luni, 15 octombrie 2012

"Cer ajutorul vostru pentru a restabili statul de drept în ţara mea".

Asta cerea fosta securista Macovei in scrisoarea pe care a adresat-o recent Parlamentului European. Adevarul este ca ea si Kovesi sub comanda psihopatului suspendat au politizat justitia, iar procurorii, deveniti slugi ale stapanirii, actioneaza pentru restabilirea dictaturii.
Probele de mai jos dovedesc ca procurorii incalca grosolan legile pentru a proteja pe sotul penal al unei judecatoare si pe cei care sifoneaza banul public. Intrucat sunt presat de timp cer ajutorul cititorilor care au cunostinta sau pot afla despre cazuri concrete in care functionari publici au fost trimisi in judecata pentru "purtare abuziva" conform Art. 250 (1), (2) sau (3) din Codul Penal, informatiile fiindu-mi utile pentru motivarea plangerii in instanta.

Iata probele, mizerabila ordonanta, dar si abuzurile comise de procurorii lui Kovesi pentru musamalizarea cazului si a justifica netrimiterea in judecata a celor vinovati:



Dupa cum se vede prim-procurorul fara nici un temei legal si-a permis sa refuze eliberarea unor copii dintr-un dosar solutionat, iar asta pentru a ma impiedica sa probez abuzurile grosolane si dosar. Sotiei mele nu s-au deranjat sa-i comunice vreuna din ordonante, i-au comunicat doar refuzul de a-i elibera copii desi cererea a fost semnata de avocat si lui trebuia sa-i comunice.
Mentionez ca procurorul de caz este un fost politist din Craiova, iar prim-tovarasa este fiica unui fost judecator comunist ce a angajat-o ca arhivar, apoi a terminat cumva dreptul la f.f. si parvenit pe seama taticului si fostului sot, decedat intr-un accident, fost maior SRI si retrogradat in urma unui scandal pentru promovari pe baza de pile. Ala care a atacat-o pe Adriana ca un las pe la spate si imobilizat-o, Sfintescu, este sot de judecatoare, are pensie militara si salariu din functie publica, deci se poate, iar ala care spune "lasati-i ma n'auzi", Micsoniu, a fost pana mai ieri paznic, apoi s-a insurat cu fata unui fost colonel si acum este director la Politia Locala si are doua firme de paza, desigur nu pe numele lui, prin care incaseaza milioane de euro pe an din contracte cu statul, este pe mana cu primarul, iar contractele i-au fost recent reinoite de acolitii lui tonta ca de, trebuie sa faca si ei un ban.

Mizeria cea mare este ca procurorul s-a substituit in judecator si le-a aplicat amenda administrativa pentru a ramane in sistem, asta desi a constatat "fara dubiu existenta actelor de violenta cat si lipsa de temei a acestora", instigarea ce presupune premeditare, precum si circumstanta agravanta care exista atunci cand fapta este comisa de trei sau mai multe persoane.  
Asadar, "cer ajutorul vostru pentru a restabili statul de drept" in tara noastra!

 

Un comentariu:

  1. Este un caz tipic de abuz ]n serviciu, ședințele de Consilii Locale fiind publice !
    Ceea ce vi s-a întâmplat denotă încălcarea gravă a unui drept cetățenesc și cei care au săvârșit-o trebuie să suporte consecințele !
    Cum aveți și cetățenie americană trebuie să vă folosiți de ea și să nu vă lăsați până nu vi se face dreptate !
    Este mai mult decât trist ce se întâmplă, mai cu seamă că nici vechiul, nici actualul regim nu dau dovadă de receptivitate la un act deosebit de grav în care sunt implicați niște oameni care credeau că România este o țară democratică !
    Se vede că nu !

    RăspundețiȘtergere