duminică, 22 septembrie 2013

CHIRCU A PLECAT DIN NOU CU CIRCU?!

Mai jos sunt o parte din textele știrilor prezentate de Tele2 Drobeta, televiziunea famigliei Duicu cunoscută și sub numele de "Cocina TV", în care Doinița Chircu, fost președinte al PDL Mehedinți și deputat era acuzată de comiterea unor fapte penale. Spun textele pentru că înregistrările video au dispărut dupa ce "doamna Circu", asa cum zilnic se croncănea pe postul amintit, a dezertat agățându-se de pluta PSD-istă și bineînțeles a fost reevaluată de inteligența sa dottore Duicu, care a numit-o director la Muzeul Portile de Fier, unde în acest moment sunt în derulare lucrări de reabilitare de vreo 12 milioane de euro din fonduri UE. 

Motivul pentru care mă voi ocupa de acest personaj este faptul ca vineri, 22 septembrie, pe când protestam în fața Palatului Administrativ din Drobeta, reevaluata PDL-istă Chircu, pentru a-și dovedi loialitatea fată de noul stăpân, probabil la ordinul lui Duicu, a asmuțit milițienii coruptului Ponea pe mine să îmi dea amendă, deși nu i-am deranjat în nici un fel circul.
 
Miercuri, 18 Aprilie 2012 18:26
"Deputatul PDL de Mehedinți, Doina Chircu, este acuzată că folosește instituțiile statului pentru a pune presiune pe contracandidații săi.Din momentul în care aceasta și-a anunțat candidatura la primăria Orsova, mai multe instituții ale statului au demarat o serie de controale la adresa candidatului USL, Ion Manea, în încercarea de a-l intimida pe acesta și a-l determina să se retragă din cursă. Așa s-a întâmplat și în data de 4 aprilie, atunci când mai multe echipe ale IPJ Mehedinți au descins la sediul firmelor acestuia. Intâmplator, cu doar cateva ore mai devreme, Doina Chircu a făcut o vizită inspectorului șef adjunct al IPJ Mehedinti."

Joi, 03 Mai 2012 18:19
"Deputatul PDL de Mehedinți, Doina Chircu și-a început campania murdară la Orșova. In ultimele zile, aceasta intoxică locuitorii orașului cu tot felul de fițuici pe care le bagă în scările de bloc, în încercarea de a-și denigra contracandidații și adversarii politici. Locuitorii Orșovei resping, însa, astfel de practici și îi transmit Doinei Chircu să renunțe la astfel de tentative jalnice de manipulare."

Vineri, 04 Mai 2012 17:07
"Aproximativ șase luni. De atât a avut nevoie deputatul PDL de Mehedinți, Doina Chircu, pentru a-și ridica o casă, de la temelie, în zona centrală a municipiului Drobeta Turnu Severin. Este vorba despre o adevarată performanță economică, având în vedere că atât Chircu cât și soțul acesteia sunt bugetari. Pe lângă această casă, Chircu mai deține cinci terenuri intravilane și un autoturism Wolkwagen Passat, deși în ultima perioadă este văzută la volanul unui autoturism Audi Q5."

Vineri, 04 Mai 2012 17:09
"Tupeu greu de imaginat al pedeliștilor mehedințeni. Chiar și pe ultima sută de metri, aceștia nu se dau în lături de la a-și proteja clientela politica. 22 de persoane au fost angajate la Hidroserv, societate de stat, numai în ultimele zile. Printre aceștia- baiatul deputatului PDL, Doina Chircu, fiul primarului PDL de la Ilovita, Ștefan Pătășanu, dar și fiica președintelui PNTCD Mehedinți, Marian Carindătoiu, cu care PDL este aliat in MNMH."

Sâmbătă, 05 Mai 2012 18:26
"Chircu a plecat cu circu'. Aceasta este concluzia orșovenilor după ce deputatul PDL de Mehedinți a furat startul campaniei electorale și s-a apucat de propagandă agresivă, fără să mai conteze că deranjează oamenii într-o zi de weekend. Drept pentru care, răspunsul orșovenilor a fost pe măsură- i-au transmis deputatului pedelist să își vadă de treabă, că oricum nu va ajunge vreodată să le conducă destinele."

Vineri, 18 Mai 2012 18:36
"Campanie murdară, făcută cu pumnii, cu mită electorală și rupere de afișe. Aceasta pare să fie campania electorală condusă de Doinița Chircu, candidatul MN MH pentru primăria Orșova. Locuitorii dezaprobă astfel de practici. La fel și contracandidații acesteia."

Miercuri, 30 Mai 2012 18:05
"Victoria Ciochină, fostul director economic al Liceului Teoretic “Traian Lalescu” din Orșova o acuză pe Doina Chircu, cea care vrea să ajungă primar cu orice preț în acest oras, de conceperea și controlarea unui sistem de sustragere a unor sume importante de bani provenite de la minister, care, teoretic, ar fi trebuit să fie folosit pentru modernizarea școlilor sau pentru anumite investiții."

Miercuri, 06 Iunie 2012 16:46
"Doinita Chircu, candidatul MNMH la primaria orasului Orsova este anchetata de DNA. Aceasta și-ar fi băgat în buzunar aproximativ patru miliarde de lei din banii sportivilor din Orșova. Mecanismul era unul extrem de simplu- Chircu aducea bani de la buget pentru premierea cu miliarde a sportivilor clubului, iar o parte considerabilă din bani era reținută de către angajații clubului sportiv și oferită direct Doiniței Chircu."

Luni, 11 Iunie 2012 18:03
"Doinita Chircu bagă tinerii la înaintare. Dar nu pentru a-i promova ci pentru ca aceștia să ajungă în arestul poliției. Trei tineri au stat 24 de ore la răcoare dupa ce ar fi primit câte o sută de lei pentru a vota cu aceasta.  Unul dintre ei a reusit să voteze, însa nu a scăpat de polițiști."

Miercuri, 29 August 2012 16:19
"Deputatul PDL, Doinița Chircu, refuză, în continuare, să facă vreun comentariu legat de rezultatele controlului efectuat de Corpul de Control al Ministerului Educașiei la Clubul Sportiv Municipal Orsova. Aici s-au constat furturi de zeci de miliarde, bani care ar fi intrat în buzunarele Doiniței Chircu. Deputatul PDL este anchetată, în acest moment, de către Direcția Națională Anticorupție Craiova."

Luni, 08 Octombrie 2012 18:38
"Familia deputatului PDL, Doina Chircu, pare să fie una greu încercată, din punct de vedere medical, mai ales în perioade electorale. Așa se face că membrii acesteia par să se îmbolnavească subit în momentul iî care PDL pleacă de la putere. I s-a întâmplat Doinei Chircu în 2007, li se întâmplă, acum, soțului și fiului ei, ambii angajați la instituții de stat. Principala afecțiune de care suferă aceștia pare să fie, însă, "pedelita", având în vedere că în concediu medical nu poți fi schimbat din funcție sau dat afară de la serviciu."

Joi, 11 Octombrie 2012 20:59
"Nu a realizat prea multe în Parlament, în schimb este recunoscută pentru scandalurile în care a fost implicată, din momentul în care a avut acces în această instituție. Vorbim despre deputatul PDL de Mehedinți, Doina Chircu, cea care, din cauza atitudinii sale, și-a căpătat supranumele de "Doina Circu". Iar acest renume și l-a demonstrat, înca o data, într-o intervenție telefonică la emisiunea Revista Presei. Printre multe jigniri și insulte, aceasta a justificat angajarea fiului său la Hidroserv și promovarea sotului în funcția de director adjunct la Finanțe spunând că acestia au muncit ca să ajungă pe aceste poziții."
http://www.tele2drobeta.ro/stiriș5769-doina-chircu-show

Sâmbătă, 09 Martie 2013 19:38
"Un om lipsit de caracter, un lider care își sabotează colegii de partid și calcă totul în picioare când vine vorba despre propriile interese. Așa îl caracteriză Doina Chircu, fost prim-vicepreședinte PDL Mehedinti, pe Mihai Stănișoară, în luna decembrie, atunci când aceasta a demisionat din PDL, în urma presiunilor exercitate de Mihai Stănișoară. Doua luni mai târziu, caracterul îndoielnic al lui Stănișoară a fost confirmat de plecarea sa din PDL și înscrierea în Partidul Național Liberal. Astfel, Stănișoară și-a abandonat partidul pentru care, ca lider, nu a reușit să câștige niciodată alegerile în Mehedinți."
http://www.tele2drobeta.ro/stiri/7428-stnioar-lipsit-de-caracter 

Iată înregistrările video ce dovedesc că deși nu le-am deranjat activitatea, "Doina Circu" și supușii ei au asmuțit pe mine milițienii lui Ponea, sluga coruptului Duicu. Aceștia au întocmit un proces verbal și apoi, fără a mi-l aduce la cunoștință, au plecat sa dea raportul stăpânului...  de la Consiliul Județean.

