vineri, 27 decembrie 2013

ASA SUNT APARATE IN ROMANIA INTERESELE GENERALE ALE SOCIETATII DEMOCRATICE

Iata Decizia Curtii Constitutionale Nr. 453 publicata in Monitorul Oficial Nr. 761 din data de 06.12.2013. 
Conform Curtii Constitutionale:
"Art. 16 din Constituție vizează egalitatea în drepturi între cetățeni în ceea ce privește recunoașterea în favoarea acestora a unor drepturi și libertăți fundamentale, nu și identitatea de tratament juridic asupra aplicării unor măsuri, indiferent de natura lor. 
În felul acesta se justifică nu numai admisibilitatea unui regim juridic diferit față de anumite categorii de persoane, ci și necesitatea lui."

Cu alte cuvinte, in Romania democratica, Parlamentul, Avocatul Poporului si CCR nu functioneaza in interesul general al societatii, ci doar a unei "anumite categorii de persoane." Adica a parvenitilor aia mincinosi, tradatori de neam si jefuitori de tara. Probabil din acest motiv adunatura de penali din Parlament si din Guvern nu s-au deranjat sa exprime un punct de vedere...

Nu stiu daca parvenitii astia au vaga idee ca:
"DEMOCRAȚÍE, democrații, s. f. Formă de organizare și de conducere a unei societăți, în care poporul își exercită (direct sau indirect) puterea."

Ce stiu precis este ca cetatenii le plătesc salariile, iar pe ei îi doare în cot de interesele "poporului suveran".

Stau si mă intreb ce se va intampla cu dosarele de ultraj ale fratilor nostri de la Pungesti si unde este societatea civila din Romania?
"Dreptate pana la capat"... sau cum spunea maestrul Papaiani... "Sa moara ma-ta?!"









Atentie!
Este interzisa copierea sau reproducerea publicatiilor acestui blog in scop politic sau comercial.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu