joi, 27 iunie 2013

DUICU ISI PREMIAZA SUPUSII PE BANII NOSTRI

Primul dintre supusii pe care dottore Duicu i-a premiat pentru merite deosebite in activitatea de executare a lui Ion si Adriana Olteanu se numeste precum in declaratia de (ne)avere de mai jos. Cei ce au citit postarile anterioare stiu deja despre declaratiile mincinoase pe care aceasta individa le-a scris si sustinut atat la Parchet in dosarul ilegal de ultraj contra bunelor moravuri ce ne-a fost deschis din ordinul lui Duicu, cat si in fata instantei ca  martor la judecarea contestatiilor pentru amenzile ce ne-au fost aplicate. Ea indeplineste pentru Duicu functia de "martor de serviciu", fiind implicata in toate cazurile in care e vorba de cineva care a indraznit sa deschida gura impotriva stapanului ei.
Din declaratii se vede ca dottore Duicu le-a impartasit si supusilor secretul de a trai bine, fara nici un fel de venituri, doar cu aer.

 

 Iata ce a constatat instanta in legatura cu marturiile depuse de individa in Dosarele Nr. 101/225/2013 si 103/225/2013, marturii mincinoase pentru care bineinteles s-a ales cu un dosar penal din care nici "mica" lui Duicu nu o mai scapa, fiind vorba de constatari facute prin hotararile instantei. Asa se intampla cand nu stii cu cine te pui.


Iata si declaratia de avere a supusei din anul 2013, in care se vede ca odata ajunsa la Consiliul Judetean si-a cumparat doua masini, probabil din venitul declarat, continuand sa traiasca doar cu aer.

 Acum vine insa "recompensa", pe care stapanul Duicu i-a acordat-o pentru "serviciile" aduse... o plimbare in Croatia pe banii nostri pentru a participa la "o vizita de studiu 'Valori europene si traditii locale', in perioada 28mai - 3 iunie 2013".  Nemaipomenit! Dar vorba maestrului Papaiani "sa moara ma-ta?"
Sau era vorba despre implementarea metodelor staliniste si arta in declaratii si marturii mincinoase?Cel de-al doilea recompensat este "prietenul meu pe viata", fost procuror, decan, adjunct la avocatul poporului si actual avocat, care timp de un an m-a tinut sub "aripa lui ocrotitoare". Personajul a tinut sa fie alaturi de mine la protestele din iarna lui 2012, dar nu l-au tinut balamalele sau ordinele decat vreo cateva zile. Spunea mereu ca a citit doua vagoane de carti si daca da un bobarnac la un raft de carti pe care le-a citit il face pe Duicu coala A4, iar eu raspundeam ca nu am citit cat el,dar am trait tot ce a citit el. In 2012, dupa alegerile locale, Duicu l-a santajat ca nu-i valideaza mandatul de consilier daca nu ma duce la el sa -si ceara scuze si sa ne impacam. In final, pentru acest individ, pe care eu si sotia regretam ca l-am cunoscut, mi-am incalcat principiile si mers cu el la Duicu. Dottore si-a cerut scuze si spus ca el "nu a avut nici un amestec" in legatura cu agresiunea la care am fost supus la Orsova cu ocazia lansarii candidaturii securistului Manea, iar eu i-am spus ca am pus punct la incidentul de la Orsova, dar sa aiba grija ce face ca sunt cu ochii pe el. Cand am iesit in anticamera dom' decan m-a luat in brate, pupat si spus "prieteni pe viata suntem Ionica, asta suntem, prieteni pe viata". Dupa cateva zile ma aflam in curte la individ cand a sunat Duicu sa-l anunte ca l-a "premiat". Dottore a crezut ca individul ma poate manipula, dar s-a inselat amarnic pentru ca in 12.12.2012 cand Antena3 a relatat la stiri despre agresarea unui reporter de catre angajati ai Consiliului Judetean intr-o jumatate de ora am fost acolo cu Adriana pentru a lua atitudine. Ce s-a intamplat se stie, pentru acelasi protest am fost sanctionati de doua ori, cu amenda si cu dosar penal. In data de 14.12.2012 mi-am sunat "prietenul pe viata" sa-l anunt ca stapanul sau a dat ordin sa ni se faca dosar penal, atunci mi-a spus ca nu-si permite sa mai fie vazut in public cu mine si nici sa-si riste pozitia si bunastarea familiei pentru mine, iar eu i-am inchis telefonul "pe viata".
Iata-l pe "avocatul poporului" la protestele initiate de Ion Olteanu in Mehedinti.

Iata-l si pe dottore Duicu alaturi de protestatarii ce l-au adus la putere si de care acum are "grija" sa le puna pumnul in gura.

Urmeaza declaratiile de avere ale actualului consilier judetean, presedinte al comisiei juridice si presedinte ATOP, din care se pot constata mari discrepante la capitolul venituri, datorii si proprietati, dar mai ales "recompensa" prin care salariul doamnei asistente s-a triplat. Recent am vazut cat castiga cadrele medicale in Romania si ma intreb cum poate un asistent medical sa aiba salariul mai mare decat un medic. Raspunsul e simplu, prin "grija" lui dottore Duicu.
Declaratia inainte de alegeri.
 

Declaratia dupa validare.
...Si declaratia de avere 2013 Ba, dottore Duicu, DEMISIA! Iar domnii de la ANI, nu mai faceti "nani", desteptarea... ca pana la urma astia o sa ne ia si aerul!
Si daca se va intampla ceva cu Ion Olteanu sa stiti ca nu a fost un accident, dar pana atunci voi continua...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu