marți, 4 februarie 2014

"LUMINA DE LA BUCURESTI" SAU IROSIREA BANULUI PUBLIC?

Astazi am avut program de "birou" in teritoriu, adica in fata Consiliului Judetean. Si miracol... in miezul zilei, tot centrul municipiului era iluminat. Inca nu am aflat daca este vorba despre "lumina de la Bucuresti" promisa de fostul pompagiu si actual "baron" de Mehedinti, daca fostul militian si actual primar s-a "luminat" si vrea sa cheltuiasca eficient banul public "ca in America" sau pur si simplu e lumina ce vesteste sfarsitul acestei mafii politice... Dar ca unul ce a fost bagat in "gura presei" de dottore Duicu, solicit presei "sa faca lumina" in acest caz.


Apoi ce sa vezi... cand sa ma apuc de treaba am constatat ca locul de munca era ocupat de o haita de caini ce "protestau", probabil fiindca au auzit ca astia de la putere au dat liber la eutanasiere...

 
Iar cetatenii, din "respect" fata de "protestatari" circulau pe carosabil. Acum inteleg menirea HCL nr. 89/2013...


Intr-un final am reusit sa spun si eu cate ceva din ce aveam de spus...


In concluzie, astazi a fost o zi precum spunea o vagaboanda batrana "Nasol, foarte nasol." 


Atentie!
Este interzisa copierea sau reproducerea publicatiilor acestui blog in scop politic sau comercial.

3 comentarii:

  1. Ion Olteanu, daca duci cate o plasuta de mancare la cainii comunitari , te apara astia de securistoizii lui Duicu mai bine ca o armata intreaga. :)
    Respect pentru lupta ta. Duicu si securistii vor plati in curand. Nu-I mai rabda pamantul pe nemernici. DUICU LA PARNAIE! TALHAR NENOROCIT! HUO PSD DACA ASTIA VA SUNT OAMENII. PONTA, VEI PLATI PENTRU PROTEJAREA CRIMINALILOR! In fiecare colt de tara cei mai ticalosi cetateni sunt sefi la pesedeu. Ati ajuns sa sufocati o tara intreaga. Suntem multi satui de voi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Stejarule, bine ai revenit!
    Insa aceasta nu e doar lupta mea... AR TREBUI SA FIE LUPTA TUTUROR ROMANILOR DE BUNA CREDINTA.
    Si apropo, vezi ca nu te-am uitat ca ai promis o cafea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur, lupta e a noastra a tuturor. Daca fiecare in "coltul" nostru luptam cat putem, monstrul care a distrus Romania (securitatea fesenista) va ajunge langa plumbuitul si sinistra. Trebuie sa avem incredere in puterea noastra. Suntem mai puternici decat credem . Ii vom invinge dar ne trebuie rabdare.
      Despre cafea, o promisiune data trebuie onorata! :) Abia astept sa te intalnesc. Esti un stalp al luptei noastre.

      Ștergere