Aaa, uitasem. La început, pentru a nu se implica direct, slugile lui Duicu au încercat să însceneze  cum că cetațenii sunt deranjați de protestul meu. Eu am reușit să înregistrez doar ultima parte, însa e suficient de elocventă, datorită răspunsului care l-au primit din partea unei femei simple, dar cu demnitate și curaj. Cei ce încă nu o cunoasc pe tovarașa Circu, e individa cu ochelari de soare, îmbrăcată în parpalac bej, are o poșetă XXX și este foarte neagră... la interior.Am senzația că milițienii sunt cam stresați de activitatea depusă în "slujba cetățenilor"...


În urmatorul videoclip se văd milițienii care decid cum să apere "drepturile și libertățile fundamentale ale cetățenilor" de "dușmanul poporului" și madam "Circu" conversând cu reporterul "cocaina" de la "cocina TV.", recunoscut ca specialist în prafuri, înscenări și alte josnicii, pe care probabil le-a invațat de la unchiul bolșevic, parvenit parlamentar PSD, ala din înregistrarea audio, din postarea "Haznaua politica", care dacă afla cu cine s-a înhăitat membrii clanului Nicolicea era... "nasol, foarte nasol".


După cum se vede milițienii întocmesc procesul verbal, iar tovarășa care muncește cu gura, pe banii noștri, vrea sș rămână anonimă pentru contribuția adusă "democrației".
Mă fosta colegă a soției mele la Liceul Pedagogic, mă pupinbăsistă înraită care te-ai folosit de suferința familiei noastre pentru a-i face campanie electorala lui Basescu, dar fără știința sau încuvințarea noastra... mă parvenit-o, ție chiar nu ți-e rușine de cetățenii care te plătesc și greață când privești în oglindă?Mă fostă președinte PDL și parlamentar care ai mușcat mâna celui ce te-a "hrănit", care anul trecut ai plâns în hohote în fața lui Olteanu de ți se înodau lacrimile sub bărbie, ai uitat te-ai rugat să îți permit să multiplici (gratuit) mii de exemplare din manifestul pe care eu îl distribuiam în fata Consiliului Județean împotriva coruptului Duicu și fostului gunoi al Securității și contracandidatului tău la primăria din Orșova, Ion Manea?Măi politician de mucava ce ai fost terfelită de slugile actualei puteri și acum te infrupți la "pomana porcului" împreună cu parveniții din PSD, nu știu dacă soțul tăuș director la Finanțe, a fost sau nu implicat în executarea mea, dar tu, mă fost Inspector General la Invățământ, tu ai auzit cumva de onoare, demnitate, conștiință și bun simt. Crezi că coruptul Duicu va sta veșnic la putere sau tu pupi la el din cauza dosarului de la DNA?

Bă Ponta, eu am un pro_fund respect pentru tine, dar în calitate de protestatar care te-a adus la putere cred că ar fi cazul să spui românilor cum rămâne cu vrajeala "reparăm ce-au stricat, confiscăm ce-au furat, pedepsim vinovații!". Bă trădătorule... DEMISIAAA! 

Bă hazna de politruci, securiști și parveniți de toate culorile... va veni și ziua voastră!

UPDATE!

Iată casa pe care fosta PDL-istă Chircu, reevaluata de PSD, a contruit-o în "aproximativ șase luni", așa cum croncăneau slugile coruptului Duicu la "cocina Tv.", în anul 2012.

 

Așa respectă legea beizadeaua lui Tutilescu, milițianul parvenit chestor și Sef de Departament Schengen. Poate ne spune și din ce bani și-a aciziționat noua limuzină, pentru că sigur nu din salariul de bugetar. Se pare că ANI face nani și în situația acestei familii în care toți sunt bugetari. Oricum, "nu e bine domnu chestor... nu e bine!"

Și dacă tot spunea tradatorul Ponta acum doua zile ca "Decizia de aderare la Schengen este una politică", cer să se desființeze Departamentul Schengen fiindcă milițienii nu se implică în decizii politice. Poate în acest fel s-ar economisi vreo doi arginți la buget...Atentie!
Este interzisa copierea sau reproducerea publicatiilor acestui blog in scop politic sau comercial.
 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu