joi, 28 martie 2013

MARE "IUBIRE" IN PSD!

IA DE LA ROMANUL CE A HUIDUIT DOI PREMIERI IN DOI ANI! 

Dottore Ponta a fost astazi, pe banii contribuabililor, in vizita la Drobeta, la "pretenul" sau dottore Duicu incompatibilul. Aceste "genii" ale politicii de stanga, care de atata efort in a reprezenta interesele cetatenilor au ajuns sa fie mai lati in fese decat in umeri, si-au declarat "iubire" vesnica si reciproca. Subsemnatul, autodeclarat "nasicul" lui Duiculet, am luat act de simtamantul pro_fund si le sugerez sa-si consume sentimentele in afara orelor de program si bineinteles nu pe banii nostri. 
Necazul e ca prin aceasta "iubire" dottore Ponta legitimizeaza atat abuzurile cat si sifonarea banului public de catre partenerul sau de partid si devine astfel complice al faradelegilor comise, ca de... "cum e turcul si pistolul".
Se pare insa ca romanii s-au obisnuit sa fie mintiti, umiliti, jefuiti si calcati in picioare de parvenitii politici. Pana cand?!


3 comentarii:

  1. Bravo Ion Olteanu! Mi-a placut mult ce a spus sotia ta. Romania are nevoie de integritate si de conducatori cinstiti. A pu punctul pe "I".

    ponta e un vierme fara demnitate capabil fara rusine sa promita "dreptate pana la capat" iar la 48 de ore sa se stearga la dos cu promisiunile facute.

    Nu asa arata un premier! Nu asa se comporta un premier.

    ponta a avut azi la Drobeta o ocazie fantastica sa demonstreze ca este un premier al unei tari NATO. Sa fii venit la voi si sa schimbe cateva cuvinte. Cuvinte de pace.
    Daca facea asta, s-ar fi ridicat din lumea nevertebratelor.Ar fi fost si el un OM. Din pacate nu are curaj, nu are demnitate, nu are "stofa" de premier.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere