miercuri, 24 iulie 2013

DOTTORE DUICU URMARIT PENAL, DIN NOU

Dottore Duicu, individ parvenit la putere ca urmare a protestelor de strada din iarna anului 2012, care le trasase sarcina supusilor sai sa-l monitorizeze pe Olteanu, initiatorul protestelor din Mehedinti, sa nu lipseasca cumva de la "datorie", si-a permis ca in data de 12.12.2012 sa ne numeasca, pe mine si pe sotia mea, "slugile PDL-ului".


Ca urmare, in data de 13.12.2012, i-am facut o plangere penala pentru "purtare abuziva", fapta prevazuta si sanctionata de Art. 250(1) C.p. Dupa 6 luni, conform Ordonantei de mai jos, dottore Duicu a fost scos de sub urmarire penala si i-a fost aplicata o amenda administrativa.



Bineinteles, subsemnatul a facut plangere impotriva Ordonantei...


Si cand nu ne mai asteptam, ieri am primit Ordonanta de mai jos, care ne aduce la cunostinta ca prim-procurorul "a trimis cauza la procuror in vederea redeschiderii si reluarii urmaririi penale".






Decizia pare corecta, dar ca unul ce a simtit pe propria-i piele modul in care angajatii institutiilor statului de drept isi fac datoria, ma intreb daca aceasta hotarare a fost luata "in scopul apararii intereselor generale ale societatii, a ordinii de drept, precum si a drepturilor si libertatilor cetatenilor", sau actuala stapanire politica a ordonat "albirea"  eminentului Duicu, asa cum se procedeaza de 23 de ani in Romania?
Ce se va mai intampla... vom trai si vom vedea! 

Evrika! Astazi, urmare audientei la domnul prim-procuror Ciocan, numit in functie la data de 15.07.2013, am aflat ca infirmarea Ordonantei nr. 5851/P/2012 si trimiterea cauzei "la procuror in vederea redeschiderii si reluarii urmaririi penale" a fost dispusa de temporarul prim-procuror Cirjeu Cornelia. Totodata am aflat ca infirmarea solutiei a fost dispusa ca urmare a plangerii depuse de dottore Duicu. De remarcat e faptul ca aceasta a mai fost numita in ultimii trei ani de mai multe ori prim-procuror cu mandat pe 6 luni si, cel putin in dosarele subsemnatului, nu a infirmat niciodata o solutie, motivand constant ca procurorul este "independent". Asadar e clar ca prim-procurorul Cirjeu a decis "pe ultima suta de metri" sa actioneze pentru a-l face "alb" pe marele Duicu. Nu cunosc motivul acestei actiuni abuzive, dar stiu ca madam a incalcat prevederile codului de procedura penala intrucat nu ne-a comunicat si noua Rezolutia nr. 1283/II/2/2013 din 11.07.2013.

Conform Ordonantei nr. 5851/P/2012 din 06.06.2013, dottore Duicu, stiind ca proba video nu "asculta" de ordin politic, a recunoscut ca ne-a numit "slugile PDL-ului". In plus cu ocazia judecarii amenzilor contraventionale si solutionarii Dosarului nr. 5854/P/2012 pentru "ultraj contra bunelor moravuri", s-a constatat ca noi nu am adresat insulte lui Duicu ori acolitilor sai.
Asadar, sunt curios daca vreun procuror doreste sa-si "bage pielea la saramura" pentru parvenitul Duicu si sa decida, in mod "independent", pe invers, cum ca inteligentul Duicu nu a comis infractiunea chiar si de  el recunoscuta. 
Totusi sa nu uitam ca: "Unde este PSD, pute a coruptie!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu