duminică, 14 august 2011

Uneori lupul isi poate schimba chiar numele, dar naravul ba! (Cu materialul clientului)

Iata cum, intr-un pretins stat de drept, Serviciul Roman de Informatii, adica fosta Securitate asa-zis "reformata", isi permite sa minta cu nerusinare atat cetateanul, cat si CNSAS, si culmea chiar si Comisia Parlamentara pentru exercitarea controlului asupra S.R.I. Dupa cum rezulta din ultimul document, emailul CNSAS din data de 03.08.2011, comunicarea datelor s-a facut abia in data de 28.07.2011, dupa ce i-a luat Parlamentul la intrebari. Stau si ma intreb, oare atacul din data de 29.07.2011, care mi-a afectat memoria ....... calculatorului, a fost doar hazard sau plata pentru furnizarea informatiilor celor doi calai?        
Sunt foarte multe de spus despre cei doi ofiteri ai Securitatii, ambii plecati imediat dupa 1990 in Germania (Cum!?). Le voi dedica curand o postare. Oricum, nu exista motiv si nu puteau fi protejati timp de aproape trei ani numai daca erau activi, in solda SRI, adica faceau parte din cele 97.000 de dosare pe care SRI refuza sa le comunice CNSAS. Stie cineva cu ce se ocupa aceste gunoaie ale Securitatii, de 20 de ani, in Germania? Aceasta este adevarata fata a regimului criminal basescu


Si daca tot a inceput sa se discute despre moda 2012, iata opinia mea, conform Art. 30(1) din Constitutie, cum le-ar sta bine celor doi "iubiti conducatori" ai acestui popor pe care l-au mintit, umilit, jefuit si inglobat in datorii. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu