duminică, 3 martie 2013

PROCURORI, POLITICIENI SI CRIMA ORGANIZATA

Personajele inregistrarii sunt incompatibilul Gherghe Constantin, primar al municipiului Drobeta Turnu Severin,  un fost militian imbogatit ca urmare a "comertului" cu produse petroliere in perioada embargoului cu Serbia, tradator PSD, iar acum tradator PDL. Cel care a ordonat politistilor locali ca eu si sotia sa fim evacuati cu forta de la sedinta publica de consiliu din data de 26.03.2012, fapta pentru care agresorii, in Dosarul 1601/P/2012, desi gasiti vinovati pentru comiterea infractiunii de purtare abuziva,  conform Art. 250(3) Cod penal, au fost sanctionati doar cu amenda administrativa, fiindca trebuia protejat directorul politiei locale Micsoniu, ce are contracte de milioane de euro cu statul prin firmele de paza ale familiei, directorul adjunct Sfintescu a carui sotie este judecator si desigur primarul militian care a fost scos din cauza fara sa fie audiat. Partenera de conversatie a primarului este nimeni alta decat Prim-procurorul Carmen Sirboiu, cea care pentru fiecare plangere penala depusa de subsemnatul, in ultimii doi ani, ca urmare a abuzurilor si violentelor la care am fost supus in timpul actiunilor de protest, a dispus neinceperea urmaririi penale. Acum este clar de ce!
Atentie! In conversatie se face vorbire si despre dottore Ponea, Seful IPJ Mehedinti, care in data de 14.12.2012, la ordinul lui dottore Duicu a deschis "prin autosesizare", Dosarul penal Nr. 5854/P/2013, in care subsemnatul si sotia, am fost acuzati de infractiunea de ultraj contra bunelor moravuri, ce are sotia procuror la Curtea de Apel Craiova si sora judecator tot acolo. Deasemenea se mai face vorbire despre implicarea "analfabetului" de Duicu si a altui "politician" in trafic de carne vie, dar si despre "eliminarea" reporterului Antena3, Alin Ghiciulescu.  
Oare cat o fi reward pe capul lui Ion Olteanu, el fiind unicul opozant civic din Mehedinti impotriva lui dottore Duicu si a mafiei sale?

INSTITUTII ALE STATULUI DE DREPT AUTOSESIZATI-VA, LUATI MASURILE CE SE IMPUN IMPOTRIVA CELOR IMPLICATI IN CRIMA ORGANIZATA SI ASIGURATI PROTECTIA NECESARA CELOR AFLATI IN PERICOL!

Nu de alta, dar eu inca cred ca romanii platesc functionarii publici pentru a le reprezenta interesele si apara drepturile. Ma insel?
 
             
                                      


          

2 comentarii:

  1. Ion Olteanu, te rog scrie si stenogramele dupa inregistrari. Eu obisnuit cu accentul ardelenesc inteleg cateva injuraturi pe ici pe colo (alea se pare ca n-au accent :) ) dar nu prea deduc tot ce se spune. Zgomotul de fond incurca si el, dictia nu e nici ea prea perfecta samd... daca as citi stenogramele inainte atunci sigur as intelege tot ce se aude in inregistrari.

    RăspundețiȘtergere
  2. Este adevarat. Din pacate toti procurorii de la Mehedinti, cu foarte mici exceptii, sunt la fel.

    RăspundețiȘtergere