miercuri, 3 iulie 2013

Alooo, "dom' decan"?

Vorbeste lumea prin targ ca dupa publicarea articolului "Duicu isi premiaza supusii pe banii nostri", in care aratam discrepantele majore ce apar in declaratiile tale de avere la capitolele venituri, datorii, proprietati, dar mai ales cum ti-a fost recompensata consoarta cu marirea salariului de la 1000 la 3000 lei/luna pentru "serviciile" aduse lui Duicu, l-ai vizitat la domiciliu pe proprietarul ziarului, Alin Ghiciulescu. Sigur, intr-o democratie oricine are dreptul sa se apere, dar tu, fost procuror comunist, ai ales calea pe masura, nu pentru a te apara, fiindca  eu lucrez cu "materialul clientului", ci pentru a lovi pe la spate, uzand de metoda marsava a dezinformarii.

In mare, lumea vorbeste ca ai afirmat cum ca "Olteanu nu este cine pare", ca actiunile mele de protest, timp de doi ani, impotriva PDL au fost justificate, dar fiindca acum sunt din nou nemultumit si protestez si impotriva actualei stapaniri politice, din care faci  parte si tu, ridica suspiciuni si ca ceva ar fi in neregula cu mine. Se mai barfeste ca m-ai "plagiat"  folosind cuvantul "hazna", dar nu politica, ci din justitie, si ca diversiune, ai fi  afirmat  ca esti nemultumit de abuzurile comise de stapanul Duicu.

Domnu 4 case, 4 terenuri, 4 neveste si 4 functii, sigur ca cineva care lupta de unul singur, impotriva unui sistem sau regim, pe langa curaj, perseverenta si credinta in cauza sa, trebuie sa aiba si o doza de "nebunie", dar hai sa lamurim, care cine este, nu doar ce "pare" a fi... 

Este opinia mea, stiuta si acceptata nu demult si de tine, ca puterea politica si financiara a Romaniei a fost acaparata de fostii securisti, politruci si progeniturile lor, la lovitura de stat din 1989, ca cei din "haznaua politica"  sunt singurii vinovati de jefuirea tarii, de abuzurile comise de institutiile statului , precum si  de situatia  deplorabila in care traiesc cetatenii.
Cu siguranta, ca in urma actiunilor din ultimii trei ani, am fost investigat si prelucrat de toate serviciile, iar daca exista ceva in trecutul meu cu care sa pot fi constrans sau compromis, acest lucru se intampla demult...

Este stiut ca subsemnatul nu are interese politice sau materiale in Romania si  nici nu a profitat in vreun fel de pe urma actiunilor de protest, ba din contra a avut de suferit din cauza multor masuri abuzive, ordonate politic.
Am avertizat "haznaua" ca pentru aparare  ma voi folosi de armele lor si indiferent de nume sau culoare politica, voi continua lupta impotriva celor ce nu reprezinta interesele cetatenilor si incalca drepturile si libertatile fundamentale.
In plus, intotdeauna am afirmat si am dovedit ca sunt un om liber si independent  din toate punctele de vedere, calauzit de principii si care actioneaza doar din proprie constiinta, in interesul celor multi si in numele democratiei.

O Doamna, pe care nu o cunosc personal si de care nu ma leaga  nimic altceva decat respect pentru activitatea sa, scria urmatoarele in data de 30.05.2011, in legatura cu "sarlatanul", adica subsemnatul:

"Nu asteptam nimic de la nimeni de la putere si nici de la prea multi din opozitie. Totusi, chiar nimeni? Vorba Oanei Pellea, daca nu puteti gandi frumos, macar ganditi urat, dar ganditi, barem din cinism: ca vreti voturile noastre.
Nota bene: un barbat ca domnul Ion Olteanu ar fi printre extrem de putinii indreptatiti sa sustina ca 'toti sunt o apa si-un pamant', propaganda otravita a puterii. Totusi are taria morala si fibra intelectuala sa-si vada de protest si sa ignore modul in care este ignorat de opozitie. In general si in particular, ignorat.
Pentru ca nu ne place. Istoria lui ne povesteste ceva de care noi n-am fost in stare. Si nu-i nici 'de-al nostru', nostalgic al regimului comunist; dimpotriva regimul dupa care majoritatea suspinam amnezic l-a bagat la inchisoare fiindca a avut curajul sa protesteze in lasitatea generala furajata cu surogate. Ca si acum.
Daca ar plange dupa Ceausescu, poate ar fi bagat in seama. Dar e incomod. Incomod pentru mai toti. E prea drept, prea direct. Prea pur si simplu hotarat sa protesteze personal. Chiar si in numele tuturor lasilor care ar vrea sa la pice din cer eliberarea de regimul criminal fara ca ei sa faca nimic: personal.
Omagii, domnule Ion Olteanu! Nu va rugam sa ne iertati, fiindca e clar ca nu v-ati facut iluzii. Stiati ca puterea nu-si va abandona nesimtirea si ca opozitia nu va iesi din obiceiul prost de a lua ca pe o garantie electorala anticipata votul contra puterii. Cu alte cuvinte, nu le pasa."

Intrucat, conform procesului verbal al sedintei ordinare de consiliu judetean din data de 30.03.2013, la care ai asistat si tu in calitate de presedinte al comisiei juridice, recent a mai avut loc  un atac marsav similar impotriva mea, si avand in vedere ca insulta si calomnia au fost reincriminate, consider ca e cazul sa apara si ceva probe. Domnu fost avocatul poporului, cred ca ar fi indicat sa privesti in oglinda si sa-ti amintesti cine este personajul care afirma odinioara ca:
1. Cei cu genele si curajul meu se nasc odata la o suta de ani.
2. Duicu (impanat cu invective) va ajunge la puscarie din cauza lacomiei.
3. Ma recomanda la cunostinte ca fiind un erou si prieten al sau.
4.Vrea sa inregistreze conversatiile cu mine ca sa le lase mostenire fiilor.
5. A cui consoarta ma ruga sa renunt la greva foamei ca "nu va meritam".
6. Gandeste la fel ca mine, dar este un las ca toti ceilalti, motiv pentru care intotdeauna a abandonat cauza la mijlocul drumului.
7. A facut avocati din semi-analfabeti si procurori din arhivari.
8. Doreste sa fie "in carti" pentru a profita de pe urma pozitiei sale.
9. Crin Antonescu a fost informator la Securitate pentru 300lei/luna. 
10. A scris eticheta de mai jos pe dosarul de rejudecare a condamnarii subsemnatului din anul 1983, la ordinul Securitatii.


Apoi verifica-ti facturile la telefonul ala "inteligent"  si vezi din ce  motiv a comunicat in data de 15.05.2013 timp de 105 minute cu telefonul meu ieftin, dar "ascultator", iar in data de 29.05.2013 te-a facut din nou pentru 38 minute. Domnu presedinte ATOP ai grija ca e "nasol, foarte nasol" daca a ajuns sa te tradeze si telefonul...

Si inca ceva domnu "chestor", recent Doamna Roxana Iordache adresa cuiva doua fraze, care nici daca ti-ar fi fost adresate nu se potriveau mai bine:

"Oricum, tu nu ai nici un drept fata de un om ca Ion Olteanu. Singurul drept pe care l-ai avea ar fi sa treci, usurel, in varful picioarelor, pe langa urma pasilor lui.
Si ca sa nu fie nelamuriri, fac desenul: pentru ca el a protestat si pe vremea lui Ceausescu, a facut puscarie, pe cand tu erai in aparatul represiv."

Cauza pentru care eu lupt este prea mare si prea dreapta!  A voastra?

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu