vineri, 27 decembrie 2013

ASA SUNT APARATE IN ROMANIA INTERESELE GENERALE ALE SOCIETATII DEMOCRATICE

Iata Decizia Curtii Constitutionale Nr. 453 publicata in Monitorul Oficial Nr. 761 din data de 06.12.2013. 
Conform Curtii Constitutionale:
"Art. 16 din Constituție vizează egalitatea în drepturi între cetățeni în ceea ce privește recunoașterea în favoarea acestora a unor drepturi și libertăți fundamentale, nu și identitatea de tratament juridic asupra aplicării unor măsuri, indiferent de natura lor. 
În felul acesta se justifică nu numai admisibilitatea unui regim juridic diferit față de anumite categorii de persoane, ci și necesitatea lui."

Cu alte cuvinte, in Romania democratica, Parlamentul, Avocatul Poporului si CCR nu functioneaza in interesul general al societatii, ci doar a unei "anumite categorii de persoane." Adica a parvenitilor aia mincinosi, tradatori de neam si jefuitori de tara. Probabil din acest motiv adunatura de penali din Parlament si din Guvern nu s-au deranjat sa exprime un punct de vedere...

Nu stiu daca parvenitii astia au vaga idee ca:
"DEMOCRAȚÍE, democrații, s. f. Formă de organizare și de conducere a unei societăți, în care poporul își exercită (direct sau indirect) puterea."

Ce stiu precis este ca cetatenii le plătesc salariile, iar pe ei îi doare în cot de interesele "poporului suveran".

Stau si mă intreb ce se va intampla cu dosarele de ultraj ale fratilor nostri de la Pungesti si unde este societatea civila din Romania?
"Dreptate pana la capat"... sau cum spunea maestrul Papaiani... "Sa moara ma-ta?!"









Atentie!
Este interzisa copierea sau reproducerea publicatiilor acestui blog in scop politic sau comercial.


luni, 23 decembrie 2013

COLINDA MAFIEI P.S.D.!




                                              VOI BARONI SI ALTI PONTACI
                                              STATI PUTIN, NU MAI FURATI
                                              SI CUVANTUL MI-ASCULTATI.
                                              C-A VENIT PROTESTATARU’,
                                              CE V-A “COLINDAT” TOT ANU’,
                                              SA VA SPUNA CE GANDESTE,
                                              C-ATI PROMIS… SI ALTA ESTE.
                                              PE ROMANI II TOT MINTITI…
                                              TARA INTREAGA JEFUITI…
                                              TOTALITARISM VOI VRETI,
                                              PUMNU’N GURA NE PUNETI.
                                              DAR LA ANUL CE-O SA VIE
                                              VA DORESC CU BUCURIE…
                                              S-AJUNGETI IN “COLIVIE”!
                                              BAAA ..................... HUOOO! 

Atentie!
Este interzisa copierea sau reproducerea publicatiilor acestui blog in scop politic sau comercial.

miercuri, 18 decembrie 2013

PROTEST LA CURTEA DE APEL CRAIOVA

Fam. Olteanu intreaba, magistratii... raspund... si nu prea.




Oare de la cine primea ordin acest jandarm?


Au jandarmii dreptul sa fotografieze un pasaport... American?



 





Am fost primiti de Presedinta Curtii de Apel si in urma discutiei avute, la cerere, am intrat in posesia inregistrarii audio a sedintei de judecata si aflat totodata ca hotararea prin care mi-a fost respins recursul ca nefondat a fost luata in data de 04.12.2013 ora 18:18. Adica la patru ore si jumatate dupa judecarea unui dosar de revizuire, format din cinci dosare, in care am depus concluzii scrise de sase pagini si timp in care zisii magistrati au mai avut de judecat vreo zece alte cauze...
In seara respectiva solutia a fost publicata si pe pagina de internet a Curtii de Apel... probabil pentru Olteanu au lucrat ore suplimentare pentru a confirma indeplinirea ordinului.
Este interesant cum intr-o cauza ce s-a judecat timp de patru ani, in care am castigat tot timpul insa parchetul a facut recurs, iar ultima hotarare favorabila revizuentului a fost casata pe procedura, adica din ignoranta magistratilor, dupa venirea la putere a securistilor PSD. Apoi, subit instanta a constatat ca nu mai sunt indeplinite conditiile de revizuire prevazute de Art. 394 C.p.p. si chiar daca anterior s-a dovedit fara dubiu ca intreaga situatie, incepand cu arestarea si pana la condamnare, a fost provocata si controlata de Securitate, de aceasta data, printr-o mascarada a justitiei demna de "epoca de aur" au constatat ca condamnarea a fost legala...

Vorba maestrului Papaiani: "Sa moara ma-ta?"
Pai, atunci care dintre ei sunt magistrati adevarati si care sunt impostori slugarnici?

In zilele urmatoare voi publica probele incontestabile, hotararile... si tot tacamul. Personal nu am nimic de ascuns, nu stiu daca si ei...


Atentie!
Este interzisa copierea sau reproducerea publicatiilor acestui blog in scop politic sau comercial.

duminică, 15 decembrie 2013

"Crin Antonescu: Ponta isi risca scaunul!"

IATA ADEVARATA FATA A POLITRUCILOR, SECURISTILOR, DEPRAVATILOR!
 
NOTA:
Articolul de mai jos a fost preluat din pesurse.ro fiind publicat de Robert Andrei
http://www.pesurse.ro/2013/12/15/exclusiv-crin-antonescu-ponta-isi-risca-scaunul---/



"TOTI POLITICIENII SUNT NISTE BANDITI"?!

IATA ADEVARATA FATA A POLITRUCILOR, SECURISTILOR, DEPRAVATILOR.
 
Articolul de mai jos a fost preluat in forma originala din cotidianul.ro
http://www.cotidianul.ro/cu-ce-strategie-incredibila-ar-fi-venit-ponta-in-cazul-legilor-care-au-incins-parlamentul-228392/

Varianta spusă de Antonescu
Cu ce strategie incredibilă ar fi venit Ponta în cazul legilor care au încins Parlamentul

Portalul pesurse.ro a intrat în posesia unei înregistrări care dezvăluie ce discuții s-ar fi purtat săptămâna aceasta în cazul Legii minelor, a legii amnistiei și a modificărilor la Codul Penal.

Discutând despre legea amnistiei, spre exemplu, cu Victor Ponta, Crin Antonescu spune că liderul PSD i-ar fi propus ca ei doi să se spele pe mâini, mințind că se opun, în timp ce Parlamentul trece legea. "Premierul a insistat pornind de la aceeași idee cu care a insistat și în cazul Roșia Montană, o idee stupidă și anume că se poate foarte bine ca domnia sa să spună că nu e de acord, ca anumiți ministri să spună că nu e bine, că eu ca lider politic din anumite rațiuni nu sunt de acord, dar ce să vezi în Parlament trece legea", le-a povestit Antonescu colegilor liberali.

Declarațiile președintelui PNL Crin Antonescu din BPN al partidului

"Am avut in USL... usl oficial lunea nu am cam avut, am avut luni o intalnire cu primul ministru la care a participat si domnul Dragnea si domnul Chitoiu, discutie care a vizat doua subiecte. 1.Legea amnistiei si 2.Legea minelor.

In legatura cu Legea minelor, a fost cu mine si domnul Gerea noi am fost dispuși să inchidem in mod rezonabil acest capitol pe o formula rezonabila si pe o formula pe care sa oa gream si noi. In sensul acesta am cerut retragerea amendamentelor cu dedicatie incluse la Senat si respinse de altfel acolo si adaugarea unui pachet de amende de bun simt convenite cu Transparency International si ong-urile, privitoare la niste garantii de transparenta si responsabilitate, adica toate acele lucruri care lipseau si erau puse din cauza de proiectul Rosia Montana si impreuna cu ministerul condus de domnul Gerea sa facem un proiect pentru exploatarile miniere in general. Am avut si le multumesc colegilor din comisiile respective acest efort precipitat si am promis ca in aceasta forma vom vota proiectul.

La cealalta lege, la celalalt proiect cu celalalt subiect (n.a. Proiectul de lege privind amnistia si gratierea) amnistie i-am spus limpede primului ministru ca desi exista motive, ratiuni pentru a discuta serios despre o lege a amnistiei eu nu cred ca acest lucru trebuie facut in fuga in conditiile in care primul ministru nu e in tara si in conditiile in care nu exista un aviz al Ministerului Justitiei. Deci ori facem o lege care s[ poata fi prezentata si aparata in fata opiniei publice, lege pe care sa ne-o asumam cu totii ori daca nu noi nu suntem de acord pentru ca exista riscul de a fi folsi propagandistic o astfel de lege este enorm avand in vedere ca printre posibilii beneficiari ai unei asemenea legi ar fi un Adrian Nastase, un Voiculescu, domnul Fenechiu de la noi, domnul Nichita, domnul Dragnea problema avand in vedere ca intră Voiculescu, Fenechiu de la noi, Dragnea si alții desi cu totii avem opiniile noastre despre cum acesti oameni au ajuns sa fie condamnati.

Premierul a insistat pornind de la aceeasi idee cu care a insistat si in Cazul Rosia Montana, o idee stupida si anume ca se poate foarte bine ca domnia sa sa spuna ca nu e de acord, ca anumiti ministri sa spuna ca nu e bine, ca eu ca lider politic din anumite ratiuni nu sunt de acord, dar ce sa vezi in Parlament trece legea.

I-am spus ca asa ceva nu sta in picioare si sa luam doar acele decizii pe care consideram ca suntem indreptatiti sa le luam. Sunt de acord ca sunt lucruri care pot avea costuri electorale dar daca ai vointa politica sa le faci le faci dar nu in felul acesta in care te descalifici ca lider politic.

Eu va atrag atentia ca trebuie sa facem asta nu doar in fata opiniei publice romanesti ci in fata unor institutii internationale, unor tari, unor ambasade. In nici un fel nu poti actiona asa in conditiile in care Guvernul a transmis aviz negativ.

In sfarsit l-am informat pe primul ministru ca daca legea e pusa la vot foarte probabil PNL va spune ca va vota impotriva si chiar va vota impotriva. Cunoasteti aceste lucruri, la intrunirea de marti a deputatilor am participat eu insumi si am luat decizia de a iesi din sala in cazul unui vot secret si asta nu a fost o provocare fata de partenerii din PSD ci pentru ca in aceasta ecuatie mai exista niste oameni care sunt pe acoli si ma refer clar la PDL.

Pentru ca se facea vot secret la PDL se putea vota masiv in sprijinul acestei legi dupa care racnetele justitiare ale pdl-istilor si ale presedintelui ieseau si ne acuzau.

I-am spus aceste lucruri.

Nu am discutat nimic despre Codul Penal cu premierul. Am discutat despre Codul Penal cu George Scutaru destul de in treacat si asta a fost, dar am vorbit apoi cu mai multi din dumneavoastra despre schimbarile de regim.... (neinteligibil). Pornim de la ideea ca daca un anumit set de infractiuni sunt asociate doar cu functionarii publici, e in regula pentru ca demnitarii nu sunt functionari publici, dar sa nu ramane in afara unei forme de raspundere. Sa reglementam pentru demnitari mai ales intr-o tara in care exista atata confuzia si convingerea publica puternica ca toti politicienii sunt niste banditi.

Acum avem urmatoarea problema:

-reactia interna, subliniez interna fara cea internationala, a fost devastatoare
-reactia internationala a fost comica si cand spun comica ma gandesc la domnul Swoboda pentru ca din nou socialistii le-au luat fata celor din PPE. Ma rog... e o intreaga dezbatere si mie imi face o anumita placere
.
Acuma... avem urmatoarea problema stimati colegi. Partenerii nostri doresc in continuare sa mentina hotararile luate. In conditiile astea trebuie sa luam o decizie foarte clara pe acest subiect al modificarii Codului Penal sau daca le vom vota. E atacata la Curtea Constitutionala si cel mai probabil va fi picată. Daca va fi declarata neconstitutionala nu stiu ce va face PSD-ul, dar daca nu PSD le va susține în continuare. Trebuie sa luam o decizie.

