joi, 18 iulie 2013

ASCULTATI?!

De vreo doua zile deputatul PSD-ist Sebastian Ghiță, omul lui Ponta, cunoscut jucator "la doua capete", ce are o avere de peste 100 milioane Euro dobandita prin munca, si spun asta intrucat in toate dosarele penale a fost gasit nevinovat, "vrea stat cu urechi mari".

Cu alte cuvinte, dom'
Ghiță va depune un proiect de lege care sa autorizeze serviciile sa asculte convorbirile telefonice si conversatiile pe internet ale romanilor in legatura cu posibile acte de terorism si infractiuni grave. El sustine programul PRISM din Statele Unite care "a fost aspru criticat pentru faptul că ar încălca drepturile omului, iar Uniunea Europeană a cerut explicaţii după ce s-a aflat că oficiali europeni au fost interceptaţi de americani", program dezvaluit de tanarul erou american Edward Snowden.

Asadar dom' Ghiță si stapanul Ponta doresc ca toti romanii sa fie ascultati, dar nu cu mandat cum se procedeaza in orice tara democratica, normala la cap, ci pur si simplu sa fie ascultati. Este evident ca o astfel de lege nu are nimic comun cu democratia, ci cu statul de tip securist, si ar da posibilitatea actualei stapaniri sa manipuleze politic pentru a ramane vesnic la putere.

Tot in aceste zile s-a anuntat disponibilizarea a mii si mii  de angajati pana la finele acestui an si desfiintarea a 183 de specializari in facultati, dar ieri Ponta a promis sa creeze 50.000 noi locuri de munca.

"Prost"  fiind, facut de inteligentul Duicu, am incercat sa procesez aceste informatii raportate la "ascultare" si am ajuns la concluzia ca actuala stapanire politica in frunte cu coabitacul Ponta a uitat complet de absolut toate promisiunile facute romanilor. Ca acesti parveniti politici, majoritatea dottori si colonei absolventi ai Colegiului National de Aparare, imbogatiti prin medode doar de ei stiute, ce sfideaza orice bun simt si scuipa practic in fata majoritatii romanilor ce se chinuie sa supravietuiasca de la o zi la alta, vor sa stie tot ce misca si sufla in Romania.

Nu stiu cum un guvern poate decide peste noapte desfiintarea a peste 183 de specializari si disponibiliza mii si mii de angajati,  dar presupun ca cele 50.000 noi locuri de munca  vor fi create pentru functia de "ascultator" profesionist.

Astazi, sute de minieri "neascultatori" de la Paroseni s-au blocat in subteran disperati ca se vor inchide minele, apoi minierii de la Petrila si Uricani au anuntat ca vor ramane si ei in subteran. Stau si ma intreb daca stapanirea politica actuala va "asculta" la disperarea minierilor "neascultatori" si a milioanelor de romani? 

Pentru ca da, acest popor are nevoie de "ascultare" din partea celor ce sunt platiti sa-i asculte, sa le reprezinte interesele si apere drepturile... sa le asculte suferintele, nevoile si sa ia masuri pentru a le asigura un nivel de trai decent... nu sa le asculte telefoanele.

Stapani ai Romaniei, e timpul sa intelegeti ca suferinta si rabdarea are limite! 
Ca fost urmarit si condamnat din ordinul Securitatii va sugerez sa "ascultati" de concluziile Raportului de "Condamnarea Comunismului", in care se afirma ca:
"Nici o bunastare nu e posibila intr-o societate de oameni neliberi."
"Lectia trecutului ne dovedeste ca orice regim care-si umileste cetatenii nu poate dura si nu merita sa existe." 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu