joi, 3 iulie 2014

"E, DU-TE DRACU' ATUNCI"... DEMISIA !

Laura Georgescu, eu nu "vin și te șantajez", dar pentru toate abuzurile pe care le-ai comis, precum și pentru favorizarea postului Tele2 Drobeta, instrument de dezinformare și linșaj mediatic aflat în slujba actualei stăpâniri mafiote PSD, care aparține baronului corupt și arestat Duicu, spun "du-te dracu' atunci", dar înainte dă-ți DEMISIA.

1. Ai fovorizat postul Tele2 Drobeta care, deși membrii CNA au propus să fie sancționat cu o amendă de 100.000 RON pentru linșajul mediatic la care eu și soția am fost supuși, prin decizia ta ilegală ai mușamalizat reclamațiile și postul Tele2 a scăpat fără nici o sancțiune.



2. După cum am menționat în sesizarea din data de 16.06.2014 baronul Duicu, conform afirmației inspectorului teritorial al CNA, a dat șpagă pentru a obține imunitate în fața legii "Apropo, am tot întrebat dacă coruptul Duicu a făcut trafic de influență ori cumpărat imunitate pentru televiziunea familiei, dar nu am primit nici un răspuns. Așadar o spune Ion Olteanu. DA! În data de 20.04.2013, Liviu Nicolicea m-a sunat și spus că vrea să merg cu el ca să-mi recomande pe cineva, era vorba despre inspectorul teritorial CNA. Pe scurt, dl. Isidor Chicet, în discuția purtată a afirmat că in weekend-ul anterior cineva a pătruns prin efractie în biroul său și că Adrian Duicu, prin intermediul lui Adrian Bidilici, a plătit suma de 5000 de euro unei persoane din cadrul CNA pentru a-și rezolva problemele cu televiziunea. Deci nu e de mirare de ce în februarie 2013, după ce CNA a propus aplicarea unei amenzi record postului Tele2 Drobeta pentru linșajul mediatic fără precedent la care subsemnatul și soția am fost supuși, în final cazul a fost mușamalizat și nu s-a aplicat nici o sanctiune televiziunii coruptului Duicu."




3. Constat că imunitatea postului Tele2 Drobeta al arestatului Duicu la CNA încă nu a expirat, sau a fost prelungită, fiindcă în acest an ai mușamalizat deja două din cele 11 sesizari. Asta în ciuda faptului că datoria inspectorului teritorial este de a monitoriza posturile locale, termenul de depunere a sesizarii nu este limitat la 30 de zile și în plus subsemnatul a probat cu înregistrări că postul Tele2 Drobeta a încălcat prevedrile Art. 30 și Art. 40 din Codul audiovizualului, respectiv "drepturile și libertățile fundamentale ale omului, viața privată, onoarea, reputația și dreptul la propria imagine", precum și "imixtiuni în viața privată" și "instigare la violență".
Laura Georgescu, tu nu ai ce căuta într-o funcție publică, tu ești o rușine pentru România democratică, locul celor ca tine este alături de cei ca Duicu, la pușcărie. DEMISIA! 

Atentie!
Este interzisa copierea sau reproducerea publicatiilor acestui blog in scop politic sau comercial.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu