joi, 11 iulie 2013

HAZNAUA POLITICA

Mai jos este inregistrarea integrala a conversatiei telefonice ce a avut loc in data de 27.03.2013 intre consoarta subprefectului de Mehedinti, PNL-ista Tuțu Ecaterina si UNPR-istul Alin Nicolicea, directorul televiziunii locale Galaxy, ambii consilieri judeteni.

Subiectul discutiei este "sarlatanul de profesie" Ion Olteanu, iar cei la care "binefacatoarea"  Tuțu face referinta sunt dupa cum urmeaza:
- Plostinaru (Iulian) fostul prim-secretar PCR al Judetului Mehedinti
- Daea (Petre) senator PSD, fost ministru si politruc comunist.
- Eugen (Nicolicea), deputat, unchiul lui Alin si proprietar al Galaxy Tv.
- Liviu (Nicolicea), inspector guvernamental si consilier local, tatal lui Alin.
- sora e Petrescu Alina, martorul de serviciu al lui dottore Duicu, ale carei marturii depuse in instanta in dosarele familiei Olteanu au fost constatate ca fiind mincinoase.
- Cîtu e unul din slujitorii lui Duicu, un Tuțu Ecaterina de sex masculin. 




In postarea http://romani-in-lanturi.blogspot.ro/2013/06/sedinte-ordinare-ale-consiliului.html se vede clar cine este "nebunul" care a incercat sa-i "distruga cariera politica" lui Alin Nicolicea pentru ca nu s-a ocupat de "problema" Olteanu, dar si cererea de investigare politica a subsemnatului.

Nu pot sa exprim in cuvinte repulsia provocata de afirmatiile acestei neica nimeni, ce se pretinde a fi cunoscatoare a vietii mele si detinatoare de informatii compromitatoare. Nici cea provocata de parvenitul Duicu care, cu mentalitatea lui de securist, considera ca cei din "haznaua politica"  au dreptul sa ancheteze si elimine,  prin metode staliniste, acei cetateni ce indraznesc sa-si exprime opiniile.

Acum, ca dom' Daea a aflat, astept sa vad cat de "nasol, foarte nasol" o sa fie... si pentru cine, ca pe mine ma doare in umbra nucilor...
Oricum, voi astia de "mare factura", securisti, politruci si alte slugi comuniste, "golanul din America" a inteles ca vreti sa puneti  "laba pe el" sa-i beliti pielea. Asadar, eu zic ca mai intai sa iesiti cu ceva dovezi si apoi sa va inscrieti pe lista de asteptare, ca sunteti cam multi si nu rezist... la toti deodata.
Si apropo, in urma cu doua zile subprefectul, sotul tovarasei afirma intr-un interviu ca Dunarea este un "râu".  Bravo, esti un destept, poti sa te iei de mana cu dottore Duicu...

Asa cum se stie "clanul" Nicolicea, fara obligatii din nici o parte, mi-a oferit posibilitatea de a ma exprima liber, ca moderator al emisiunii "Romani in lanturi" . Dupa trei luni, cei care au afirmat ca sunt "mina de aur" si "disident adevarat" , au cedat in fata presiunilor de la Bucuresti si inchis emisiunea, dar nu si gura... Nu am crezut in ei ca politicieni, dar am sperat sa-si tina cuvantul ca oameni... Recent se vorbeste prin targ ca generalul izmana le-ar fi dat ordin sa se impace cu dottore Duicu. Presupun ca este doar un alt zvon lansat de slugile stapanirii, dar daca e adevarat le sugerez sa-si cumpere si ceva unguent...

Cu parere de rau constat ca poporul din care ma trag este de 23 de ani mintit, batjocorit si indobitocit de cei din "haznaua politica", ca romanii desi vor democratie si bunastare au uitat de demnitate si solidaritate si inca nu au inteles ca doar deseurile pot fi reciclate, nu si gunoaiele...
Si inca ceva... la protest voi renunta, doar cand... "porcul va zbura"!

9 comentarii:

  1. Roxana Iordache11 iulie 2013 la 12:54

    Mă şi mir că v-au lăsat câteva luni cu emisiunea. O mare mizerie ce vi se întâmplă. Semnificativ pentru cloaca (anti)naţională. :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Roxana, mie nu mi se intampla nimic. Eu lupt pentru o cauza mare si dreapta si sunt pregatit sa platesc pretul. Cel impotriva caruia se intampla marea mizerie este poporul roman, din care fac si eu parte.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai Oltene ,mai Oltene
    Vrei sa ai mereu belele ?!
    Vino repede in State
    Ca de rege NU ai parte !!
    JD-USA

    RăspundețiȘtergere
  4. Convorbirea inregistrata de unde o aveti ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Conform spuselor lui Snowden, NSA asculta toata lumea...

    RăspundețiȘtergere
  6. Poate asculta pe toata lumea, dar precis nu da convorbirile inregistrate la toata lumea :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, dar cand un obscur politician de mahala, platit de contribuabili pentru a le reprezenta interesele, se foloseste de amenintare, santaj si calomnie pentru a discredita un cetatean a carui singura "vina" este ca indrazneste sa-si exprime public opiniile in legatura cu abuzurile pe care parvenitii la putere le comit impotriva cetatenilor, atunci "e nasol, foarte nasol" si "toata lumea" are dreptul sa stie cine este... "sarlatan de profesie".
      Indivizii care nu au inteles ca drepturile si libertatile fundamentale ale omului, onoarea si demnitatea persoanei sunt de neatins nu au ce cauta in politica sau functii publice.
      Si apoi, cine nu vrea, nu asculta!

      Ștergere
  7. Inteleg. Problema mea este cat de corect este sa folosesti metodele adversarului, fie si intr-un scop care se doreste a fi unul bun si corect? Publicarea unei convorbiri private nu afecteaza si ea "onoarea si demnitatea persoanei"? Stiu ca nu sunteti nici politician nici nu aveti o functie publica, insa metodele par similare cu ale unora din cei pe care chiar dumnevoastra ii acuzati. Ei folosesc astfel de metode ca sa va denigreze pe dumneavostra iar dumnevoastra ...nu stiu in ce scop. Considerati ca este un fel de legitima aparare ?...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tinere, despre a cui onoare si demnitate vorbim?
      Eu nu am uzat de metode josnice si mincinoase pentru a elimina un adversar, ci am folosit materialul clientului pentru a-mi apara onoarea, demnitatea si drepturile.
      Sau trebuia sa ma las calcat in picioare?

      Ștergere