sâmbătă, 9 iunie 2012

PRIETENUL LUI PONTA.


In ultimii doi ani am petrecut mai bine de opt luni protestand, in fata Prefecturii Mehedinti, impotriva regimului criminal Basescu. Actiunile au fost in totalitate cauzate de propria-mi constiinta si convingerile personale. Am protestat de unul singur si de unul singur am primit bataie, amenintari, amenzi, injuraturi si acuzatii ca m-ar fi platit presedintele PSD Mehedinti, Adrian Duicu. In tot acest timp "opozitia" a beneficiat din plin de pe urma protestelor mele fiindca, in Mehedinti, nimeni nu a indraznit vreodata sa se ridice impotriva regimului, iar Duicu nu a dezmintit niciodata public falsele acuzatii la adresa mea. De ce? Simplu, pe el îl avantaja sa fie asociat cu imaginea mea, sa se creada ca sunt sluga lui si sustinator al PSD, mie insa nu-mi convenea sa fiu asociat cu un individ pe care si cei mai apropiati colaboratori il injurau si acuzau de ilegalitati, iar daca am tacut a fost pentru ca miza cea mare pentru romanii era "Jos Basescu si mafia PD-L". 

Dar in data de 11.05.2012, ziua in care implinisem patru luni de proteste in fata Prefecturii Mehedinti, s-a umplut paharul, m-am convins ca fostul vanzator Peco, parvenit politician, nu are nimic comun cu democratia sau interesele cetatenilor. Pentru a-si atinge propriile scopuri sustine in functii publice gunoaie ale Securitatii, iar finul sau Popescu, lider PSD si vataf la Orsova, se foloseste de indivizi de ultima speta pentru a-i ameninta si agresa pe oponenti. Personal, inainte de depunerea candidaturilor, am anuntat liderii USL Mehedinti ca Ion Manea, candidatul la primaria Orsova, a fost declarat in 2008 colaborator al Securitatii si am cerut sa fie inlocuit. Am discutat cu Duicu, Mazilu si parlamentarul Palasca, toti au spus că am dreptate, însa e prea tarziu sa mai poata face ceva, dar si-au luat mainile de pe Manea, ca este pe cont propriu si ei nu vor mai calca pe la Orșova.

http://www.cnsas.ro/documente/monitoare/2009/Manea%20Ion.pdf 
In ziua respectiva am aflat ca va avea loc lansarea candidaturii lui Manea, deci am mers la Orsova sa distribui copii ale hotararii prin care a fost declarat colaborator al Securitatii, adica a facut politie politica, pentru ca cetatenii sa decida daca acesta le va "asigura respectarea drepturilor si libertatilor fundamentale", conform Legii 215/2001, dar si pentru a ma convinge cati bani face cuvantul politicienilor. La Orsova era toata "crema" USL, in frunte cu cei numiti, dar si euro-parlamentarul Cristian Busoi, pupincurist inascut, asa cum se vede din link-urile de mai jos. Dupa indelungi incercari nereusite de a ma convinge sa renunt la actiunea mea, au apelat la apropiati pentru a ma suna si convinge sa renunt, iar in final au trecut la amenintari si agresiune, finul lui Duicu ordonand ciracilor sai "cum deschide gura puneti-l jos". Ei sunt o parte dintre agresori.


Dupa investigatiile de rigoare am considerat ca am datoria sa-i informez pe cetateni, că Duicu, care vrea sa puna mana pe CJ Mehedinti, este un demagog ce s-a imbogatit ca urmare a zecilor de miliarde incasate de la Casa de Sanatate Mehedinti, asta in timp ce s-au inchis spitale, medicamentele compensate reduse si pensiile impozitate cu CAS. Adrian Duicu, contrar principiilor democratice si evident in dezavantajul comunitatii, pentru a-si atinge scopul sustine pentru functia de primar doi colaboratori ai Securitatii,la Orsova pe Ion Manea, timp de zece ani turnator al Securitatii, care i-a bagat in puscarie pe romanii satui de "raiul comunist" ce doreau sa ajunga in libertate, iar la Burila Mare pe Cicic Jenica, activitatea lui de gunoi al Securitatii fiind 100% in legatura cu familia mea (maine urmeaza postarea).

http://www.cnsas.ro/documente/monitoare/2011/Cicic%20Jenica.pdf

Inca ceva, in data de 02.06.2012, cand Antonescu si Ponta au fost la Drobeta, am fost la Sala Polivalenta si le-am inmanat ambilor cate o scrisoare si mai multe documente in legatura cu Duicu si cei doi colaboratori. Cumva, am avut inspiratia de a ma plasa la vreo 2 metri de locul unde a oprit microbuzul in care se aflau cei doi impreuna cu "elita" locala, venind de la masa de pranz. Cu ceva timp inainte un reprezentant al guvernului îi sunase si le-a spus ca Ion Olteanu doreste sa le inmaneze personal niste documente. Cand au deschis usa microbuzului cineva a spus "este aici", la care, Antonescu a zis "sa vedem acum daca ne huiduie", apoi a coborat, m-a privit in ochi, a dat mana cu mine si a luat documentele. Ponta a coborat dupa, i-am spus ca sunt Ion Olteanu protestatarul de la Drobeta, a spus "vă știu", dar nu m-a privit si nici intins mana si bine a facut, doar a luat documentele si plecat. Chiar daca am realizat mobilizarea de trupe in legatura cu mine, a doua zi un colonel mi-a confirmat ca au fost cateva zeci de fosti si activi in civil care au avut sarcina de a ma impiedica sa intru in sala intrucat credeau ca le voi compromite adunarea. Vai de ei! Oricum se practica aceleasi tehnici, iar cei "6000" au fost vreo 2000 din care 90% adusi cu autobuzele de la tara pe baza de liste.
http://tele2drobeta.ro/stiri/4598-familia-duicu-incurajat-de-liderii-usl 
http://tele2drobeta.ro/stiri/4603-liderii-usl-in-mehedini 

Iata cine este adevaratul Adrian Duicu, prietenul lui Ponta. Desi din inregistrare de mai jos nu am inteles daca se tinea cu mana de buzunar sau de burduhan.BMW-ul este masina pe masura a celui ce pretinde ca se framanta de soarta mehedintenilor. Si daca a luat-o pe banii de la Sanatate, crede ca este sanatos sa-i si sfideze, parcand unde vrea suncile lui.


Iata declaratia candidatului USL la Primaria Orsova, turnatorul mizerabil pentru care eu am fost agresat. S-a "pitit" pe numele nevestei pentru a-si ascunde trecutul.
 Ia minunati-va cum SC ROMRAD TR. SEVERIN, firma lui Duicu, a incasat in anul 2007, 200.000 de Euro in numai trei luni. Socant este faptul ca celelalte firme RMN din Timisoara, Arad, Craiova si Petrosani, impreuna, au realizat pe intreg anul 2007 cam o treime din cat a incasat firma lui Duicu in doar trei luni. Se pare ca in Mehedinti, unul dintre mai mici judete, cele mai sarace si cu somajul cel mai ridicat din tara, toti cetatenii, chiar si morti, si-au tras, inainte de sarbatori, cate un RMN la Duicu. 
 Apoi in 2008 a incasat in patru luni vreo 360.000 de euro.
Acestea sunt sumele alocate judetului Mehedinti de Casa Nationala de Sanatate pentru anul 2008.
Casa Nationala de Sanatate a inversat sumele alocate judetului Mehedinti pentru anul 2008 in beneficiul marelui Duicu.
 Din raportul Curtii de Conturi rezulta ca Duicu a incasat bani facand RMN-uri chiar si la morti. O sa-l si voteze acum?

http://www.televiziuneaseverin.ro/rts4/index.php/arhiva-stiri/7102-mesaj-pentru-ponta.html

http://www.televiziuneaseverin.ro/rts4/index.php/arhiva-stiri/7053-protest-pentru-dreptate.html


Iata mai jos cine este si fiul si tatăl Adrian Duicu, al carui prieten Ponta, a reusit cumva să-l pacaleasca ori determine pe Antonescu să-l sustină și chiar să-lconsidere un calomniat și un defaimat....
 Oare a platit-o Stanisoara pe "mami" sa-i faca plangere la Politie.
Am multe documente, dar cred ca am spus ce trebuia spus. 
Cei care ma cunosc stiu ca eu sunt liber cugetator, totusi vreau sa le spun nevertebratelor si unineuronilor ce ma acuza acum ca am luat o gramada de bani de la Stanisoara, dar si celor ce spuneau ca am luat bani de la Duicu ca le doresc sa aiba atatia bani si sanatate in viata lor cati bani sau orice profit material am avut eu de la oricine in legatura cu protestele mele dintotdeauna. E bine asa?!

IAR CAUZA NU AM ABANDONAT-O, DA, JOS BASESCU, DAR PENTRU BINELE POPORULUI, NU A JEFUITORILOR!
AM CERUT, SI ASTEPT CA INSTITUTIILE STATULUI SA-SI FACA DATORIA, TOATE AVERILE ILICITE SA FIE CONFISCATE SI TOTI CEI CARE AU COMIS FAPTE PENALE SA RASPUNDA IN FATA LEGII. DAR FAPTUL CA NOII AJUNSI LA PUTERE IN MEHEDINTI DECLARA PUBLIC "O SA VEDETI VOI RAZBUNARE DUPA 10 IUNIE", CA ALEGERILE LOCALE SE BAZEAZA PE ACTIUNI DE INTIMIDARE, AMENINTARI SI  DISPERAREA OAMENILOR, DEMONSTREAZA CA ACESTIA NU DORESC SA REPREZINTE INTERESELE CETATENILOR SI NICI O ROMANIE DEMOCRATICA, CI VOR SA FIE LA PUTERE DOAR PENTRU A JEFUI BANUL PUBLIC, IAR EU NU VREAU SA DEVIN COMPLICE LA ASA CEVA... 
MIE NU MI-E RUSINE SA PRIVESC IN OGLINDA SI NICI IN OCHII SEMENILOR, AM CONSTIINTA CURATA SI ASA VA RAMANE!

2 comentarii:

  1. ponta si Antonescu nu stiu ce fac... isi sapa singuri groapa! Cu astfel de oameni in echipa nu vor ajunge departe iar oamenii nu mai rabda! Vor veni vremuri grele peste guvernanti si cum "isi astern, asa vor dormi". Nu va mai fi loc de furaciuni ... dar cu o echipa de hoti ce poti face?

    RăspundețiȘtergere
  2. Subscriu comentariului de mai sus !
    Din păcate dle Ion Olteanu mai aveți și mai avem de luptat !

    RăspundețiȘtergere