sâmbătă, 12 aprilie 2014

CINE L-A "FĂCUT" ȘI UNDE ÎL "DOARE" PE BARON...

În ultima săptamână am vazut o grămadă de lingăi care, deși până mai ieri nu doar că nu suflau în fața lui Duicu, dar îi mai ridicau și osanale, acum se umflă in pene și pretind că ei l-au "făcut" pe baronul corupt Duicu.


Ținând cont de proverbul "dupa război mulți viteji se arată" și fiindcă sunt singura persoană care de peste un an s-a declarat public "nașul" baronului am considerat că e necesar să fac o mică investigație...

Conform informațiilor de mai jos se pare că cel ce l-a băgat pe Duicu după gratii e chiar unul din băieții lui de casă, zis "cioara" și "aschimodia oligofrenă", care este stapân peste televiziunile de dezinformare ale baronului.
Iată denunțul public pe care "Adrian Bidilici" l-a făcut cu privire la activitatea infracțională a stăpanului său Duicu, zis "porcul", acum un an, adică exact pe vremea când și DNA a început interceptarea baronului...Individul, care este acuzat în dosar și a fost eliberat sub control judiciar, încearcă să se dea "ușa de biserică". Pe surse am aflat că acum o săptamână i-a acuzat pe Stănișoara, Nicolicea și Olteanu de situația în care a ajuns baronul și afirmat că o sa aiba grija Duicu de ei...
Dacă afirmațiile sunt adevărate și vor fi probate... miroase a amenințare.Spre deosebire de clownul de la Constanța a cărui reținere a scos în stradă cateva zeci de asistați, pe mehedințeni îi doare în cot de baronul de mucava. Așa cum se vede, dupa arestarea lui Duicu, finii si partenerii lui de afaceri au tras o petrecere chiar sub balconul baronului...


Acum vreo lună am aflat din mai multe surse că la negocierile care au avut loc în Mehedinți între PSD și UNPR pentru semnarea protocolului, baronul Duicu le-a reproșat că ei sunt cei care îl instigă și scoate pe Olteanu în stradă. Cand cei de la UNPR i-au spus că nu sunt acolo să discute despre Olteanu, ci să semneze protocolul conform dispozițiilor șefilor de la București, Duicu a afirmat că îl "doare în p--ă de conducerea de la București" și că în Mehedinți el face ce vrea... ca atare protocolul nu s-a semnat.

Dacă ținem cont însă de declarația europarlamentarului Sebastian Bodu e posibil ca durerea baronului Duicu să se fi mutat acum în altă parte... 


Acum, că se știe cine l-a "făcut" pe Duicu și unde îl doare pe baron, realizez că motivul pentru care slugile lui Bidilici au început să mă înregistreze este că după ce l-au închis pe "dumnezeu" vor să însceneze ca eu i-am făcut-o.
După cum se vede ăstora încă nu le vine să creadă că baronul cel corupt, zis "dumnezeu", e istorie... nu vor să înțeleagă că pentru abuzul de putere și banii nemunciți se plătește, că într-o democrație Politia, Justiția și celelalte instituții ale statului nu sunt la cheremul unor grupări mafiote, ci au menirea să apere drepturile și reprezinte interesele cetățenilor. Chiar și în Mehedinți!

Datorită conectării la această grupare mafiotă a nevestei și sorei lui Ponea, ambele magistrați la Curtea de Apel Craiova, precum și a Președintelui Tribunalului Mehedinți și actual membru CSM, consider că este necesar și cer CSM-ului să dispună revizuirea tuturor dosarelor din ultimii doi ani în care Duicu și acoliții lui au fost implicati. Procurorii si judecatorii corupti și aserviți politic care au mușamalizat dosare trebuie să fie înlăturați din magistratură ... SĂ SE FACĂ DREPTATE PÂNA LA CAPĂT!De luni de zile i-am tot spus "finului" Duicu să-și facă bagajele că o să pună DNA "coșul" pe el și nu m-a ascultat... drept consecință la o săptămână de la arestare poartă aceiași cămașă. Nici nu vreau să mă gândesc cum s-a adaptat baronul "dumnezeu" la WC-ul "turcesc"...

Și totuși în Romania încă mai există oameni ce țin la onoarea și reputația lor. Dovada este în imaginea comică de mai jos. "Hoțul" care este încătușat de Ponea are glugă pe cap și ține capul aplecat ca să nu poată fi identificat și a se compromite in breaslă fiind văzut legat de fostul Șef al IPJ Mehedinți.În săptămâna ce s-a încheiat premierul plagiator a declarat că nu se dezice de Duicu, că îl apreciază pe Mazăre și toți baronii să reziste fiindcă în decembrie o să le facă dreptate.

Nici nu mă așteptam la altceva din partea unui premier "profund corupt", mai ales că Duicu a făcut trafic de influența și din biroul lui.

Pentru mine este clar că PSD nu este un partid, ci o organizatie mafiota de crimă organizată ce trebuie destructurată fiindcă reprezintă un pericol pentru democrație și statul de drept.

Sper ca acest clown să fie demis și să ajungă lângă baronii lui... la pușcărie.

Având în vedere tendințele totalitare și faptele grave de corupție ale actualei stăpâniri PSD, eu cetățeanul neafiliat politic, Ion Olteanu, cer românilor ca în acest an electoral să voteze pentru democrație. Totodată felicit DNA și DIICOT București pentru modul în care își fac datoria.

Apropo, se vorbește prin târg că în ziua încarcerării baronul urla ca din gură de șarpe să nu-l lase cu infractorii și bineînțeles că cei vizați i-au aplicat niște "capace" de bun venit. Se mai spune că a doua zi s-a dus "mica" la București să-l scape din bulău și că ar fi strigat că le-a dat fiu-su la toți saci cu bani și acum l-au băgat la pușcărie... A dracului democrație bă Duicule.

Te-ai ocupat cu jefuitul banilor publici, să comanzi amenzi, dosar penal și chemi "slugile PDL-ului" pe soții Olteanu în loc să-i asculți când strigau: "Baroane tu nici nu știi cât de mic vei deveni, după gratii când vei fi".


Atentie!
Este interzisa copierea sau reproducerea publicatiilor acestui blog in scop politic sau comercial.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu