sâmbătă, 8 octombrie 2011

"Iadul" de la Drobeta, realizare a "statului de drept".

Atunci cand un regim isi umileste si calca in picioare cetatenii o parte din vina le apartine celor care nu indraznesc sa se opuna. Cand mortii ajung sa fie batjocoriti, iar  cei vii nu ia atitudine, atunci noi toti, prin nepasare, devenim partasi la profanarea memoriei inaintasilor, a istoriei si existentei rasei umane.
Intrigati de cateva constructii ridicate chiar in gardul Cimitirului Evreiesc din Drobeta Turnu Severin, recent am decis sa facem o vizita in interior, unde am ramas stana in fata unor imagini apocaliptice, desprinse parca dintr-un film de groaza, fata ascunsa a Romaniei, iadul pe pamant. 

Sigur ca totul a fost posibil datorita neglijentei criminale a autoritatilor locale, Primarie, Politie, Jandarmerie, dar si a saraciei, lipsei de educatie si indobitocirii la care regimul isi supune constant cetatenii.

Noi, familia Olteanu, cerem Parchetului Mehedinti sa-si faca datoria, astfel incat toti cei care au participat direct si indirect la aceasta infamie sa plateasca conform prevederilor Codului Penal:
"Art. 319. - Profanarea de morminte                                                                                
Profanarea prin orice mijloace a unui mormânt, a unui monument sau a unei urne funerare ori a unui cadavru, se pedepseste cu închisoare de la 3 luni la 3 ani."

 Basescu spunea ca "orice regim care-si umileste cetatenii nu poate dura si nu merita sa existe". Oare ce merita acest regim criminal care profaneaza memoria inaintasilor?

"Calatoriti" in lumea vazuta de noi si luati atitudine!
                                                                                                     Adriana & Ion Olteanu




































                                
                                      http://tele2drobeta.ro/stiri/2527-cimitirul-nimnui

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu