data asta de la PSD”, “Nu? Adică ce să mai stai să-l detașezi la Botoșani, să-l mai nu știu ce, deci e mare prostie, întra-adevăr. Nu! Dat afară cu totul tată, că ori la bal, ori la spital”, “Nu vi se rupe cămașa așa de pe dumneavoastră, că altceva nu are ce să vi se rupă, că ei săracii sunt prigoniți. Dar când au fost numiți la șefia respectivelor instituții, tocmai pentru că erau liberali, nu erau prigoniți? … Bieții liberali, săracii, obidiți și prigoniți… Cu părere de rău spun că nu sunt prigoniți pentru că ar trebui să-si dea ei demisiile înainte de toate, iar dacă nu au decența să facă acest gest de onoare poate că ar trebui să fie chiar prigoniți… Sunt niște politruci numiți cu adresă de la partid, cu susținere de la partid, prin urmare trebuie să plece. Să-și vadă ei de alianța cu PDL, să-și vadă ei de Traian Băsescu al lor, să-și vadă ei de toate cele pe care le au de făcut în perioada următoare, mai puțin guvernarea, că guvernarea aia proastă, dezastruoasă, nasoală, nașpa și cum mai vreți dumneavoastră e la alții, nu-i la ei”, “Eu vreau să-i văd acum pe ăștia, pe liberalii din Mehedinți, ce vor face ei acum. Ce vor face ei, unde se vor mai duce ei să-și transmită prețioasele mesaje. Că în momentul în care i-am primit la această televiziune și i-am primit cu dragă inimă și cu brațele deschise a fost foarte bine, după care s-au aruncat în brațele Stănișorului… după ce am pompat multă imagine în unii dintre ei… unii dintre ei s-au transformat mult prea repede în preșul lui Stănișoară”, “V-a tras-o domnul Mihai Stănișoară! E bine? E bine? Ce vor face ei acum? Unde se vor mai duce ei? …La mine în studiou mai dificil, mai complicat, căci am și eu orgoliul meu, cum era o melodie. Și atunci ce vor face ei? Mai ales că vin prezidentiale, vin alegeri prezidențiale vor trebui să-l susțină în presă, în masmedia pe Klaus Iohannis. Deci cum vor face? Aștept să mă sune fratele meu Daniel Cîrjan… și dacă spune așa bă, cum zicea ăla Dincă… îl las pe prietenul meu Daniel Cîrjan să se documenteze cu ceea ce spunea Dincă și dacă va avea eleganța să reproducă ce-a spus Dincă s-ar putea să trec cu vederea și să-i reprimesc acasă, căci casa părintească nu se vinde oameni buni”.
Întrucât “furnizorii de servicii media audiovizuale au obligaţia să respecte drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului, viaţa privată, onoarea şi reputaţia, precum şi dreptul la propria imagine”, iar în emisiunea din data de 13.06.2014 s-au adus acuzații neprobate și folosit în mod repetat și cu rea-credință expresii de natură să afecteze onoarea și demnitatea umană, precum şi imaginea persoanei este evident că au fost încălcate dispozițiile Art. 30 și Art. 40 din Codul audiovizualului, motiv pentru care solicit sancționarea conform legii a postului de televiziune Tele2 Drobeta.
Această plângere îmtreună cu probele video vor fi postate pe: 

Sigur că Bidilici Adrian, acest infractor cu limbaj de maidan și mentalitate putredă care nu are nimic comun cu democrația și statul de drept, își permite să încalce zilnic Codul audiovizualului fiindcă este protejat de Laura Georgescu, personaj pe măsură și care servește la același stăpân, niște indivizi jalnici al căror loc potrivit ar fi lângă Duicu…
08.07.2014


PLANGERE NR.13 ... ȘI URMEAZĂ.


Atentie!
Este interzisa copierea sau reproducerea publicatiilor acestui blog in scop politic sau comercial.