Intre timp lucrurile au degenerat – Voiculescu spune că vreau să îl bag în inchisoare, domnul Băsescu că sunt un hoț și ne cere demisia mea și lui Ponta și poate Ponta va ieși mâine și ne va cere demisia mie și lui Băsescu si a mea si e o nebunie, o nebunie.

Evident ca acum atentia publica e maxima pentru initiativa PSD, pentru ca de acolo din PSD a venit a fost o prostie, o prostie maximă creată de PSD. Am avut o pozitie mediatica buna in care domnul Basescu trebuia sa se justifice, acum a lucrat mediatic foarte bine si Parlamentul e tratat acum ca o institutie fara credibilitate. Nu e vorba ca am luat masuri pentru a limita implicarea politica a ANI si DNA ci ca am luat numai si numai masuri in favoarea parlamentarilor.

Noi am vorbit încă din campania electorală că trebuie să le luăm niște măsuri împotriva unor instituții gen ANI și DNA pentru nu face numai si numai politica lui Basescu, dar de la coabitare incoace guvernul a luat numai măsuri prin care să le întărească. Acum se spune ca macar daca nu putem face dreptate pana la capat pentru toti ne-am zis ca macar sa ne socatem noi din chestia asta si evident ca a dat foarte prost.

Când am propus să discutăm foarte serios la nivelul coaliției un set de modificari la aceste legi apropo de aceste instituții am fost respinși. Am propus la Senat o dezbatere pe starea justiției și am fost respinși. Acum există o presiunea din partea cealaltă și trebuie să luăm o decizie pentru că consecințele politice pentru anul viitor și nu numai sunt foarte mari, sunt foarte mari. Nu se mai joacă rezonabil. Lucrurile s-au radicalizat Băsescu și ai lui și-au asumat lupta pentru justiție și stat de drept, iar PSD se pune de-a curmezișul și spune TOTUL pentru noi și ai noștri. Poziția e foarte complicată pentru PNL și trebuie să luăm niște poziții care să ne permită să ieșim din acest clinci.

Colegii noștri din Comisia Juridică nu au fost invitați la discuțiile de la parlament cu ambasadorii, iar azi domnul Zgonea a trimis o listă Ambasadei americane pe care figurau aceeasi domni Ciuca, Nicolicea si asa, dar de pe care lipseau iar. Alina a încercat, dar dacă nu era pe listă nu a fost lăsată să intre.

Toate acestea sunt niște semne si trebuie sa facem ceva sa ne pozitionam. Exista riscul ca marti PSD și Guvernul sa încerce să treacă legea amnistiei poate chiar cu avizul favorabil al ministrului Justiției, eu nu sunt convins de asta dar se poate, ca ipoteza exista si poate ca dupa ce trece pe la Curtea Constitutionala si modificarile la Codul Penal.
In aceste conditii din patea partenerilor nostri cu care ne-am vazut ieri seara neoficial Ieri seară domnul Ponta ne-a reprosat votul de la Legea minelor în Parlament desi si de la ei au fost vreo 50 de absenti. Legea a cazut pentru ca nu a fost cvorum nu pentru ca liberalii au spus una si au facut alta. "

Ascultă înregistrarea aici

După aceste afirmaţii în faţa liberalilor, Antonescu a anuntat vineri ca PNL a decis ca va vota in bloc impotriva atat impotriva legii amnistiei, cat si a celor doua proiecte de lege de modificare a Codului Penal. În cazul legii amnistiei, liberalii s-au împotrivit public încă de marţi, când a fost pusă pe ordinea de zi.

NOTA:
Articolul prezentat a fost preluat in forma originala din ziarul cotodianul.ro

http://www.cotidianul.ro/cu-ce-strategie-incredibila-ar-fi-venit-ponta-in-cazul-legilor-care-au-incins-parlamentul-228392/